Pregledao svakog LMS YU Bleka, nekih 60ak brojeva, poprilično detaljno, mislim da ovo nije izašlo u LMS.
I ja sam gledao za svakog yu-crtača barem po jednu epizodu, ali nisam našao! Ima kod nekih malo sličnosti, ali nije to to što se traži! Vjerojatno je uredništvo Dnevnika u toj epizodi izbacilo sve stranice
Zašto kao, pa naš Blek je odavno poznat kao ljubitelj Bizona sa kojima radi ovakve stvarčice, a isto to rade i Rodi i Profesor Okultis, vesela je to družba! ;)))
Zašto kao, pa naš Blek je odavno poznat kao ljubitelj Bizona sa kojima radi ovakve stvarčice, a isto to rade i Rodi i Profesor Okultis, vesela je to družba! ;)))
Kao u filmu "Leptir" sa Stiv Mek Kvinom,gde je zatvorenik crnac imao odnose sa kravom...
Evo nakon skoro godinu dana uspeo sam da zavrsim prvi deo price o Velikom Bleku. Utroseno je mnogo sati i sati rada na ovom projektu, ali vredelo je. Od svega sto sam do sada radio u vezi stripova mogu slobodno reci da sam u ovome najvise uzivao. S obzirom da je ovo amaterski rad, mislim da je ispalo vise nego dobro. Generalno gledajuci veoma sam zadovoljan krajnjim rezultatom. Ostalo je jos da se prerade ove stranice, a onda ce Attila ubaciti tekst i bice objavljen LMS remaster Prica o Velikom Bleku - prvi deo.
PS. Ako neko ima originalnu naslovnicu Price o Velikom Bleku u visokoj rezoluciji neka je okaci, posto jos uvek nemam dobru naslovnicu za ovaj prvi deo.
deki, svaka cast na trudu! (p.s. osma stranica je dupla) Mozda bi trebali pitati Baneta Kerca, ex crtaca Velikog Bleka, da li bi bio raspolozen da napravi jednu naslovnicu za ovu epizodu.
deki, svaka cast na trudu! (p.s. osma stranica je dupla) Mozda bi trebali pitati Baneta Kerca, ex crtaca Velikog Bleka, da li bi bio raspolozen da napravi jednu naslovnicu za ovu epizodu.
Stranice 6,8 i 9 su u dve varijante. Jos se nisam odlucio koja ce ici. Nas drug Attila je preradio naslovnicu pa evo ekskluzivno kako bi to trebalo da izgleda:
Sad gledam stranicu 6.. Mozda si tu trebao ubaciti u pozadini teksturu kamena kao u prethodnim slikama...
Stranica 8 je bolja varijanta sivo...
Kao i 9..
Ali ako si specijalac vec, onda probaj da nabudzis cigle...
EDIT:
Stranica 11.. Mozda si trebao nebo malo tirkiznije da odradis...
Stranica 12.. Sve kuce roze.. Kao Palermo da je u pitanju :))
Stranica 15 takodje.. kamen je siv... Mozda nesto kao na stranici 19...
Stranica 39 mi malo sarena slika gore levo.. Ne uklapa se u strip...
Stranica 41.. Ne ide ona zelena boja slova..
Stranica 43.. Sta ce ti one zelene travke? :)
Stranice 53 i 54.. Prelepo
Stranica 55.. Ne ide mi ono zuto iza celavog...
Stranica 58.. Boje slova mi ne pasu za oci..
Tek na stranici 60 ne idu te boje..
Stranica 66.. Sve kuce iste...
Stranica 69.. Ova duga na slici gore desno ne pase..
Moj utisak.. Nisam zadovoljan bojenjem jer ima prelepih slicica a ima i dosta losih... Utisak 50%..
Nadam se da se neces na ovo naljutiti, jer moji komentari nisu tipa tapsanje po ramenu a mislim da je lose... Ja kazem iskreno.. Ovo je napisano iz najbolje namere... Trebalo je da izgleda kao pozitivna kritika...
E sad, da napomenem da ja ne znam ni bojanku da obojim ni cica glisu da nacrtam..