3 boda - Broj sto! (Jerry Krause) 2 boda - Puni Mjesec (DeeCay) 1 bod -Pobuna trapera (Zagor12)
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Stvarno nisam imao pojma da se glasuje i za najrecenzenta mjeseca, a i nisam bio u mogućnosti glasovat zadnjih dana. Čestitke pobjedniku mjeseca, a veliko hvala svima koji su glasali za moju recenziju, drago mi je da vam se svidila.
nekoliko loših Zagora primoralo me na ovakav odabir,
Hvala na komplimentu, s obzirom da sam plasirao 4 Zagi recke u februaru. Uvijek je dobro kada se jave ljudi koji cijene rad recenzenata, daje dodatnu motivaciju. Srecom pa je ovdje 38 ljudi lajkovalo recku, inace bi mozda od ovog komentara dobio komplekse. http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-vec-33-35-kraljevstvo-straha/1220/
Poena 3 - "Kraljevstvo Straha" - King Warrior Poena 2 - "Crni Plamen" - King Warrior Poena 1 - "Akt Nasilja" - DeeCay
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Originally posted by King Warrior Hvala na komplimentu, s obzirom da sam plasirao 4 Zagi recke u februaru. Uvijek je dobro kada se jave ljudi koji cijene rad recenzenata, daje dodatnu motivaciju. Srecom pa je ovdje 38 ljudi lajkovalo recku, inace bi mozda od ovog komentara dobio komplekse. http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-vec-33-35-kraljevstvo-straha/1220/
ništa zlonamjerno, recenzije su odlične, samo te Zagorove priče nisu vrijedne spomena i još se potrefe ovakve recenzije Nathana tako da je grijeh odabrat išta drugo
Ne znam dal ti je Mlađo javio, ali onaj čiji recka pobijedi mora napisat 3 recke za naredni mjesec
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ma zezam te ajde, šta sise stiso odmah.. Al nemoj se sad opustit kao..
@ split85 Ako je epizoda loša, ne znači da je i recka. Eto, šta fali...
3 boda - Crni plamen (King Warrior) 2 boda - Zoo simfonija (Bob Rok) 1 bod - Čovjek sa srebrnom zvijezdom (mlađo)
3 boda - Akt nasilja Baš dobra i opširna recenzija. Svaka čast na onim slikama gdje su popravljali greške iz tutto serije. Ajme što sam se smijala "sad me ima sad me nema" cilindrima i sjekirama. 2 boda - Neprijatelj iz sjene 1 bod - Crni plamen