forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Važno obaveštenje - Pajini antikviteti
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 01/03/2011 : 12:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
Kako je postala učestala pojava da kupci sami određuju kada će da plate osvojene aukcije, tipa, za nekoliko meseci ili se jave da ih sačekamo i sledeći mesec, jer će opet licitirati da bi skupili više stripova zbog manje poštarine, pa onda to ne urade, a i ne preuzmu ranije osvojene aukcije, dolazimo u situaciju da imamo dosta nenaplaćenih aukcija, od kojih neko čak bezobzirno i odustane nakon što nas zavlači po par meseci, pa u međuvremenu nađe jeftinije ili u zameni stripove koje je odlagao da preuzme. Nije problem da sačekamo neki dan, sedmicu, sve može da se dogovori što je u granicama razumnog i ako se na vreme pita.

Kao što se mi trudimo da budemo korektni to očekujemo i od kupaca. Zato molimo sve kupce da redovno izmiruju svoje obaveze, ili ako imaju ideju da plate u ratama ili odloženo, da prvo pitaju da li može pre nego se završi aukcija, a ako to ne žele, zamolili bi ih da više ne licitiraju kod nas.

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 01/03/2011 : 13:12:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Vi ste svakako primjer korektnosti i meni ste izlasli u susret nekoliko puta u dogovoru oko preuzimanju stripova
a negativan komentar i crna lista su zasad jedini lijek za one koji se ne pridrzavaju dogovora
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40676 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/03/2011 : 14:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ovo me potseca na redakciju u kutku za kolekcionare u LMS-u.. Sto rece Ponki, crna lista kupaca i kraj price... A i Boga mi, negativan komentar radi posao..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
899 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 01/03/2011 : 17:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Ja sam nekoliko puta uzeo kod Pajini stripove u roku za 2-3 mjeseca....jednostavno sačekam da se iskupi, ali onda platim uredni i SIGURNO uzimam, naravno.
NE PODRŽAVAM da se nakon mjesec-dva čovek predomisli i ne uzme ono, što je izlicitirao. I to bez pravog objašnjenja.
Isto tako mi ide na ruku Columbo, koji me pričeka nekoliko mjeseci, da se skupi nekoliko komada...istina, pokoji strip kod njega sam i ja u međuvremenu nabavio, ali smo se dogovorili kako treba-nikad nije pravio problema isto tako i Pajini ne.
Pajini, stavite ovde na listu one, koji tako rade....;-)

Invincible shield
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 01/03/2011 : 19:41:31  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Karakter i obraz ne mogu se ničim mjeriti ni cijeniti. Kad to jednom izgubiš onda te više nitko neće doživljavati kao čovjeka.
I sam imam dogovor s nekim prodavačima da malo sačekaju pa onda riješimo u komadu, i zna mi se povremeno dogoditi da u međuvremenu naleti strip koji košta manje (a u nekim situacijama bude i bolji) od onoga koji sam uzeo. Međutim, nikad ne bih odustajao zbog toga od bilo kojeg stripa. Radije uzmem neke duplo nego da se sramotim zbog takvih stvari.
U pravilu nisam nešto veliki pobornik javnih prozivanja bilo koga, ali ponekad je to jednostavno neizbježno. Pogotovo kad je u pitanju novac i poslovanje.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40676 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/03/2011 : 23:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

Karakter i obraz ne mogu se ničim mjeriti ni cijeniti. Kad to jednom izgubiš onda te više nitko neće doživljavati kao čovjeka.
I sam imam dogovor s nekim prodavačima da malo sačekaju pa onda riješimo u komadu, i zna mi se povremeno dogoditi da u međuvremenu naleti strip koji košta manje (a u nekim situacijama bude i bolji) od onoga koji sam uzeo. Međutim, nikad ne bih odustajao zbog toga od bilo kojeg stripa. Radije uzmem neke duplo nego da se sramotim zbog takvih stvari.
U pravilu nisam nešto veliki pobornik javnih prozivanja bilo koga, ali ponekad je to jednostavno neizbježno. Pogotovo kad je u pitanju novac i poslovanje.

