Author |
Topic  |
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Member since 22/11/2004 |
|
tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts
Member since 12/12/2007 |
|
Gand
Advanced Member

Croatia
3026 Posts
Member since 20/03/2002 |
Posted - 09/03/2011 : 17:26:45
|
quote: Originally posted by mamlaz
quote: Originally posted by Gand
citat iz g-talka:
Nego, htjedoh te obavjestit za slučaj da ne znaš, da je ovaj petak u 18h otvorenje stripoteke ijeeeeeee.... svi papiri stigli, sve gotovo i danas idu u zg po novu robu ijeeeee
odlicna vijest. Ajde kada budes stigao moramo se naci jer ti imam nekih stvari za dati jos od Dani stripa u Rijeci:) Ces doci u petak da ti dopeljem?
Hocem! |
 |
|
bazgtoon
Starting Member

Croatia
49 Posts
Member since 16/11/2010 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9582 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
Posted - 09/03/2011 : 20:55:07
|
bio sam ja danas i takodjer vidio ovu radosnu vijest... a i sam sam rocker i sve, al palach sigurno nije mjesto bas najprikladnije za stripknjizaru... radje bi da je odvojena od svega... al eto, nebitno ukusi su razliciti... al sad realno rijecka banka - prolaz pored el ria - petak-subota.... pijanci.. pijanci u crnome... klosari... super mjesto da majka posalje sina kupit strip...... doduse knjizara tad ne radi... al ono... |
 |
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts
Posted - 09/03/2011 : 21:00:22
|
e jos jedna stvar sumohrvat, nisam slijepo pored zdravih ociju niti sam paranoican i zajedno ih sve lijepo nabijem na isti kurac... al da me cudno gledaju, cudno me gledaju... sam palah je jos okej, al kad ih vidim u onoj ulicici kako gledaju kad dodjes sa curom koja nema irokezu i bocu bambusa u ruci i po mogucnosti nosi nesto sareno na sebi ( ili barem ne crno ) uopce ne gledaju cudno... ffs |
 |
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 09/03/2011 : 22:47:01
|
E, napokon jedna, ne dobra, već odlična vijest! Sve najbolje Stripor! Vjerujem da čemo se dugo družiti.
Samo... taj prostor je bio i premali za sve stripove, gdje onda još i ploče i majice... |
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Posted - 10/03/2011 : 00:32:33
|
Jer obično svaka majka pošalje sina kupit strip u subotu oko 22 sata kad knjižara ne radi :P Stvarno nema smisla za daljnju raspravu jer očigledno ovdje samo ti imaš problema sa tim sukobom kultura,a po detaljnom opisu koji si dao izgleda da si ti taj koji njih dobrano pregleda prilikom ulaska,od oblačenja do toga šta piju i kakve frizure imaju,a ne obrnuto... |
 |
|
Stripor
New Member

Croatia
194 Posts
Member since 09/03/2011 |
Posted - 10/03/2011 : 07:26:22
|
quote: Originally posted by IGMAN2
E, napokon jedna, ne dobra, već odlična vijest! Sve najbolje Stripor! Vjerujem da čemo se dugo družiti.
Samo... taj prostor je bio i premali za sve stripove, gdje onda još i ploče i majice...
Da znam da je premalo za sve, ali ovo će biti samo popratna djelatnost. Par majci, 50 cd-a za početak i nešto veći izbor vinilki.
U planu mi nam je da uskoro napravimo i malu čitaonicu u sklopu striparnice. Dio koji je dosada, a i još neko vrijeme će, služio kao skladište namjeravamo pretvoriti u malenu čitaonicu sa 3-4 foteljice i određenim izborom stripova za čitanje. Dakle "ništa spektakularno", ali da ljudi koji se zateknu u gradu i da trebaju potrošiti nešto vremena mogu odmoriti noge i dušu kod nas. Čitaonica će biti izrađena u suradnji sa klubom Palach tako da će pristup imati isključivo članovi kluba Palach. Članstvo i nije neka stvar, za 50 kn jednokratno i fotku po vašem izboru i onda doživotno imate pravo na:
- Đžabe kokice na đžaba projekcijama filmova
- Jeftinije ulaznice za koncerte
- Jeftinija garderoba na ulazu
- Buduća čitaonica
- Itd...
Nije mi cilj reklamirati članstvo nego čisto iznosim sve prednosti.Kada se čitaonica otvori ipak mora postojati selekcija čitatelja, a najbolje je na način i u suradnji sa clubom Palach.
Borba sa malim prostorom počinje za početak čim boljim slaganjem robe, ali ukoliko bude premalo mjesta za sve (daj bože) ove extra stvari idu pa-pa.
Što se tiče samog smještaja striparnice, a pod time mislim Palach, je jedini moguć i to s obzirom da se nalazi na Ri Korzu(metar od korza) i s obzirom da bi bilokoji drugi prostor zahtjevao sponzore jer nebi bilo dovoljno moneta za sve platiti i ostati u poslu...
Vidimo se sutra u Palachu.
P.S. Samo napomena, da ne zvučim/o kao debil. Stalno pričam u množini iz razloga što smo striparnicu otvorili supruga i ja tj. supruga je vlasnik, a ja sam mali od kužine...  |
 |
|
Stripor
New Member

