Epizode: SMRT U VARIJETEU, ČOVJEK KOJI JE IZMIŠLJAO VICEVE
Scenarij po epizodama: Alfredo Castelli Crtež po epizodama: Enrico Bagnoli - Henry 154 stranice / crno-bijelo / 165 x 215 mm / tvrdi uvez Cijena knjige 105,oo kn / posebna cijena 90,oo kn do 12.02.2011.
Bravo za trud Opti, bit će odlično ako sve ove epizode izađu u sljedećoj godini:)) Nakon toga još 15-16 epizoda (ne LL knjiga) i zatvorit će se epizode izašle u lms.
pohvale za trud, prikaz je odličan... Libellusova izd.očekujem nestrpljivo, za SA (LU) mi je svejedno... ________________________________________________________________________________________________________________________________ 41 godina Alan Forda u HR Kiosci preplavljeni kompletima AF Kolor biblioteke AF Klasik 105 na kioscima Minuette-ekstra 44 na kioscima (tko želi)
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Scenarij po epizodama: Alfredo Castelli Crtež po epizodama: Salvatore Deidda 144 stranice / crno-bijelo / 165 x 215 mm / tvrdi uvez Cijena knjige 105,oo kn / posebna cijena 90,oo kn do 12.02.2011.
Da li je u Libellusovom izdanju stripa Smrt u varijeteu ispricano kako se zavrsava ona sala o coveku koji ulazi u restoran u drustvu dve zene i gavrana? U Dnevnikovom izdanju stoji da je "sala suvise prosta da bi bila ispricana u ovom stripu".
Da li je u Libellusovom izdanju stripa Smrt u varijeteu ispricano kako se zavrsava ona sala o coveku koji ulazi u restoran u drustvu dve zene i gavrana? U Dnevnikovom izdanju stoji da je "sala suvise prosta da bi bila ispricana u ovom stripu".
Slično piše i u Libellusovom izdanju. Svježe mi je jer sam baš danas pročitao tu epizodu.
Martin Mystere: Stvorenje s drugog svijeta / [crtež Gaspare & Gaetano Cassaro; scenarij Pier Francesco Prosperi; prijevod Goran Marinić]. Zagreb: Libellus, 2011. 140 str. ilustr. 22 cm. Biblioteka Martin Mystere; knj. 47 Prijevod djela: La cosa da un altro mondo
Martin Mystere: Narod malih ljudi / [crtež Giovanni Freghieri; scenarij Alfredo Castelli; prijevod Goran Marinić]. Zagreb: Libellus, 2011. 158 str. ilustr. 22 cm. Biblioteka Martin Mystere; knj. 48 Prijevod djela: Il piccolo popolo
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Slično piše i u Libellusovom izdanju. Svježe mi je jer sam baš danas pročitao tu epizodu.
Mislim da je očito da je autor stripa (Castelli) na elegantan način izbjegao prepričavanje očito vrlo prostog vica...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Mislim da je očito da je autor stripa (Castelli) na elegantan način izbjegao prepričavanje očito vrlo prostog vica...
Ocigledno je za onog ko je citao oba izdanja (Dnevnik i Libellus). Onaj ko je citao samo Dnevnikov strip,mogao bi pomisliti da je opet na delu bila cenzura...
Originally posted by DeeCay Mislim da je očito da je autor stripa (Castelli) na elegantan način izbjegao prepričavanje očito vrlo prostog vica...
Ocigledno je za onog ko je citao oba izdanja (Dnevnik i Libellus). Onaj ko je citao samo Dnevnikov strip,mogao bi pomisliti da je opet na delu bila cenzura...
Ova replika bila je bez ikakve zle namjere, da ne misliš da te omalovažam... Ja sam isto čitao samo Dnevnikovo izdanje i Castellijevo namjerno izostavljanje "vica" mi je prvo palo na pamet. Nije prvo put da se ovako direktno obraća čitatelju ili baci neku neprimjerenu šalu (vidi samo u specijalcima koliko je stari perverznjak). Da je bila cenzura, Dnevnik uopće ne bi ništa napisao.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
da, mnogi ćemo osvježiti sjećanja ali i upotpuniti police sjajnim izdanjima! ________________________________________ 42 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
MM almanah - 9. knjiga Tvrdi uvez, Bonelli format, 200 stranica. Cijena 85,00 kn. Posebna cijena 75,00 kn. Posebna cijena vrijedi do 8.1.2012. Cijena za Interliber 70,00 kn.
Priče iz baze Drugdje - 7. knjiga Tvrdi uvez, Bonelli format, 160 stranica. Cijena 90,00 kn. Posebna cijena 80,00 kn. Posebna cijena vrijedi do 8.1.2012. Cijena za Interliber 70,00 kn.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Ža mi je šta PIBD nisan pratija ispočetka kako triba. Pročita sam samo prvu epizodu i baš mi se sviđa, taman po mome ukusu.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud