Nisan baš neki ljubitelj panka, al FOB mi je čisto okej bend. Bija sam na koncertu u Zagrebu prošle godine, sve u svemu neloše. Pietas Iulia debelo najjača stvar, a i Ulica je skroz dobra obrada.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Sismisi,malo manje lupetajte i lepetajte krilima...a TO STO LUPATE VAM OPRASTAM JER NIJE LAKO VISITI SA GLAVOM NANIZE,IAKO JE U VASIM TINTARAMA SAMO PROMAJA...
OOOOOOOO.... Tema da se pravedni na'rani s fekalije i da mu se da da izede jedan donji extremitet od brata moga brata Ivana... Bez' odavLe, gochubijo, il' ce budu turbulencije!
Zaobidji ovu birtiju, ne ispravlja se ovde magareci qrac niti koga zabole sto je Chiko mentalno retardiran jer ga Zagor jebe barem jednom nedeljno...
OOOOOOOO.... Tema da se pravedni na'rani s fekalije i da mu se da da izede jedan donji extremitet od brata moga brata Ivana... Bez' odavLe, gochubijo, il' ce budu turbulencije!
Zaobidji ovu birtiju, ne ispravlja se ovde magareci qrac niti koga zabole sto je Chiko mentalno retardiran jer ga Zagor jebe barem jednom nedeljno...
Ko koga izmedju vas opslužuje makar jednom nedeljno?!? Nisam gladan ,ali među vama ima mnogo gladnica...
Za tjedan dana svira Atheist rap u KSET-u i posto neznam kad cu opet imat priliku da njih cujem uzivo, ima da se izubijam tad. Nije dobar pogo ako bar jedanput ne dobijes laktom u oko ili ti netko ne stane na ruku dok zavrsis na podu zato sto si se zaletio u neku mrcinu
ja gotivim samo sto mi se svida i sto mi pase , i ne gledam pri tome hoce li to biti melodicno ili nece ..volim ili ne volim..stvar trenutnog osjecaja .
Volim ove decke jer me podsjecaju na same pocetke HARCORE glazbe . Cisto, sirovo i izravno.
Ma ljudi moji, Reel Big Fish je alfa i omega kad se govori o ska
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud