forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibra, stanje na skladištu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 124

vladimir
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 21/01/2005

Posted - 01/03/2011 : 00:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send vladimir a Private Message  Reply with Quote
Branimire Kriviću, imaš ti nekih problema sa mnom?
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 01/03/2011 : 00:36:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Pa moguće je, ne kažem da nije.
Od zadnjih 5 knjiga koje sam pročitao, tri su napisale žene, mada ni o njima ne mislim ništa lepo, mislim na žene kao autore knjiga.

Ponavljam, i dalje ne vidim zašto imaš potrebu generalizirati.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 01/03/2011 : 01:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
ima li u tom stripu slovenskih autorica?

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 01/03/2011 : 01:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlikovski

ima li u tom stripu slovenskih autorica?

Ima, Mina Žabnikar i Tanja Komadina.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 01/03/2011 : 01:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
od kada je zlovenija na balkanu. njesra, ponovno potres i pomicanje tektonskih ploča, a ja ne gledam vijesti...

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/03/2011 : 01:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlikovski

od kada je zlovenija na balkanu. njesra, ponovno potres i pomicanje tektonskih ploča, a ja ne gledam vijesti...

ima i bugarskih autorica, medjutim, ja se držim one poslovice;
"što više to bolje"
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 01/03/2011 : 01:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmmmmm.
Ženski strip na Balkanu - jedini Fibrin strip koji me ama baš ni malo ne interesuje, niti će me ikada zainteresovati.To sam znao kada je izašao, to znam sada, a znaću i za 10 godina.Žene u stripu kao autori - sačuvaj me Bože !!!
A ovo što je najbrže rasprodan siguran sam da su krivci knjižnice (bibloteke).
I kad vidim da ga je neko stavio u top ten, pa još na prvo mesto, ne znam, samo se naježim - stvarno, kuda ide ovaj svet!
Jedino ako ga dobijem kao nagradu za glasanje za Oskar 2010. pa da ga uvrstim u kolekciju.

Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 01/03/2011 : 01:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
za bugarke mi je jasno, ali slovenke. pa što onda nisu ubacili dvi tri mađarice i koju talijanku u mišung. ili jednostavno nazvati strip drugačije...

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7115 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/03/2011 : 06:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Nekima smetaju zene autori, a neki hoce samo "prave" balkanske autorice! Tesko vama svima udovoljiti!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 01/03/2011 : 08:13:28  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
Ženski strip na balkanu nije strip, to je strip enciklopedija i nešto što se mora imati doma.

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 01/03/2011 : 10:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Curunir

i sedmo, postoje tzv. novinari tzv. šugavih lažljivih novina koji ce i govno u celofanu proglasiti umjetnoscu, ako im je to u interesu.
fibra ima brojna i prebrojna izvrsna izdanja i ne treba ovu sponzoriranu idiotariju nazivati necim sto to nije samo da bi se uspostavila tzv. ravnopravnost spolova a mi dobili jos jednu zvjezdicu na putu za eusro uniju.

-bingo!!!
Gledajte, moja tvrdnja možda i jeste malo seksistička i šovinistička, ali stojim iz nje 100%.
Ajde, možda ovaj album i nije tako loš, verovatno tu ima i poneka dopadljiva pričica, kao što kaže Ken2,ALI, najbrže prodano Fibrino izdanje - ma daj!
Ne kažem da mi ovaj strip i najmanje smeta, u stvari svaka čast Markosu i na ovom potezu (mada me lično ni najmanje ne tangira), ali ovo što kaže Curunir je tačno 100% (iako se i sa njegovim raznim izjavama vrlo retko slažem)

Ova dvojica rekoše sve o Ženskom Stripu!!

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 01/03/2011 : 11:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
eh, zajebao Eternauta
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 01/03/2011 : 11:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

eh, zajebao Eternauta

Ima tog jos po knjizarama, pozuri.

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 01/03/2011 : 12:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmmmmm.
Ženski strip na Balkanu - jedini Fibrin strip koji me ama baš ni malo ne interesuje, niti će me ikada zainteresovati.To sam znao kada je izašao, to znam sada, a znaću i za 10 godina.Žene u stripu kao autori - sačuvaj me Bože !!!
I kad vidim da ga je neko stavio u top ten, pa još na prvo mesto, ne znam, samo se naježim - stvarno, kuda ide ovaj svet!
Jedino ako ga dobijem kao nagradu za glasanje za Oskar 2010. pa da ga uvrstim u kolekciju.