Go to Top of Page

talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 12/10/2006

Posted - 02/03/2011 : 00:26:26  Show Profile Show Extended Profile  Send talicnitom a Yahoo! Message  Send talicnitom a Private Message  Reply with Quote
U pravu ste wolf i giant,pa i ako si u medjuvremenu nasao taj strip(kupio,dobio na poklon ili menjao)ispostuj ono sto si aukcirao a kasnije ga vec prodaj ili radi sa stripom sta zelis.Nisu mi jasni ljudi sto aukciraju pa odustanu od aukcije,po meni je to teska zajebancija i nepostovanje osobe od koje kupujes.
Iskreno,ja ne bi imao smelosti da napisem da odustanem od stvari koje sam aukcirao.Bilo bi me sramota.Pa sve i da sam napravio gresku i aukcirao nesto sto mi ne treba(sto se naravno ne desava)
Ako su finansije problem nakon sto se zavrse aukcije,onda mi tek nisu jasni oni koji aukciraju tako.Hocete da kupujete,utrkujete se na aukcijama,uzivate u tome da ste vodeci i pobednik a kasnije kada treba da se realizuje sve ne javljate se ili se javite sa izgovorom da nemate novca...???
Ako planirate da aukcirate,realno je i da imate uvid u to koliko zelite da potrosite i sta sve zelite da kupite za te pare.
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 02/03/2011 : 22:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ovo me potseca na redakciju u kutku za kolekcionare u LMS-u.. Sto rece Ponki, crna lista kupaca i kraj price... A i Boga mi, negativan komentar radi posao..

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 04/03/2011 : 07:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
Potpuno podžavam i razumem Pajine antikitete.
I meni se par puta desilo da me neko "zavlači".
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40676 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/03/2011 : 07:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by skviki

quote:
Originally posted by sawitch

Da je zurba, nije.. Davno bilo kada sam ucio da se D pise ispred S i SH..

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 04/03/2011 : 10:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Ja ne razumem ljude koji biduju stripove, a onda odlazu placanje u nedogled, a posle odustanu?! Nikad nisam izbidovao strip ako nemam tog trenutka pare da ga platim, nikad! Ako nemam love onda pokusavam van aukcije da se dogovorim sa vlasnikom stripa, pa ako moze super, ako ne, nema ljutnje.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 14/03/2011 : 22:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Prilikom bidanja stripa lms zagor zuta sekira osvojio sam aukciju (156 kn) uredno sam se javio da mi se pošalje broj racuna.Dobio sam odgovor (Aukcije će stići u Libellus za nekih 10-tak dana. Tada će Vam biti poslat mail sa podacima za uplatu i podizanje paketa)
Ja sam novac imao i u međuvremenu kako je to bilo oko nove godine potrosio sam i potpuno zaboravio na osvojenu aukciju.Covjeku sam se javio tek nedavno tocnije prije 10-setak dana.Ispricao sam se i dobio vrlo ljubazan odgovor.
Zelio bih naglasiti da bez obzira na moje zaboravljanje jako nekorektno sa moje strane i prvom prilikom cu se covjeku oduziti.
A u vezi uplate bit ce sutra najkasnije prekosutra.
Eto jos jednom i javno MOJA ISPRIKA PAJINIM ANTIKVITETIMA.
I zahvala unatocu odugovlacenju od 3 mjeseca i nejavljanju zbog fer i ljudskog primanja isprike.
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 14/03/2011 : 23:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
allstar
batcox
drusman@optinet@optima-ds
milisav
ozasloscena_sovuljaga

Negativni komentari i crna lista. Poslato je više mailova, bez odgovora ili uz odgovor da će realizovati, pa i posle par meseci ništa od realizacije.

Ako je došlo možda do nekog nesporazuma, nije problem, rešićemo, negativni se može obrisati, za sada je trenutno stanje ovakvo.

To bi bilo to za prvi krug, čekamo realizaciju ostalih aukcija. Još jednom ako ne želite da izmirite svoja dugovanja ili mislite da možete na svoju ruku da odugovlačite, zamolili bi Vas da više ne licitirate na našim aukcijama.

Unapred hvala.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000