I meni je isto tako dao jedan komentar, no nije to toliko bitno, ali mi je 'uvalio' krivi strip! Umjesto tex-extra glancera koji je bio na aukcijama dobio tex-extra, ali krivi broj i loše očuvan! Jako je požurivao kad sam trebao preuzeti stripove i platiti,a kad sam mu se javio da mi posalje strip koji sam osvojio, onda on više nema taj strip, i moram čekati i strpiti se da ga on opet nabavi! i jos se nije javio da ga je nabavio! A koliko se sjećam nije spomenuo povrat novca, a ni ispraike se ne sjećam...
I meni takođe nema odgovora....ok, meni se ne žuri....imam jedan strip kod njega pa nema panike. Ali čudno, da se ne javi ni na jednu poruku, jer na aukcijama (ponude) je dosta aktivan...
Da li se dotični javio onima, koji su kod njega imali osvojene stripove (ili obrnuto)? Meni se još ne javlja....!Bidujem kod njega još 2 komada, ali samo da proverim da li je sve ok, da će komunikacija i realizacija biti brža.
Overi mu negativni. Par negativnih i prevarant bi leteo sa sajta.
Nisam još nikome dao negativni. Smatram, ako je čovek - ispoštovaće aukciju. Međutim, još ništa. Poslao sam mu desetak mejlova poslednjih dana - nije odgovorio.
Originally posted by giant
Da li se dotični javio onima, koji su kod njega imali osvojene stripove (ili obrnuto)? Meni se još ne javlja....!Bidujem kod njega još 2 komada, ali samo da proverim da li je sve ok, da će komunikacija i realizacija biti brža.
Originally posted by Tonka24
i mene zanima isto htio sam bidati kod njega ali bilo me strah kad vidim da se nije tolikima javio.
Nema negativnih komentara, verovatno je sve u redu... ili su ljudi kreteni kao ja pa čekaju 6-7 meseci da ne bi nekog uvredili negativnim/neutralnim komentarom...
Stripove sam mu poslao krajem septembra a stigli su mu početkom oktobra... Ostavio mi je jedan pozitivan komentar (bile su 4 aukcije) a love nigde ...
Originally posted by Ultras Nema negativnih komentara, verovatno je sve u redu... ili su ljudi kreteni kao ja pa čekaju 6-7 meseci da ne bi nekog uvredili negativnim/neutralnim komentarom...