forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Kako kupiti stripove?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

SeTr
Starting Member

2 Posts

Member since 30/09/2010

Posted - 03/10/2010 : 00:07:19  Show Profile Show Extended Profile  Send SeTr a Private Message  Reply with Quote
U djetinjstvu (osamdesetih) rado sam citao Mister No, Alan Ford, Dilan Doga i slicno. Danas zivim i radim u Svedskoj i sad me intresuje da li kod nas (Hrvatska, Bosna, Srbija) izlaze takvi stripovi danas?

Ako da... Kako do njih doci iz inostranstva? Pretplata??

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 03/10/2010 : 00:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
http://www.stripovi.com/index.asp?page=auctions-list

Eto jednog rjesenja

Nemam potpis...
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 03/10/2010 : 04:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
A mozes i u Stripovi Na Kvadrat, od njih ja kupujem, imaju oni nova izdanja, i isto tako brojeve iz poslednjih par godina:

www.stripovi.hr

;)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/10/2010 : 12:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Ima toga gde hoces, sad je pocelo izlaziti i u srbiji, najbolje je ako imas nekog savesnog rodjaka da ti on to kupuje, a kad dodjes na odmor da to pokupis.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 03/10/2010 : 13:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
kontaktiraj i par članova koji isto žive u Švedskoj, verovatno imaju duplikata za prodaju. Porter recimo
Go to Top of Page

SeTr
Starting Member

2 Posts

Member since 30/09/2010

Posted - 03/10/2010 : 21:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Send SeTr a Private Message  Reply with Quote
Hvala svima na odgovorima... Na zalost, ja nemam blizih rodaka koji bi mi mogli kupovati stripove i slati ovamo. U Bosni (odakle sam inace) zadnji put sam bio 2005 i tad nije bilo stripova na kioscima.

Ako iko ovdje ima mogucnosti da mi pomogne neka mi javi na seadt@hotmail.com... Oko nadoknade cemo se dogovoriti
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 04/10/2010 : 13:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SeTr

Hvala svima na odgovorima... Na zalost, ja nemam blizih rodaka koji bi mi mogli kupovati stripove i slati ovamo. U Bosni (odakle sam inace) zadnji put sam bio 2005 i tad nije bilo stripova na kioscima.

Ako iko ovdje ima mogucnosti da mi pomogne neka mi javi na seadt@hotmail.com... Oko nadoknade cemo se dogovoriti

Ti onda ne vidis dobro 2005 je itekako bilo stripova na kioscima u BiH

Nemam potpis...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40259 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/10/2010 : 14:08:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
'ajd' javi se na sawitch@gmail.com

Ja cu ti pomoci koliko budem mogao...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

kemo2012
Junior Member

USA
312 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 04/10/2010 : 17:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit kemo2012's Homepage  Send kemo2012 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magico_Vento

quote:

Nemoj odmah podjebavat*i, mozda covjek zivi na selu..

"I wake up and think dreams are real. I sleep so I don't have to feel."
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 04/10/2010 : 17:42:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kemo2012

quote:

quote:

Nemoj odmah podjebavat*i, mozda covjek zivi na selu..

Na selu nema kioska

Nemam potpis...
Go to Top of Page

kemo2012
Junior Member

USA
312 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 04/10/2010 : 18:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit kemo2012's Homepage  Send kemo2012 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Na selu nema kioska

Neznam gdje si ti odrasto ali u mom selu je bio kiosk pokraj prodavnice, cak smo imali i elektricni WC

"I wake up and think dreams are real. I sleep so I don't have to feel."
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 06/03/2011 : 21:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav!

Htio sam danas naruciti 5 stripova na www.stripovi.hr ali postarina mi je preskupa, izadje oko cirka 30€ Znate li neku jeftiniju varijantu, kako da ustedim na postarini? Kada bi mi neko u Zagrebu to pokupio iz prodavnice i poslao, da li izaslo jeftinije? Hvala na savjetima!

Pozdrav svima!

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/03/2011 : 23:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dranki

Pozdrav!

Htio sam danas naruciti 5 stripova na www.stripovi.hr ali postarina mi je preskupa, izadje oko cirka 30€ Znate li neku jeftiniju varijantu, kako da ustedim na postarini? Kada bi mi neko u Zagrebu to pokupio iz prodavnice i poslao, da li izaslo jeftinije? Hvala na savjetima!

Pozdrav svima!

http://www.posta.hr/main.aspx?id=194#

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 07/03/2011 : 04:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message  Reply with Quote
Hvala vam na odgovorima!

Emirem, ne znam stvarno ni sam zbog cega tako visoka postarina za 6 stripova, 2 Texa giganta, 2 Martija maxija, 1 Marti specijal i Čikova knjiga "Moj zivot sa Zagorom" (ili je Ferri autor? )

A opcija da čekam pola godine da dodjem u njihov posjed mi je totalno uncool, do tada izgubim apetit za njima, to mi je totalno bezveze

Više sam se nadao da postoji neka čarobna formula kojom bi mi neko iz Zagreba mogao jeftinije prebaciti ili u Bosnu ili u Austriju.

Edited by - Dranki on 07/03/2011 04:45:34
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 07/03/2011 : 21:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message  Reply with Quote
Hvala prijatelju, imacu te u vidu

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 07/03/2011 : 21:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
> cak smo imali i elektricni WC

I ne drmne te struja kad pišaš?

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 13/03/2011 : 13:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message  Reply with Quote
Je li iko pokusao naruciti preko www.stripovi.hr a da placa kreditnom karticom? Aplikacija javlja neku cudnu gresku tokom narucivanja, a kad se treba zakljuciti placanje kreditnom karticom, na samom kraju procesa javi da je doslo do greske u aplikaciji. Sad ne znam da li mi je skinuto sa kreditne kartice ili nije.

Edited by - Dranki on 13/03/2011 13:25:31
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 13/03/2011 : 13:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
quote:

U djetinjstvu (osamdesetih) rado sam citao Mister No, Alan Ford, Dilan Doga i slicno. Danas zivim i radim u Svedskoj i sad me intresuje da li kod nas (Hrvatska, Bosna, Srbija) izlaze takvi stripovi danas?

Ako da... Kako do njih doci iz inostranstva? Pretplata??

Posalji poruku=private message Porteru. On je iz Svedske i zna sta je glancer. Cak moze i da ti objasni koje rukavice treba da stavis kad budes citao stripove!

Probaj preko Slobe iz darkwooda da narucis. Tako sam ja uzeo komplet junaka koje sam citao kao klinac.
Ili preko VJ= Vedrana, koji je clan ovog foruma. Ima i drugih, uglavnom imas tonu opcija...

"I'm not saying I'm Batman. I'm just saying nobody has ever seen me and Batman in a room together."
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000