Nagovori ga da smanji.. :)) A uslikaj te njegove... Uspeces da prodas nesto sigurno...
nemogu uslikat zato jer je on u Trstu,a neželim kupovat na slijepo.tako neka mi se neko javi pa ću mu kupit.a što se tiče cijene teško da ću ga uspijet nagovoriti.
@Solid Snake - treća polica odozgo, prvi u nizu slijeva, koji je izdavač tih Dylana i na kojem su jeziku? [:)
znam ja što je to, samo što je jedan zagor a drugi dilan.to su tal. stripovi HC koji su izašli za 100 godina tal. stripa.u IT koštaju 10 eur i ja ovog dilana mogu nabaviti a zagora ne iako i meni treba.
@Solid Snake - treća polica odozgo, prvi u nizu slijeva, koji je izdavač tih Dylana i na kojem su jeziku? [:)
znam ja što je to, samo što je jedan zagor a drugi dilan.to su tal. stripovi HC koji su izašli za 100 godina tal. stripa.u IT koštaju 10 eur i ja ovog dilana mogu nabaviti a zagora ne iako i meni treba.
Nisam opazio da je Zagor, a inace super izgledaju
meni i sto super izgledaju,za 10 eur je to jako dobro.ja sam ga uspio i prelistati i stvarno je DOBAR!
Od Supermana je meni odličan For All Seasons od Loeba i Salea. Inače, baš sam danas od toga dvojca nabavija The Long Halloween
Meni jedan od omiljenih. Jes citao starije Death of, World without i Return of Superman trade-ove?
Samo Death, nikako da stignen nabavit ove ostale.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Od Supermana je meni odličan For All Seasons od Loeba i Salea. Inače, baš sam danas od toga dvojca nabavija The Long Halloween
Meni jedan od omiljenih. Jes citao starije Death of, World without i Return of Superman trade-ove?
Samo Death, nikako da stignen nabavit ove ostale.
Da li biste konacno mogli da se prebacite na podforum "americki strip" i da tamo razmenjujete utiske? Ako niste primetili, ovaj topic je posvecen prikazivanju kolekcija a ne razglabanju o pojedinacnim naslovima i zato nemojte vise da ga kvarite. Hvala.
A da se priča o Zagoru, onda bi rasprava prolazila pretpostavljan. Oladi malo.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud