forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibra, stanje na skladištu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 124

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 01/03/2011 : 15:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

quote:
Originally posted by anto

Hmmmmm.
Ženski strip na Balkanu - jedini Fibrin strip koji me ama baš ni malo ne interesuje, niti će me ikada zainteresovati.To sam znao kada je izašao, to znam sada, a znaću i za 10 godina.Žene u stripu kao autori - sačuvaj me Bože !!!
A ovo što je najbrže rasprodan siguran sam da su krivci knjižnice (bibloteke).
I kad vidim da ga je neko stavio u top ten, pa još na prvo mesto, ne znam, samo se naježim - stvarno, kuda ide ovaj svet!
Jedino ako ga dobijem kao nagradu za glasanje za Oskar 2010. pa da ga uvrstim u kolekciju.

Sto fali zenskim autorima. Ako gledamo citalacki ukus zena, ja jos nisam naletio na neku koja cita zagora i muskarce u tajicama. To ne znaci da ih nema, ali sam siguran da su rijetkost. Sto znaci da su mi po ukusu trenutno puno blize od bar pola muskog dijela foruma.

Tu sam!
Od mojih dviju teta što su me čuvale kao dijete jedna je volila Komadanta Marka, Alan Forda i Stripoteku. Pričala mi je kako je prva bila na trafici kada bi stigla nova Stripoteka. Druga teta je obožavala Modesty.
Od mojih frendica jedna najviše voli Nicka Raidera, druga Zagora a treća je kolekcionarka Dylana. Do vraga, i žene su ljudi s raznoraznim ukusima. Ali predrasude uvijek postoj tako da su se i meni čudili što uzimam Zagora na trafici.
A što se tiče ovog Ženskog stripa to nemam pojma što je i zbog čega je taj strip ženski. Netko ko je to pročitao neka kaže je li taj strip ženski samo zato što su ga pisale žene ili je ženski zato što su tamo neka feministička izbrijavanja?
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 01/03/2011 : 15:33:07  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
imali li gdje popis svih fibrinih stripova u excelici?
ponovit ću pitanje jer me je moja heroina potisnula na prethodnu stranicu.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 01/03/2011 : 15:40:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

A što se tiče ovog Ženskog stripa to nemam pojma što je i zbog čega je taj strip ženski. Netko ko je to pročitao neka kaže je li taj strip ženski samo zato što su ga pisale žene ili je ženski zato što su tamo neka feministička izbrijavanja?

Sve autorice su žene.

Btw, moja sestra i baka su također rado čitale Zagora.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 01/03/2011 : 15:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by zlikovski

imali li gdje popis svih fibrinih stripova u excelici?
ponovit ću pitanje jer me je moja heroina potisnula na prethodnu stranicu.

Sad jos izbrisi svoje prvo pitanje i nju potisni na prethodnu stranicu.

nisam takav igrač, ali ...

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/03/2011 : 15:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

baka ti je bas cool
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 01/03/2011 : 15:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

baka ti je bas cool

Kad god bih kupio novog Zagora ona bi ga pročitala.

Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 01/03/2011 : 15:55:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
je, je ,je bake su super. a ja, a mene neko da doživi!!!

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 01/03/2011 : 15:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlikovski

je, je ,je bake su super. a ja, a mene neko da doživi!!!

Nemam popis Fibrinih albuma u Excelu.

Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 01/03/2011 : 15:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/03/2011 : 16:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ja licno ne poznajem nijednu zensku osobu koja cita stripove.
Uvijek se iznenadim kada odem u comic shop i vidim da tu ima vecinom vise zena nego muskaraca.
Probiraju i kupuju sve vrste stripa, od autorskih, mangi pa do superheroja.
Sto je jos cudnije vecinom izgledaju dobro
toliko o predrasudama
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 01/03/2011 : 16:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
@ KW
interesantno, mislim kako to nešto govori i o tebi, odnosno s kakvim se ženama družiš (ako se uopće družiš). :)
jesi li pokušao pristupiti jednoj od njih u tom comic shopu - s pristupiti ne mislim na pristupiti s pendrekom. :)

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/03/2011 : 16:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
ma ne. Ja u realnom zivotu stripove smatram intimnom sferom, tako da ne diskutujem uzivo sa drugim ljudima o stripovima.
A ove djevojke u shopu, ja sam jedan od onih sto cekaju da im se pridje

Edited by - King Warrior on 01/03/2011 16:20:38
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 01/03/2011 : 16:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote

quote:

s pendrekom

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.

Edited by - Lord Vader89 on 01/03/2011 16:22:55
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/03/2011 : 16:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
eh da, sjetio sam se , ipak poznajem jednu zenu.
Ima skoro 50 godina i poklonio sam joj dosta duplih stripova.
Otkida na Zagora, pogotovo obozava Chicove samostalne epizode.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/03/2011 : 16:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

s pendrekom

jok, sa buketom cvijeca
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/03/2011 : 16:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Ja licno ne poznajem nijednu zensku osobu koja cita stripove.

Ja da.
Frendica iz djetinjstva čita svašta(Osim Bonellija).Ko pravo žensko, voli Corta, ali i masu fra/bel i američke(ne superheroje) škole.
Za prošli rođendan sam joj poklonio BP integral Blacksad, i totalno se oduševila.
Rodica čita Dylana, i ostalo uglavnom humorističke stripove.Asteriksa, Calvina,Gašu, itd...
Žena je čitala u djetinjstvu Bonellija i AF, a prije par godina je skužila da i danas sa 30+ godina možeš uživat u stripovima.
Spaghettije je kompletne već 2 puta pročitala. Svagdanja borba, Potočići, Indijansko leto, Blacksad,itd.., sve joj se svidilo.
Čk je došlo dotle, da kad ide negdi na put, ne nosi knjigu nego strip.
Nedavno je bila 3 dana u Skopju, i u ta 3 dana riješila obe knjige Negro Blanco.
Jedino kategorički odbija SF i kaubojce.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ninel
Senior Member

Serbia
1583 Posts

Member since 16/11/2004

Posted - 01/03/2011 : 16:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ninel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by ninel
Punca ima dober okus. Mislim, da bi ji bili všeč tudi Perzepolis, Svet duhov in Gemma Bovery.

Bom povedal.
Gemmo imam doma, Persepolis sem sicer samo gledal (film), pa je ni zanimal. Problem pri njej je da ji sama forma stripa ne paše - oblački pa to. Če že, mora biti vsaj zgodba kao resnična, nekaj iz resničnega življenja pa z nekim podukom, tudi (če se le da) pozitiven konec.
Mislim da sem ji dal tudi tvojo Ano Tank... sicer se ne spomnim dobro, a tudi ni bila pretirano navdušena. Ma, težak patron je.

To je pa sploh dokaz, da ima dober okus!

http://www.youtube.com/watch?v=SSRVtlTwFs8&feature=related
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 01/03/2011 : 17:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
"Exit Wounds" od Rutu Modan je jedini zemski strip koji procitah, mimo onih Dylana sto potpisuje gdjica Barbato ili kako vec. Exit Wounds je bio dobar.

Zene koje citaju stripove, pa ima ih. Ja sam moju uspeo da navucem da procita Aldebaran i svidelo joj se. Al to je izolovani incident :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 01/03/2011 : 17:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Sve autorice su žene.

Jer bi bilo vrlo bizarno da su autorice muškarci.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 01/03/2011 : 17:18:21  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Sve autorice su žene.

Onda je to samo jedan vid propagande koji je izgleda upalio (obzirom na stanje fibrinog skladišta). Baka ti je legenda.

quote:
Hmmmmm.
Ženski strip na Balkanu - jedini Fibrin strip koji me ama baš ni malo ne interesuje, niti će me ikada zainteresovati.To sam znao kada je izašao, to znam sada, a znaću i za 10 godina.Žene u stripu kao autori - sačuvaj me Bože !!!
A ovo što je najbrže rasprodan siguran sam da su krivci knjižnice (bibloteke).
I kad vidim da ga je neko stavio u top ten, pa još na prvo mesto, ne znam, samo se naježim - stvarno, kuda ide ovaj svet!
Jedino ako ga dobijem kao nagradu za glasanje za Oskar 2010. pa da ga uvrstim u kolekciju.

Zamislite da je netko ovdje napisao Crnci u stripu kao autori - sačuvaj me Bože!!! ili Židovi u stripu kao autori - sačuvaj me Bože!!! i kuda ide ovaj svet!

quote:
Gledajte, moja tvrdnja možda i jeste malo seksistička i šovinistička, ali stojim iz nje 100%.

Pa da još izjavi da moja tvrdnja i jeste malo rasistička ili neonacistička ali stojim iza nje 100% vjerovatno bi ljude tako nešto više tangiralo. Izgleda da omalovažavanje i diskriminacija žena još uvijek na ovom tlu nije toliko ljigava koliko je ljigava diskriminacija po drugim točkama.
Ajde da je on to pročitao pa da mu se nije svidilo. On u startu smatra da je to govno jer su ga pisale žene. I pošto poto pokušava u svojoj glavi tražiti krivca u tome što se on rasprodao. Jer ako je ženski strip dobro prošao tu sigurno postoji nešto nenormalno da se čovjek zapita pa kuda ide taj svijet.

Dugo sam se mislila da li da se oglasim na njegov post jer sve ovo što pišem on će vrlo vjerovatno u svojoj glavi ispercipirati da sam pms-ična kuja ili nabrijana ženturača. Vrlo je vjerajatno da mu neće u niti jednom trenu pasti na pamet da sam samo osoba koja ne voli diskriminaciju po bilo kojoj osnovi i da nije u redu da tako nešto piše. Vjerovatno će misliti kako mu je samo neka tamo žena uhvatila nešto bezveze srati.

Isto tako nema smisla da ga stavljam na ignore jer će on i dalje tako nešto misliti. Jedino što onda ja takva razmišljanja neću vidjeti. A to da tako nešto neću vidjeti me niti malo ne tješi u činjenici što takva razmišljanja postoje.

Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 01/03/2011 : 17:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
grofice, stvarno ti se svaki dan sve više i više divim...

međutua, bojim se da skrećemo s teme - a tema je - imali li gdje popis svih fibrinih stripova u excelici???

a sve u svrhu kako bi se smanjio lager na fdibrinu skalištu.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/03/2011 : 17:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa moguće je, ne kažem da nije.
Od zadnjih 5 knjiga koje sam pročitao, tri su napisale žene, mada ni o njima ne mislim ništa lepo, mislim na žene kao autore knjiga.

Unutar fantastike - najmuškijeg žanra od svih postoji gomila odličnih autorica.
I teta Ursula koja je možda bolja od svih (žena i muškaraca). Za strip ne znam, ali u fantastici se probijaju...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 01/03/2011 : 17:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
@ Zlikovski - Hvala.

Nemam popis Fibrinih stripova. Otiđi na pretraživanje u enciklopediji, pa u domaća izdanja i odaberi Fibra. Trebalo bi izbaciti sve što je Fibra izdala.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 01/03/2011 : 17:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>Sve autorice su žene.

Jer bi bilo vrlo bizarno da su autorice muškarci.

mcn

Da, čim sam postao shvatio sam da sam napisao glupost.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/03/2011 : 18:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Žene, ako oćete ravnopravnost, ajte na bauštelu

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page
Page: of 124 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000