forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 26/01/2011 : 19:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Sto mu...pa valjda i meni verujete na rec?I ja sam neki ugledni clan ovog foruma...ili se zavaravam?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/01/2011 : 19:12:58  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajtos

Sto mu...pa valjda i meni verujete na rec?I ja sam neki ugledni clan ovog foruma...ili se zavaravam?

Ko si sad pa ti?
Ja te sada prvi put vidim/primjecujem na forumu.

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 26/01/2011 : 19:14:17  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

@pravedni, vidim da cesto podjebajes docU....

On mene? Pa on je operisan od svakog humora...on je lola becejska, ne moz' on da meri patke s nas Juznjaci! Pajtos njega rasturi a on ne konta nista!
Kralju ratnice, sad si me opasno razocarao...

Nego kad bolje razmislim, i ti si od ZGUZA...verovatno odatle i onaj deo malicioznog posta gore: "ili mozda on to uzima zaozbiljno"
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/01/2011 : 19:21:41  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
vidim da ZGUZ nije zaboravljen.
ma nisam ti ja neka velika riba tamo, tu sam samo sekretarica ZGUZa
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 26/01/2011 : 19:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Znaci i Doktori spali na niske grane kad obavljaju funkije sekretara, 'mesto preCednika!?
Svasta ima i od ZGUZA i da se vidi i dozivi!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 26/01/2011 : 19:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

dobro.
Razmijenio sam privatne poruke sa docom, s obzirom da se radi o postovanom clanu ovog foruma, barem sto se mene tice, vjerujem mu na rijec da ta osoba postoji.
Checee je slobodan.

Hej, tek sada vidim da se zakuvalo

Postoji čovek, naravno

Zbog njegovih stalnih postova da ga boli qrac za sve, ja rekoh da napravim šalu

Nisam ja za te stvari, napravi se pizdarija očas posla...

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/01/2011 : 19:41:47  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

Znaci i Doktori spali na niske grane kad obavljaju funkije sekretara, 'mesto preCednika!?
Svasta ima i od ZGUZA i da se vidi i dozivi!

nekad kralj i doktor, sada sekretarica ZGUZa
nazadujem
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 26/01/2011 : 19:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

[quote]Originally posted by docA
A što se tiče tog Checeea taj da li upošte čita stripove, ovo je ozbljno pitanje

Mnogo je on kompleksna licnost da bi ti mogao da ga provalis, koliko god ti izgledalo paradoksalno dok posmatras njegove postove...
U svakom ga slucaju boli qr, kao sto i kaze...veruj mi
Btw, sa tvojom doktorskom disertacijom moz' se slikas. On je doktor...ali onaj pravi!
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 26/01/2011 : 20:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
quote:

vidim da ZGUZ nije zaboravljen.

Molim?Legendarni topic?Topic u kome se desilo dugo ocekivano sklanjanje vela sa tajansvene organizacije koja iz senke rukovodi fanovima Zagor-te-neja?Ma kakvi.Vedro je nebo nad Darkwoodom!

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=36166
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 26/01/2011 : 21:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
A nad Londonom kiša i magla,pa još lete mali šišmiši...Sećate li se epizoda sa vampirima iz "Alan Forda"? Onaj najdeblji me podseća na našeg vranjskog krvopiju...
King,nema sekiracije - Herr Doca i ja smo stari (ne)prijatelji! Dobar je on,samo mora da glumi da bi zadržao imdž starog punkera i opasnog momka! Šta ćeš,još nije sasvim odrastao...
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 27/01/2011 : 01:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

On mene? Pa on je operisan od svakog humora...on je lola becejska, ne moz' on da meri patke s nas Juznjaci!

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 27/01/2011 : 13:07:13  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:

quote:

On mene? Pa on je operisan od svakog humora...on je lola becejska, ne moz' on da meri patke s nas Juznjaci!

Imate pravo momci,Pravedni je prilično obdaren,vase patke prema mojoj su tek mali pacici...A ti omladinac,ne petljaj se vise u raygovore odraslih. Nekada su deca bila mnogo vaspitanija...To je jos jedan dokay da DocA Kontras lose utice na omladinu...
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 27/01/2011 : 13:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Ljubitelji trrcerazrednog horor junaka ne zagadjujte vise ovaj topic o besmrtnom "Duhu sa sekirom". Znam da vam svakodnevno nabijamo komplekse,ali takav je zivot.
VEDRO JE NEBO NAD DARKWOODOM!!!
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 27/01/2011 : 15:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

...Pravedni je prilično obdaren,vase patke prema mojoj su tek mali pacici...

