forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibra, stanje na skladištu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 124

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 01/03/2011 : 23:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by zlikovski

evo jedno nagradno pitanje - koliko je fibra izdala stripova izuzme li se ken parker?

Ako podaci na Fibrinoj stranici u rubrici Katalog ne lazu, onda 85.

ja sam ih nabrojao 79 kad sam radio onu anketu o fibrinim stripovima, a sada ih je izašlo još 7 znači trebalo bi biti 86

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38009 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/03/2011 : 23:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ignus

quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by zlikovski

evo jedno nagradno pitanje - koliko je fibra izdala stripova izuzme li se ken parker?

Ako podaci na Fibrinoj stranici u rubrici Katalog ne lazu, onda 85.

ja sam ih nabrojao 79 kad sam radio onu anketu o fibrinim stripovima, a sada ih je izašlo još 7 znači trebalo bi biti 86

Aha, ti si izgleda ubrajao i Zenski strip.

Salim se naravno. Ne znam gdje je zapelo, ja sam samo uzeo onih 144 manje 59 KP.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 01/03/2011 : 23:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Žene, ako oćete ravnopravnost, ajte na bauštelu

A ti živiš u kamenom dobu kada vrednuješ ljude po tome tko može prebaciti više kamenja od točke a do točke b?

Ma eto ti majstore bauštela, što se mene tiče možeš i glavom da rušiš nosive zidove. Bitno je samo da ne mudruješ dok ti tamo dođe ženski inženjer građevine s jednakim mjesečnim prihodom kao njen muški kolega. O tome se radi kod ravnopravnosti. A ti možeš i s kitom mješati maltu kad si toliki kuronja.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 01/03/2011 : 23:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by grofica Varga

quote:

A ti živiš u kamenom dobu kada vrednuješ ljude po tome tko može prebaciti više kamenja od točke a do točke b?

Ma eto ti majstore bauštela, što se mene tiče možeš i glavom da rušiš nosive zidove. Bitno je samo da ne mudruješ dok ti tamo dođe ženski inženjer građevine s jednakim mjesečnim prihodom kao njen muški kolega. O tome se radi kod ravnopravnosti. A ti možeš i s kitom mješati maltu kad si toliki kuronja.

Grofice, pa gdje si ti dosad.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/03/2011 : 23:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
po ovoj grofici bi se dalo zaključiti da je muški spol slabiji spol!
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 01/03/2011 : 23:47:50  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
ne lažu.
nagrada je jedno veliko hvala.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 01/03/2011 : 23:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
85 sam nabrojao i popisao.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 01/03/2011 : 23:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Da, 85...mene je Halo Jones prevarila...trebala je biti 21 orka al se već drugu turu odgađa

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 02/03/2011 : 00:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Mr. Bushido
Sve autorice su žene.
Btw, moja sestra i baka su također rado čitale Zagora.

Onda je to samo jedan vid propagande koji je izgleda upalio (obzirom na stanje fibrinog skladišta). Baka ti je legenda.

quote:
Originally posted by anto
Hmmmmm.
Ženski strip na Balkanu - jedini Fibrin strip koji me ama baš ni malo ne interesuje, niti će me ikada zainteresovati.To sam znao kada je izašao, to znam sada, a znaću i za 10 godina.Žene u stripu kao autori - sačuvaj me Bože !!!
A ovo što je najbrže rasprodan siguran sam da su krivci knjižnice (bibloteke).
I kad vidim da ga je neko stavio u top ten, pa još na prvo mesto, ne znam, samo se naježim - stvarno, kuda ide ovaj svet!
Jedino ako ga dobijem kao nagradu za glasanje za Oskar 2010. pa da ga uvrstim u kolekciju.

Zamislite da je netko ovdje napisao Crnci u stripu kao autori - sačuvaj me Bože!!! ili Židovi u stripu kao autori - sačuvaj me Bože!!! i kuda ide ovaj svet!

quote:
Gledajte, moja tvrdnja možda i jeste malo seksistička i šovinistička, ali stojim iz nje 100%.

Pa da još izjavi da moja tvrdnja i jeste malo rasistička ili neonacistička ali stojim iza nje 100% vjerovatno bi ljude tako nešto više tangiralo. Izgleda da omalovažavanje i diskriminacija žena još uvijek na ovom tlu nije toliko ljigava koliko je ljigava diskriminacija po drugim točkama.
Ajde da je on to pročitao pa da mu se nije svidilo. On u startu smatra da je to govno jer su ga pisale žene. I pošto poto pokušava u svojoj glavi tražiti krivca u tome što se on rasprodao. Jer ako je ženski strip dobro prošao tu sigurno postoji nešto nenormalno da se čovjek zapita pa kuda ide taj svijet.

Dugo sam se mislila da li da se oglasim na njegov post jer sve ovo što pišem on će vrlo vjerovatno u svojoj glavi ispercipirati da sam pms-ična kuja ili nabrijana ženturača. Vrlo je vjerajatno da mu neće u niti jednom trenu pasti na pamet da sam samo osoba koja ne voli diskriminaciju po bilo kojoj osnovi i da nije u redu da tako nešto piše. Vjerovatno će misliti kako mu je samo neka tamo žena uhvatila nešto bezveze srati.

Isto tako nema smisla da ga stavljam na ignore jer će on i dalje tako nešto misliti. Jedino što onda ja takva razmišljanja neću vidjeti. A to da tako nešto neću vidjeti me niti malo ne tješi u činjenici što takva razmišljanja postoje.

Grofice, ti si carica!
Dugo sam za tebe mislio da si u stvari muško, samo se izdaješ za ženu iz nekog fazona,bilo mi je čudno da žensko otkida na Zagora - u stvari ti si devojka-lafčina, kategorija koja se retko viđa.
Izvini ako sam te uvredio svojim pisanjem, šta da radim, napisao sam šta iskreno mislim.
A eto i Ziki je potvrdio moje sumnje - Ženski strip na Balkanu, simpatično delo sa nekim lošim nekim dobrim pričama; u suštini ništa specijalno, toliko je drugih stripova koji su prioritetniji za nabavku.
Ja sigurno neću svršavati od sreće što je izdato jedno ovako kapitalno delo 9. umetnosti na ovim prostorima .
BTW, žene su katastrofalni vozači; ja moja i očeva kola vozim kod limara na sređivanje jednom u dva meseca zbog majčinih i ženinih akrobacija; a verujte mi, one su jedne od boljih vozača žena koje znam.

@Obi
Ursula Lengvin,Astrid Lindgren su moji omiljeni pisci - ali to su samo izuzeci.

I za kraj - da ne bude sad kako ja o ženama i njihovim delima mislim isključivo loše, evo gde ih zaista cenim http://www.xvideos.com/c/Stockings-28

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 02/03/2011 00:58:33
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 02/03/2011 : 01:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

EDIT: bolje svašta pojist nego svašta reć.

Grofice oladi malo, smiri živce i skontaj zajebanciju, ja od početka ovo pokušavan okrenit na malo smišniju stranu. U vezi onoga o ženskin instruktorima vožnje i općenito vožnji kod žena, šta sam reka to i mislin, al ionako nisan mislija povuć nekakvu raspravu o ravnopravnosti spolova iz toga. Također, ja nisan govorija o nikakvome "vrednovanju ljudi", tako da ne izmišljaj teme Držin se mišljenja da ako se želi postić ravnopravnost, onda ima da svaki posal bude jednak i gotovo, bilo da muškarci rade ko nekakvi modni mačci i slična sranja ili žene ko bauštelci.

Ako se ovo inače uzima ko primitivno mišljenje onda neka, primitivan sam.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa

Edited by - Paka01 on 02/03/2011 03:55:26
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 02/03/2011 : 02:10:50  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
E, decki,decki, namirisete zenku i sad bacite par "charming" fora i sad bi trebala slati svoj broj na PM

Nije ni cudo da nema puno cura na forumu zbog toga.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
383 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 02/03/2011 : 02:10:58  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
Grofice (i Vlado), čestitke na postovima. I nemojte dopustiti da vas tuđe mišljenje nervira. Svatko ima ustavno pravo na primitivizam. :)

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/03/2011 : 10:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Haha, tacno kad sam procitao Pakin post znao sam da ce pasti neko neshvaceno napusavanje. Nas dezurni feminator ne zna za salu :D :D :D :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 02/03/2011 : 10:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
uh...
ćutim...
da me opet ne sačeka berba uvreda...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 02/03/2011 : 14:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
Anto ti si povuko ovi pricu oko "inferiornosti" zena u odredjenim aspektima zivota, umetnosti.
Ako se dobro secam kad si prodavao svoju kolekciju LMS i ZSa, morao si zenu da lazes sta ces sa tim parama, pa si joj rekao da si se menjao za Fibrine stripove. Papuco !

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste

Edited by - Born To Run on 02/03/2011 14:07:23
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 02/03/2011 : 14:13:35  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Pa da je nisam slagao, tražila bi deo keša za svoje hirove.
Mada žene treba uvek lagati;čak i kada te uvati u laži treba je ubediti da nije u pravu ili da je pukla ili nešto treće.
Ma mogao bih da napišem esej na ovu temu.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 02/03/2011 : 14:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

EDIT: bolje svašta pojist nego svašta reć.

