forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 11/03/2011 : 13:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Gledaj to s vedrije strane: ionako su Fibrina izdanja preprepreskupa, a stripovi koje objavljujemo prepreloši.

.
Sve je sada postalo nekako... jasno .

Edited by - kasper on 11/03/2011 13:18:01
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/03/2011 : 14:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Mogu li ja jednu?
Boli me neka stvar za BP!I bolje da su propali i da netko bolji preuzme naslove koji su oni imali.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7965 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 11/03/2011 : 14:41:30  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Mogu li ja jednu?
Boli me neka stvar za BP!I bolje da su propali i da netko bolji preuzme naslove koji su oni imali.

Pa ljudi ne "tuguju" toliko zbog samog BP-a, koliko zbog njihovih izdanja i činjenice da se neće naći tako lako i tako brzo (ili uopšte) neko ko će nastaviti te serijale. Ljudi koji su ih kupovali i koji su zainteresovani su toga svesni.

BP je najdalje odmakao sa Sendmenom i najlogičnije bi bilo da to neko nastavi.

Markose?
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 11/03/2011 : 14:48:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

quote:

Mogu li ja jednu?

Pa ljudi ne "tuguju" toliko zbog samog BP-a, koliko zbog njihovih izdanja i činjenice da se neće naći tako lako i tako brzo (ili uopšte) neko ko će nastaviti te serijale. Ljudi koji su ih kupovali i koji su zainteresovani su toga svesni.

BP je najdalje odmakao sa Sendmenom i najlogičnije bi bilo da to neko nastavi.

Markose?

o sendmenu se pričalo prije 2 stranice prije nego se znalo ovo s BPom
po meni nema smisla nastavljat BPovog sendmena nego ga odradit u superdelux absolut izdanju

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/03/2011 : 14:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Javlja mi se da Markos ne bi nastavljao neciji serijal. Ne znam coveka, niti imam predobar razlog da ovo kazem, jednostavno gut feeling.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 11/03/2011 : 15:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
pa nastavio je zekana...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/03/2011 : 15:05:37  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elesar

Strava. Totalni gubitak za sve.

Nije gubitak za stripofile. Nadajmo se da ce neko preuzeti te naslove i napokon ljudski izdati.
Zao mi je naravno ljudi iz BP, ne znam koliko ovo sve pogadja njihova radna mjesta, ali kao sto rekoh, za stripofile je ovo dobra vijest.
Napokon je prestalo mucenje za izdavackim planom, za obje strane.
Trenutno se sve i svasta izdaje na nasim prostorima, sramota je da se tako kvalitetni serijali kao Preacher, Sandman i Thorgal ovako mrcvare.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 11/03/2011 : 15:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Beli put je uradio najgoru mogucu stvar za izdavanje, neke serijale je dogurao do pola i stao. Sad kako nastaviti Sendmena, glupo da krenu od broja 6, a opet bice neisplativo da krenu od broja 1.
Umesto da su zavrsili dva serijala, ovako imamo papazjaniju koju bog otac ne moze resiti.
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 11/03/2011 : 15:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
mudro zboriš...
mada niko ne gleda tako u svoju (izdavačku) budućnost: daj da uradim/izdam šta sam započeo a posle ću da se širim, jer ko zna, možda sutra ne bude mene niti firme... i sl.

to bi značilo da markos mora da pri prvoj tržišnoj fluktuaciji zajebe izdavački plan i krene da završava zekane, svetove aldebarana, tvrđu...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/03/2011 : 15:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

Beli put je uradio najgoru mogucu stvar za izdavanje, neke serijale je dogurao do pola i stao. Sad kako nastaviti Sendmena, glupo da krenu od broja 6, a opet bice neisplativo da krenu od broja 1.

Kažem ja lepo da ljudi stripove kupuju zbog polica, a ne zbog čitanja
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 11/03/2011 : 15:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by noemis

mudro zboriš...
mada niko ne gleda tako u svoju (izdavačku) budućnost: daj da uradim/izdam šta sam započeo a posle ću da se širim, jer ko zna, možda sutra ne bude mene niti firme... i sl.

