Author |
Topic |
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 28/02/2011 : 15:24:35
|
Citam ovaj topic i nikako da shvatim? Radi se o izdanjima od prvog broja, zar ne. Imamo texa, dylana, mrnoa, natana i martija u skupom tvrdokoricenom izdanju. Uskoro bi trebao i zagor, ako sam dobro shvatio. Isto tako imamo texa, mrnoa i zagora u mekanom izdanju, a uskoro ide i marti, opet ako sma dobro shvatio.
Posto se ovdje ne spominju drugi junaci, a ima ih jos podosta koji izlaze od prvog broja. Kakva izdanja vam fale? |
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
bvagner3
Senior Member
Croatia
2323 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 28/02/2011 : 16:17:38
|
Treba objavljivati uvjek nešto drugo,novo i čega nema,npr.Brendon,Napoleone i sl.,a ne stalno ponavljati jedno te isto(ko papagaj),mislim da treba ponoviti neko izdanje,ali tek nakon dužeg vremenskog perioda,(po meni je to definitivno više od 20 g.,i kad ta stara izdanja postanu malo teže nabavljiva),a ne svaki čas,to mi nema smisla. |
#!?? |
|
|
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Posted - 28/02/2011 : 16:47:36
|
quote: Originally posted by bvagner3
Treba objavljivati uvjek nešto drugo,novo i čega nema,npr.Brendon,Napoleone i sl.,a ne stalno ponavljati jedno te isto(ko papagaj),mislim da treba ponoviti neko izdanje,ali tek nakon dužeg vremenskog perioda,(po meni je to definitivno više od 20 g.,i kad ta stara izdanja postanu malo teže nabavljiva),a ne svaki čas,to mi nema smisla.
Sve stoji, ali ovdje se traze izdanja koja upravo krecu ili ona koja su nedavno pokrenuta, to je ono sto mi nije jasno? |
|
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4811 Posts
Member since 26/12/2009 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Checee
Advanced Member
China
3004 Posts
Member since 17/11/2008 |
|
qboy
Starting Member
76 Posts
Member since 04/10/2010 |
Posted - 03/03/2011 : 11:42:50
|
Vidim kako na ovom forumu s vremena na vrijeme neko najavljuje Martija od prvog broja po principu "debeljuca" Texa i MNo od Veselog. Evo ovdje Mord npr. kaže:"Isto tako imamo texa, mrnoa i zagora u mekanom izdanju, a uskoro ide i marti... Jesu li ovo samo špekulacije i proizvod ličnog zaključivanja ili neko stvarno ima info. Ja sam kontaktirao VČ i lijepo su me obavijestili da ništa ne planirauju više od Martija da izdaju te da ću preko njihovih izdanja biti blagovremeno obaviješten. Ako neko ima informaciju pa makar i aluziju al' da je kokretna neka nas obavijesti. Meni bi lično odgovaralo da izađe ovakav Marti jer njega najviše pratim a jedva stižem uganjati Libellus i to samo redovnu seriju. |
|
|
Patrix
Junior Member
Croatia
411 Posts
Member since 17/12/2010 |
|
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Posted - 03/03/2011 : 13:19:49
|
quote: Originally posted by qboy
Vidim kako na ovom forumu s vremena na vrijeme neko najavljuje Martija od prvog broja po principu "debeljuca" Texa i MNo od Veselog. Evo ovdje Mord npr. kaže:"Isto tako imamo texa, mrnoa i zagora u mekanom izdanju, a uskoro ide i marti... Jesu li ovo samo špekulacije i proizvod ličnog zaključivanja ili neko stvarno ima info. Ja sam kontaktirao VČ i lijepo su me obavijestili da ništa ne planirauju više od Martija da izdaju te da ću preko njihovih izdanja biti blagovremeno obaviješten. Ako neko ima informaciju pa makar i aluziju al' da je kokretna neka nas obavijesti. Meni bi lično odgovaralo da izađe ovakav Marti jer njega najviše pratim a jedva stižem uganjati Libellus i to samo redovnu seriju.
Ok, sorry, netko je na ovom topicu napisao da uskoro izlazi marti pa sam mislio da je to istina.
Ali, evo spominje se mrno, koji izlazi u jeftinom i skupom kalsiku, plus nove epizode raznih izdavaca. Sto jos dali od mrno-a? Cista znatizelja.
|
|
|
qboy
Starting Member
76 Posts
Member since 04/10/2010 |
Posted - 03/03/2011 : 13:38:39
|
Mislio sam da si nekako saznao za Martija pa da nas obraduješ, međutim ni ti ne znaš i ti si samo načuo od nekih drugih. Ništa. Čekat pa se možda "smiluju" i pokrenu ga. Inače, Marti je najviše platio od svih - bar što se tiče ovih kiosk izdanja. Kod Veselog je pomjeren na tri mj. MNo kod Veselog isto ide na tri mj. al' je dobio kompenzaciju u "debeljuci", tex isto tako. Ludens, kako izgleda, ukida Martija skroz. Ostaje Libellus "savršen" al' skup. |
|
|
Topic |
|