Grofice oladi malo, smiri živce i skontaj zajebanciju, ja od početka ovo pokušavan okrenit na malo smišniju stranu. U vezi onoga o ženskin instruktorima vožnje i općenito vožnji kod žena, šta sam reka to i mislin, al ionako nisan mislija povuć nekakvu raspravu o ravnopravnosti spolova iz toga. Također, ja nisan govorija o nikakvome "vrednovanju ljudi", tako da ne izmišljaj teme Držin se mišljenja da ako se želi postić ravnopravnost, onda ima da svaki posal bude jednak i gotovo, bilo da muškarci rade ko nekakvi modni mačci i slična sranja ili žene ko bauštelci.

Ako se ovo inače uzima ko primitivno mišljenje onda neka, primitivan sam.

eto, slažem se s podebljanim

a za žene vozače si u krivu, za mene je dobra vožnja pitanje koncentracije i pažnje, poštivanja propisa i ograničenja - a u tome su žene višestruko bolje od muškaraca - ali iznimaka ima i na jednoj i na drugoj strani

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 02/03/2011 : 14:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa da je nisam slagao, tražila bi deo keša za svoje hirove.
Mada žene treba uvek lagati;čak i kada te uvati u laži treba je ubediti da nije u pravu ili da je pukla ili nešto treće.
Ma mogao bih da napišem esej na ovu temu.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 02/03/2011 : 14:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
eh kad bi ovaj esej ugledao svetlost dana... već sam čitao svašta ne temu laganja nežnijeg pola, i to iz pera velikih književnika... ali UVEK lagati...
a što se inferiornosti žena u umetnosti tiče... mislim da priča ne pije vodu, toliko poznatih slikarki, kompozitorki, vajarki... ukazuju da to nije tačno...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 02/03/2011 : 15:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
Dragi paka,
mogao si vidjeti da mi ono što je anto napisao nije bilo ugodno za čitati. I onda nakon toga me ti ideš podjebavati s tim spikama kada budete fizički ravnopravne bla bla. Da smo bili negdje na kavi vjerovatno bi se nasmijala i ispričala ti barem 5 šovinističkih viceva, ali u onom trenutku mi to nije sjelo. U nekom petom ili desetom trenutko vjerovatno ne bi tako reagirala a u tom eto jesam. I ti si mi se eto našao na tapetu i što sam mogla? Stavi se malo u moju kožu, zamisli da si na forumu punom nabrijanih feminističkih alapača i da ti uhvate ružno govoriti o muškarcima. Pa sve bi ih poslao k vragu.
A ovo u vezi vrednovanja ljudi je samo podjebavanje na tvoje podjebavanje. Fakat mislim da nitko od nas ne vrednuje ljude po količini kamenja koje mogu prebaciti.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 02/03/2011 : 15:22:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dragi paka,
mogao si vidjeti da mi ono što je anto napisao nije bilo ugodno za čitati. I onda nakon toga me ti ideš podjebavati s tim spikama kada budete fizički ravnopravne bla bla. Da smo bili negdje na kavi vjerovatno bi se nasmijala i ispričala ti barem 5 šovinističkih viceva, ali u onom trenutku mi to nije sjelo. U nekom petom ili desetom trenutko vjerovatno ne bi tako reagirala a u tom eto jesam. I ti si mi se eto našao na tapetu i što sam mogla? Stavi se malo u moju kožu, zamisli da si na forumu punom nabrijanih feminističkih alapača i da ti uhvate ružno govoriti o muškarcima. Pa sve bi ih poslao k vragu.
A ovo u vezi vrednovanja ljudi je samo podjebavanje na tvoje podjebavanje. Fakat mislim da nitko od nas ne vrednuje ljude po količini kamenja koje mogu prebaciti.

Sve 5
Neka neka, dok je zdrave zajebancije sve je dobro! Navika sam ja na takve viceve i zajebavanje, cura me tlači time cilo vrime

Istina

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 02/03/2011 : 15:32:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
@ Paka01

stvarno si seronja...

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 02/03/2011 : 15:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-cacku-uveli-muske-i-zenske-autobusne-karte/540447.aspx

Anto, odakle si ti ono?

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/03/2011 : 16:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

Anto, odakle si ti ono?

Ma anto ti je klasičan primjerak alfa-mužjaka, vrste koja izumire, šta ima njemu neka žena nešto pričat.
bože sačuvaj

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 02/03/2011 : 16:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by Mord

Anto, odakle si ti ono?

Ma anto ti je klasičan primjerak alfa-mužjaka, vrste koja izumire, šta ima njemu neka žena nešto pričat.
bože sačuvaj

Alfa-muzjak kojem mail glasi na "Branko i Sanja". Yeah right!

Ja mislim da je Anto nesto drugo, pa se onda pravi da je nesto drugo.

Go to Top of Page
Page: of 124 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000