Eto jel sad vidite koliko ste vulgarni, MisteR MagisteR...
Da li ovako nesto sto izjavljujete dolikuje vasem liku i delu?
Sramota!

Ontopic:

Kad treba da izadje nova knjiga tj. 16 ?

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 27/01/2011 : 15:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
l]

Imate pravo momci,Pravedni je prilično obdaren,vase patke prema mojoj su tek mali pacici...A ti omladinac,ne petljaj se vise u raygovore odraslih. Nekada su deca bila mnogo vaspitanija...To je jos jedan dokay da DocA Kontras lose utice na omladinu...
[/quote]A dokay da su raygovori odraslih stetni po nas "mlade" je taj da,kad ostarimo pocnemo da mesamo srpsku i englesku tastaturu

A knjiga 16-pretpostavljam za 2-3 meseca?

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 27/01/2011 : 21:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Checee

quote:

...Pravedni je prilično obdaren,vase patke prema mojoj su tek mali pacici...

Eto jel sad vidite koliko ste vulgarni, MisteR MagisteR...
Da li ovako nesto sto izjavljujete dolikuje vasem liku i delu?
Sramota!
Doco,ti si prvi počeo da spominješ patke. Sramota!

Ontopic:

Kad treba da izadje nova knjiga tj. 16 ?

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 27/01/2011 : 21:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:
l]

A dokay da su raygovori odraslih stetni po nas "mlade" je taj da,kad ostarimo pocnemo da mesamo srpsku i englesku tastaturu

A knjiga 16-pretpostavljam za 2-3 meseca?
[/quote]
Ne brini se ti sinko za moje zdravlje. S tobom nemam stvarno šta da diskutujem,niti imam nameru. Još će mnogo vode proteći Nišavom dok ti budeš dorastao da se ubrajaš u "ozbiljne" ljude. Pozdravi i svog "mentora" iz Vranja...
Go to Top of Page

dulens021
Starting Member

3 Posts

Member since 10/03/2011

Posted - 11/03/2011 : 22:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dulens021 a Private Message  Reply with Quote
Imali nagoveštaja kad će br. 16?
Go to Top of Page

simastrahota73
New Member

Serbia
138 Posts

Member since 14/11/2010

Posted - 11/03/2011 : 23:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send simastrahota73 a Private Message  Reply with Quote
prvo bi trebalo KI MRNO 2, pa onda KIZ16

U tamninu smo svi crni!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2011 : 00:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
I KIDD.Usrali su totalno sa MR No i Tex knjigama.Otkad to izlazi dosta je velika pauza izmedju dve knjige Zagora i DD.Nemam protiv sto izlazi da me neko ne shvati pogresno,nego mi je bedak sto se sad prave velike pauze.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 12/03/2011 : 02:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

I KIDD.Usrali su totalno sa MR No i Tex knjigama.Otkad to izlazi dosta je velika pauza izmedju dve knjige Zagora i DD.Nemam protiv sto izlazi da me neko ne shvati pogresno,nego mi je bedak sto se sad prave velike pauze.

"Jezik ti se s pravom pokrenuo u ustima brate."

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/04/2011 : 00:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Dali ima netko da bi prodao ove knjige Vč zagor?
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 07/04/2011 : 02:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Dali ima netko da bi prodao ove knjige Vč zagor?

imam ti ja prve 4 knjige...cijena-sitnica...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

olympia
New Member

Serbia
114 Posts

Member since 18/08/2008

Posted - 07/04/2011 : 21:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send olympia a Private Message  Reply with Quote
Kada ce vise ta nova knjiga....
Go to Top of Page

simastrahota73
New Member

Serbia
138 Posts

Member since 14/11/2010

Posted - 07/04/2011 : 22:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send simastrahota73 a Private Message  Reply with Quote
Kazu pre KIDD13, ne znam zasto tim redosledom.

U tamninu smo svi crni!
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.4 seconds. Snitz Forums 2000