Sto fali zenskim autorima. Ako gledamo citalacki ukus zena, ja jos nisam naletio na neku koja cita zagora i muskarce u tajicama. To ne znaci da ih nema, ali sam siguran da su rijetkost. Sto znaci da su mi po ukusu trenutno puno blize od bar pola muskog dijela foruma.
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 01/03/2011 : 12:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

quote:

Hmmmmm.

Sto fali zenskim autorima. Ako gledamo citalacki ukus zena, ja jos nisam naletio na neku koja cita zagora i muskarce u tajicama. To ne znaci da ih nema, ali sam siguran da su rijetkost. Sto znaci da su mi po ukusu trenutno puno blize od bar pola muskog dijela foruma.

Mudro zboriš.

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38009 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/03/2011 : 13:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hmmmmm.

Zenski ukusi: mojoj se najvise svidjelo Saccovo Gorazde. Jedini strip kojeg ne moze prehvaliti (?sto mi je malo cudno, mada je odlican & must have). Onda je tu jos Svagdanja borba, pa mozda Potocici, te po koji Lavric, mada joj nekada tesko padne...
Probao sam i sa Ken Parkerom par puta, negativno. Nazvala ga Grizzly Adamsom.

A mcn je rekao kako zene imaju najistancaniji ukus ili nesto slicno, u jednom od Spaghetti predgovora.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/03/2011 : 13:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Alison Bechdel i Marjane Satrapi su izmedju ostalih odlicne i spadaju u sam vrh.
Barbato je trenutno po meni najbolji scenarista u SBE.
Go to Top of Page

ninel
Senior Member

Serbia
1583 Posts

Member since 16/11/2004

Posted - 01/03/2011 : 13:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ninel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:

quote:

Hmmmmm.

Zenski ukusi: mojoj se najvise svidjelo Saccovo Gorazde. Jedini strip kojeg ne moze prehvaliti (?sto mi je malo cudno, mada je odlican & must have). Onda je tu jos Svagdanja borba, pa mozda Potocici, te po koji Lavric, mada joj nekada tesko padne...
Probao sam i sa Ken Parkerom par puta, negativno. Nazvala ga Grizzly Adamsom.

A mcn je rekao kako zene imaju najistancaniji ukus ili nesto slicno, u jednom od Spaghetti predgovora.

Punca ima dober okus. Mislim, da bi ji bili všeč tudi Perzepolis, Svet duhov in Gemma Bovery.

http://www.youtube.com/watch?v=SSRVtlTwFs8&feature=related
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38009 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/03/2011 : 13:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ninel
Punca ima dober okus. Mislim, da bi ji bili všeč tudi Perzepolis, Svet duhov in Gemma Bovery.

Bom povedal.
Gemmo imam doma, Persepolis sem sicer samo gledal (film), pa je ni zanimal. Problem pri njej je da ji sama forma stripa ne paše - oblački pa to. Če že, mora biti vsaj zgodba kao resnična, nekaj iz resničnega življenja pa z nekim podukom, tudi (če se le da) pozitiven konec.
Mislim da sem ji dal tudi tvojo Ano Tank... sicer se ne spomnim dobro, a tudi ni bila pretirano navdušena. Ma, težak patron je.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/03/2011 : 14:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ako joj se svidjelo SA Gorazde, mozda joj se dopadnu Borgia i Crossed.
Tu se isto kolje na svakom koraku.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38009 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/03/2011 : 14:08:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Ako joj se svidjelo SA Gorazde, mozda joj se dopadnu Borgia i Crossed.
Tu se isto kolje na svakom koraku.

Nije u tome fora.

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 01/03/2011 : 15:18:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Hoce li ove godine reprint From Hell?

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/03/2011 : 15:24:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Oće, bilo je priče već o tome

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 01/03/2011 : 15:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Thnx

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 01/03/2011 : 15:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
imam jedno pitanjce.
imali li gdje popis svih fibrinih stripova u excelici?
naime, sjeo mi bonus te uskoro idem u malo veći šoping pa bi si htio listu želje imati na mobitelu.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page
Page: of 124 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000