Croatia
194 Posts
Posted - 10/03/2011 : 07:48:44
|
quote: Originally posted by CAGLIOSTRO13
e jos jedna stvar sumohrvat, nisam slijepo pored zdravih ociju niti sam paranoican i zajedno ih sve lijepo nabijem na isti kurac... al da me cudno gledaju, cudno me gledaju... sam palah je jos okej, al kad ih vidim u onoj ulicici kako gledaju kad dodjes sa curom koja nema irokezu i bocu bambusa u ruci i po mogucnosti nosi nesto sareno na sebi ( ili barem ne crno ) uopce ne gledaju cudno... ffs
To ti je tako... Ja zalazim u Palach kao gost godinama i uvjek me čudno gledaju. Metalac sam iako se na pogled to nebi reklo (šarenije sam obučen, ne samo crnilo ) Nažalost to je tako. Ekipa se tamo skuplja još iz nekih ranijih dana i jebaj ga... Što se tiče samog kluba znalo se vidjeti i poslovnjaka u odjelima kako se zašankiraju, fakat nema pravila. U biti je Erste banka (bivša Riječka) okupljalište, ali po tome ispada da si i na samome Korzu, ali da moraš prolaziti pored te ekipe, opet opet nebi valjalo... |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 10/03/2011 : 10:19:23
|
u koliko sati pocinje otvaranje? Mogli bi nabaciti kakvo okupljanje svi zajedno pa da se i popije koja:)? |
Mrzim mrznju! |
 |
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts
Posted - 10/03/2011 : 13:25:28
|
:) oke ja se jos jednom nadam da ce sve ici kako treba sa ovom knjizarom te da ce biti puno uspjeha :D mamlaze... ti znas da ja volim pit sa tobom :D |
 |
|
Stripor
New Member

Croatia
194 Posts
Posted - 10/03/2011 : 13:44:57
|
quote: Originally posted by mamlaz
u koliko sati pocinje otvaranje? Mogli bi nabaciti kakvo okupljanje svi zajedno pa da se i popije koja:)?
Okupljanje je od 18:00. Što se tiče ceremonije - nema je, ali zato će vas svih dočekati fini proizvodi iz radinosti domaće gospodina Vinka Jelovca    |
 |
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts
|
zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts
Member since 10/01/2008 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Posted - 10/03/2011 : 16:01:27
|
E super,budući da sam i ja zakazao na AF klasicima taman oko broja 90(jer mi se nije kupovalo po jedan primjerak nego sam uvjek sačekao i kupio po desetak brojeva,pa je dok sam ja čekao knjižara zatvorila :P )izgleda da ću se i oko ovog morat borit sa tobom :P Šalim se naravno,koliko ti ja znam oni su preuzeli robu između ostalog i od prijašnjeg vlasnika pa bi trebalo biti i AF klasika,ali ipak je bolje da ti to potvrde supruga i mali od kužine :P |
 |
|
Gand
Advanced Member

Croatia
3026 Posts
Member since 20/03/2002 |
Posted - 10/03/2011 : 16:24:55
|
quote: Originally posted by CAGLIOSTRO13 rijecka banka - prolaz pored el ria - petak-subota.... pijanci.. pijanci u crnome... klosari... super mjesto da majka posalje sina kupit strip...... doduse knjizara tad ne radi... al ono...
Pa ako knjizara tad ne radi, onda je teza besmislena, jel tako? Je, tako je. 
quote: Originally posted by CAGLIOSTRO13 al da me cudno gledaju, cudno me gledaju... sam palah je jos okej, al kad ih vidim u onoj ulicici kako gledaju kad dodjes sa curom koja nema irokezu i bocu bambusa u ruci
Gledaju ide li netko njihov s bocom vina, ne gledaju ni tebe ni curu zato sto ste to ti i tvoja cura. A i da gledaju, u redu je. Njih cudno gledaju u svih 300 rijeckih ulica, mogu i oni u jednoj cudno gledati druge. 
|
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 10/03/2011 : 16:33:22
|
quote: Originally posted by CAGLIOSTRO13
:) oke ja se jos jednom nadam da ce sve ici kako treba sa ovom knjizarom te da ce biti puno uspjeha :D mamlaze... ti znas da ja volim pit sa tobom :D
moram se malo dogovoriti sa smolom i westaksom pa mozda naidjemo svi skupa:) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
Stripor
New Member

Croatia
194 Posts
Posted - 10/03/2011 : 16:47:12
|
quote: Originally posted by zo
@ Stripor
Imate li slučajno još koji zaostali primjerak Fibrinog Pakla i Alvar Mayora 1 i 2
Na žalost ništa od ovoga...
Što se tiče AF Klasika ima nešto iznad 90og broja ali nismo to za sada naručivali, bude kada se malo zaletimo s poslom... |
 |
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Member since 08/05/2003 |
|
zizanon
Senior Member

Croatia
1523 Posts
Member since 21/11/2003 |
Posted - 11/03/2011 : 21:00:29
|
quote: Originally posted by IGMAN2
I kako je radno vrijeme nove striparnice?
ko i prije, od 12 do 20, s tim da sad ne radi subotom osim uz prethodnu najavu, nedjeljom i blagdanom naravno chiuso |
motel, money, murder, madness let's change the mood from glad to sadness |
 |
|
Dalen
Senior Member

.jpg)
Croatia
2276 Posts
Member since 13/03/2003 |
|
Topic  |
|