forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 dug prema stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

ado_14
Starting Member

34 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 01/03/2011 : 14:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ado_14 a Private Message  Reply with Quote
pozdrav..imam jedan problem- slucajno sam zujao malo po stranici i kojekakvim korisnickim opcijama i vidio sam da dugujem 97 kuna jer sam prilikom postavljanja aukcija koristio opcije stavi u vitrinu, podebljaj itd a tamo nigdje nije pisala cijena tih usluga vrijednost aukcija koje sam prodao je nekih 400 kn a za to moram platiti proviziju 100..postocu to sigurno morati platiti i necu se moci izvuci zelim ovim prijedlogom pomoci novim korisnicima a to je da se pored tih opcija i postavi pored cijena te usluge ! eto to bi bilo sve ukratko ( i ako moze nek mi netko izbirse taj dug :D)

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/03/2011 : 14:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
A kad se ne čitaju pravila i upute...

Trouble will find me
Go to Top of Page

skuby
Average Member

Croatia
764 Posts

Member since 06/02/2011

Posted - 01/03/2011 : 18:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Send skuby a Private Message  Reply with Quote
Uh,meni se nisu dala čitati upute i pravila.
Hvala na informaciji Ado!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/03/2011 : 19:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam prije postavljanja prve aukcije 15 minuta čita pravila i upute, mislin da bi svi tribali tako da ne bi došlo do nekih nesporazuma. Ado_14, mislin da uopće nema nekoga valjanoga razloga da ti se izbriše dug, sam si kriv šta nisi pročita pravila

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/03/2011 : 19:17:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Nego, Markose može jedan prijedlog?
U FAQ o aukcijama piše ovo:

Prodavači su dužni račune sa iznosom većim od 50 kuna platiti najkasnije mjesec dana od ispostavljanja računa. Svi računi manji od tog iznosa se mogu ignorirati dok ukupan zbroj ne pređe 50 kuna.

A meni je na mail danas došlo ovo:

Vaš ukupni dug je manji od 100 kuna, a budući da stripovi.com dopuštaju besplatno korištenje aukcija do iznosa od 100 kuna, naknadu za korištenje ne trebate platiti sve dok zbroj Vaših narednih računa ne prijeđe tu svotu!

Pa bi bilo dobro da se FAQ updatea, da ne dođe do toga da se ljudi krivo informiraju

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/03/2011 : 21:45:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro, ovo je "pozitivna" greška, tako da...:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

skuby
Average Member

Croatia
764 Posts

Member since 06/02/2011

Posted - 02/03/2011 : 08:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Send skuby a Private Message  Reply with Quote
Meni je došlo da košta 2.50 kn.Je li ja to moram platiti ili ne?
I još jedno pitanje:ja svaki mjesec mogu trošiti do 50 kn ili mi se to svaki mjesec zbraja npr. došlo mi je 3 kn sljedeči mjesec 47 kn je li se to konta ko 50 kn?
Hvala!
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 02/03/2011 : 08:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by skuby

I još jedno pitanje:ja svaki mjesec mogu trošiti do 50 kn ili mi se to svaki mjesec zbraja npr. došlo mi je 3 kn sljedeči mjesec 47 kn je li se to konta ko 50 kn?
Hvala!

Kad ti ukupni dug dođe ili pređe 100kn moraš ga platiti. Dug se akumulira tako da ne plaćaš odmah svaki račun, osim ako ne želiš. Valjda je ovako ispravno??
I čitat pravila prije postavljanja aukcija

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

ado_14
Starting Member

34 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 02/03/2011 : 10:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ado_14 a Private Message  Reply with Quote
ma znam da sam tu kiksao al eto ubuduce necu a vjerovatno sam pomogao nekim ovim topicom :) samo me zanima jos kako se placa taj racun..uplatom u banci ili?
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 02/03/2011 : 10:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ado_14

ma znam da sam tu kiksao al eto ubuduce necu a vjerovatno sam pomogao nekim ovim topicom :) samo me zanima jos kako se placa taj racun..uplatom u banci ili?

Namjera ti je svakako ok, a plaćanje možeš izvršit u banci ili internet bankarstvom. Dobiješ predračun i pratiš upustva.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 02/03/2011 : 17:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by skuby

Hvala!

Nije 50 već 100 kn. (pogrešno piše).
Zbraja ti se i kada pređe 100, onda platiš. Ovim tempom za neke 3 godine i više...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000