forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Klasik?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 28/02/2011 : 15:24:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Citam ovaj topic i nikako da shvatim? Radi se o izdanjima od prvog broja, zar ne. Imamo texa, dylana, mrnoa, natana i martija u skupom tvrdokoricenom izdanju. Uskoro bi trebao i zagor, ako sam dobro shvatio. Isto tako imamo texa, mrnoa i zagora u mekanom izdanju, a uskoro ide i marti, opet ako sma dobro shvatio.

Posto se ovdje ne spominju drugi junaci, a ima ih jos podosta koji izlaze od prvog broja. Kakva izdanja vam fale?
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/02/2011 : 15:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord
Kakva izdanja vam fale?

Gladan narod
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2323 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 28/02/2011 : 16:17:38  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
Treba objavljivati uvjek nešto drugo,novo i čega nema,npr.Brendon,Napoleone i sl.,a ne stalno ponavljati jedno te isto(ko papagaj),mislim da treba ponoviti neko izdanje,ali tek nakon dužeg vremenskog perioda,(po meni je to definitivno više od 20 g.,i kad ta stara izdanja postanu malo teže nabavljiva),a ne svaki čas,to mi nema smisla.

#!??
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 28/02/2011 : 16:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bvagner3

Treba objavljivati uvjek nešto drugo,novo i čega nema,npr.Brendon,Napoleone i sl.,a ne stalno ponavljati jedno te isto(ko papagaj),mislim da treba ponoviti neko izdanje,ali tek nakon dužeg vremenskog perioda,(po meni je to definitivno više od 20 g.,i kad ta stara izdanja postanu malo teže nabavljiva),a ne svaki čas,to mi nema smisla.

Sve stoji, ali ovdje se traze izdanja koja upravo krecu ili ona koja su nedavno pokrenuta, to je ono sto mi nije jasno?
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4811 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 28/02/2011 : 17:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
marti

sangue navajo
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/02/2011 : 22:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Mister No! Može i Tex i DD...
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 28/02/2011 : 22:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
Stricek Martin pod obavezno!
Go to Top of Page

qboy
Starting Member

76 Posts

Member since 04/10/2010

Posted - 03/03/2011 : 11:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Send qboy a Private Message  Reply with Quote
Vidim kako na ovom forumu s vremena na vrijeme neko najavljuje Martija od prvog broja po principu "debeljuca" Texa i MNo od Veselog. Evo ovdje Mord npr. kaže:"Isto tako imamo texa, mrnoa i zagora u mekanom izdanju, a uskoro ide i marti... Jesu li ovo samo špekulacije i proizvod ličnog zaključivanja ili neko stvarno ima info. Ja sam kontaktirao VČ i lijepo su me obavijestili da ništa ne planirauju više od Martija da izdaju te da ću preko njihovih izdanja biti blagovremeno obaviješten. Ako neko ima informaciju pa makar i aluziju al' da je kokretna neka nas obavijesti. Meni bi lično odgovaralo da izađe ovakav Marti jer njega najviše pratim a jedva stižem uganjati Libellus i to samo redovnu seriju.
Go to Top of Page

Patrix
Junior Member

Croatia
411 Posts

Member since 17/12/2010

Posted - 03/03/2011 : 13:06:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Patrix a Private Message  Reply with Quote
Sve!
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 03/03/2011 : 13:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qboy

Vidim kako na ovom forumu s vremena na vrijeme neko najavljuje Martija od prvog broja po principu "debeljuca" Texa i MNo od Veselog. Evo ovdje Mord npr. kaže:"Isto tako imamo texa, mrnoa i zagora u mekanom izdanju, a uskoro ide i marti... Jesu li ovo samo špekulacije i proizvod ličnog zaključivanja ili neko stvarno ima info. Ja sam kontaktirao VČ i lijepo su me obavijestili da ništa ne planirauju više od Martija da izdaju te da ću preko njihovih izdanja biti blagovremeno obaviješten. Ako neko ima informaciju pa makar i aluziju al' da je kokretna neka nas obavijesti. Meni bi lično odgovaralo da izađe ovakav Marti jer njega najviše pratim a jedva stižem uganjati Libellus i to samo redovnu seriju.

Ok, sorry, netko je na ovom topicu napisao da uskoro izlazi marti pa sam mislio da je to istina.

Ali, evo spominje se mrno, koji izlazi u jeftinom i skupom kalsiku, plus nove epizode raznih izdavaca. Sto jos dali od mrno-a? Cista znatizelja.

Go to Top of Page

qboy
Starting Member

76 Posts

Member since 04/10/2010

Posted - 03/03/2011 : 13:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send qboy a Private Message  Reply with Quote
Mislio sam da si nekako saznao za Martija pa da nas obraduješ, međutim ni ti ne znaš i ti si samo načuo od nekih drugih. Ništa. Čekat pa se možda "smiluju" i pokrenu ga. Inače, Marti je najviše platio od svih - bar što se tiče ovih kiosk izdanja. Kod Veselog je pomjeren na tri mj. MNo kod Veselog isto ide na tri mj. al' je dobio kompenzaciju u "debeljuci", tex isto tako. Ludens, kako izgleda, ukida Martija skroz. Ostaje Libellus "savršen" al' skup.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000