Pazi, molio sam ih da se ne petljaju sa Zibrama, Redovima Bilima i zavrse Torgala. Vec pre 3 godine postalo je jasno da u BP nesto nije kako valja, dok su oni simulirali kosmicku ravnotezu.

Markose, sorry na offtopic-u.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 11/03/2011 : 15:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil
Kažem ja lepo da ljudi stripove kupuju zbog polica, a ne zbog čitanja

Hm, izdavaci ih izdaju da bi ih prodavali
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/03/2011 : 15:27:10  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
nisam Melina ali ne izgleda lose

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/03/2011 : 15:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by noemis

mudro zboriš...

to bi značilo da markos mora da pri prvoj tržišnoj fluktuaciji zajebe izdavački plan i krene da završava zekane, svetove aldebarana, tvrđu...

Zadnja 4 Zekana idu za par mjeseci, Betelgez na jesen, itd itd.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/03/2011 : 15:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Javlja mi se da Markos ne bi nastavljao neciji serijal. Ne znam coveka, niti imam predobar razlog da ovo kazem, jednostavno gut feeling.

Jedno je sigurno: ako budem išta radio što će se preklapati sa BP, pregovori s Vertigom traju već tri godine i polako se bliže kraju (s naglaskom na polako), to svakako neće biti nastavci BP serijala nego ću krenuti iz početka, kako Bog zapovijeda.

Trouble will find me
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/03/2011 : 15:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
ovo bi bilo nocna mora

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 11/03/2011 : 15:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

Umesto da su zavrsili dva serijala, ovako imamo papazjaniju koju bog otac ne moze resiti.

A tek sto im je numeracija dobra.
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 11/03/2011 : 15:43:16  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
ma okej, i ja bih radije da smo dobili 2 torgala (1 i 2) umesto žibri, hogara i bilija...
ali nismo... i ako niko ovo ne nastavi, nego krene ispočetka... dupliraće se, ionako već visoki troškovi strip-budžeta... pa će nam biti kako bog zapoveda (bar u slučaju torgala)

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 11/03/2011 : 15:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Jedno je sigurno: ako budem išta radio što će se preklapati sa BP, pregovori s Vertigom traju već tri godine i polako se bliže kraju (s naglaskom na polako), to svakako neće biti nastavci BP serijala nego ću krenuti iz početka, kako Bog zapovijeda.

Licno, voleo bih da bude drugacije.
Realno, sve sto bi radio drugacije bilo bi NAOPAKO i jos jedna jebena sprdacina. Stoga cu lagano krenuti da se oslobadjam BP. Nadam se da ces prvo objaviti 100 metaka, eto jedna moja zelja.
Kad ce Magasin général?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/03/2011 : 15:44:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Zar se mora kupiti ono što se već ima?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 11/03/2011 : 15:54:18  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zar se mora kupiti ono što se već ima?

Generalno ne, 100 metaka i Sendmena da.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 11/03/2011 : 17:18:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Tesko je ponovo onako socno prevesti 100 metaka. Mnogo mi ce mi biti krivo ako Beli Put ispadne iz igre.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 11/03/2011 : 17:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
Obijev teorem koji kaže -ne kupuj ništa dok ne izađe treća knjiga iz serijala, a i onda budi oprezan- mi je uštedio gadne pare i ovaj put. Naravno to se odnosi na usual suspects izdavače. Što reći, zao mi je ljudi iz BP ako ne završi dobro, a radujem se Vertigu u domaćem izdanju.

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 11/03/2011 : 18:04:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Tesko je ponovo onako socno prevesti 100 metaka.

Nisam čitao, ali kapa dolje svakome tko je 100B ikako preveo.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 11/03/2011 : 18:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
@KW (i Markos) aaa.. ja bih ipak radije video ovo:

nego misiju :P

Najradije bih video isto to u BP izdanju.. ali

Edited by - Grujah. on 11/03/2011 18:43:22
Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.61 seconds. Snitz Forums 2000