Tozo, procitao sam... Ubacio si 'ladno pusenje u Zagorov strip.. Meni je ovo malo preozbiljno za Zagora... Ali ne znam.. U svakom slucaju, dobro si ukomponovao, nisam primetio neke gramaticke greske osim "Suha trava".. Ako si strip pisao na srpskom, kod nas se kaze "Suva trava".. Inace, odlicno... Svaka cast... Interesantno mi bilo sto je Zagor narator..
Tozo, procitao sam... Ubacio si 'ladno pusenje u Zagorov strip.. Meni je ovo malo preozbiljno za Zagora... Ali ne znam.. U svakom slucaju, dobro si ukomponovao, nisam primetio neke gramaticke greske osim "Suha trava".. Ako si strip pisao na srpskom, kod nas se kaze "Suva trava".. Inace, odlicno... Svaka cast... Interesantno mi bilo sto je Zagor narator..
u tom slučaju pozivam se na ono što zovu "pesnička sloboda" ... i priznaćeš da je gramatika sad na zavidnom nivou
Pročitao. "Lektoraj" očigledno povren nekom drugom, vidi se velika razlika u odnosu na prethodne brojeve. Pozitivna naravno. Mada, meni to ranije nije smetalo, čak je davalo odredjeni šmek stripu. Složio bi se sa Savićem da je preozbiljno za Zagora i dodao bi da je preozbiljno i za ono što očekujem od fanzin stripa. I atmosfera u stripu je genaralno svo vreme nekako deprimirajuča. Bar je to moj utisak.
Skinuo sa rapidshare i procitao "Klark Siti remake 2011".
Tozo, jos opet da potvrdim ono sto sam par puta rekao: Bravo! Inventivno kao i uvek, svaki naredni ti je sve zanimljiviji i nadahnut novim idejama koje odlicno sprovodis u svom stosu. Svaka cast! Nastavi dalje, majstore! Svako dobro.
Zagor noir ! Kakav tvrdi western, u najboljem stilu Sama Peckinpaha i Sergia Leonea, uz dozu humora koja je povremeno krasila obojicu ! Jos Zagor ima voiceover kroz ceo strip u najboljoj tradiciji Dashiela Hammeta ! Move over Bure/Boselli...
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Konačno su se poklopile kockice i ja uhvatio vremena...
Kod mog druga Raše odštampali smo stranice i naslovnice "Klark siti-ja"
... i pored najbolje volje i većeg broja pokušaja, zbog tehničkih problema nismo uspeli odstampati stranice na onom starom papiru koji bi stripu dao patinu ...
Rasporedio sam primerke i ostala su 2 komada, ako neko želi da poseduje jedan od njih neka mi se javi na PM