U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Tri favorita: "Nestali istraživač", "Sedam gradova Cibile" i "Morska strava". "Teksaški rendžeri" neočekivano za mene mali broj glasova. Moj glas za "Fridu Lang"!
Sedam Glasova Cibole za dlaku ispred Tajne Fride Lang! Stvarno ima tu zanimljivih prica!
Naravno da ima! I onda mi se još jave oni tipovi što mrze Zagorov serijal a kad ih pitaš što ih konkretno smeta onda ne znaju odgovorit. Bitno da su se oni uživili u Marka i Bleka...
Sedam Glasova Cibole za dlaku ispred Tajne Fride Lang! Stvarno ima tu zanimljivih prica!
Naravno da ima! I onda mi se još jave oni tipovi što mrze Zagorov serijal a kad ih pitaš što ih konkretno smeta onda ne znaju odgovorit. Bitno da su se oni uživili u Marka i Bleka...
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Ovaj period je bio revolucija. Boselli je uletio s hrpom novih likova i modernijim stilom pripovjedanja. Igrali su mi Laguna živih mrtvaca, Tajna Fride Lang i 7 gradova Cibole. Odluka je pala na Cibolu. To je pustolovina i po.