013 - Najdzelovi dozivljaji I (Ser Valter Skot) 014 - Najdzelovi dozivljaji II (Ser Valter Skot) 015 - Koko i duhovi (Ivan Kusan) 016 - Hanibal ante portas I (Slavomir Nastasijevic) 017 - Hanibal ante portas II (Slavomir Nastasijevic) 018 - Hrabri kapetani (Radjard Kipling)
IV KOLO:
019 - Posada oklopnog vlaka (Milivoj Matosec) 020 - Zvezda kec (Aleksandar Beljajev) 021 - Mali kralj od Isa (Zorz G. Tuduz) 022 - Seviljska lepeza (Pol-Zak Bonzon) 023 - Stazom iskusenja I (Grigorij Fedosejev) 024 - Stazom iskusenja II (Grigorij Fedosejev)
V KOLO:
025 - Baf, vodja karavana (Zen Grej) 026 - Osveta Robina Huda (Sizan Pero) 027 - Aleksandar Makedonski I (Slavomir Nastasijevic) 028 - Aleksandar Makedonski II (Slavomir Nastasijevic) 029 - 030 -
VI KOLO:
031 - 032 - 033 - 034 - 035 - 036 -
"Bufalo Bil" - Vuk Karadzic
- Bufalo Bil - Medju indijanskim ratnicima (Din Blekmur) - 1967. - Bufalo Bil - U protivnapadu (Din Blekmur) - 1967. - Bufalo Bil - Jedan kolt za Bufala Bila (David Hamilton) - 1967. - Bufalo Bil - Protiv Risovog Oka (Din Blekmur) - 1967. - Bufalo Bil - Nepobedivi (Din Blekmur) - 1967. - Bufalo Bil - Legendarni heroj (J. Viljem Seridan) - 1967. - Bufalo Bil - Protiv odmetnika zapada (David Hamilton) - 1967. - Bufalo Bil - Trijumf Bufala Bila (Din Blekmur) - 1967.
Plava ptica, vanredno izdanje 1980 Majkl Murkok ČAROBNA PALICA Plava ptica, vanredno izdanje 1980 Majkl Murkok AMAJLIJA LUDOG BOGA Plava ptica, vanredno izdanje 1980 Majkl Murkok MAČ PRASKOZORJA Plava ptica, vanredno izdanje 1980 Majkl Murkok DRAGULJ NA ČELU
+
10 kolo, PROSVETA 1991:
knjiga 91 - Edvard Bulver Liton - Poslednji dani Pompeja knjiga 92 - Mihail Parhomov - Ulica knjiga 93 - Alan Arnold - Mladi Serlok Holms knjiga 94 - Vinisao Romero Martines - Dozivljaji Simona Bolivara knjiga 95 - Ana Somlo - Kao... knjiga 96 - Vasilij Jan - Batu-kan knjiga 97 - Pol Divoa - Lavaredovih pet marjasa knjiga 98 - Ana i Edvard Sifert - Bela knjiga 99 - Robert Sabatje - Svedske sibice knjiga 100 - Doris Orgel - Djavo u Becu
Plava ptica, vanredno izdanje 1980 Majkl Murkok ČAROBNA PALICA Plava ptica, vanredno izdanje 1980 Majkl Murkok AMAJLIJA LUDOG BOGA Plava ptica, vanredno izdanje 1980 Majkl Murkok MAČ PRASKOZORJA Plava ptica, vanredno izdanje 1980 Majkl Murkok DRAGULJ NA ČELU
Originally posted by sawitch
Vitez sudbine od Murkoka nema na tom tvom spisku vanrednih.. Verovatno je nekompletan...
Ovo gore je Vitez sudbine (orig. Hawkmoon), ima dve knjige. U prvoj su Palica i Amajlija, u drugoj Mač i Dragulj.
Imam još samo Salgarijevog Crnog gusara i nastavak - Kraljicu Kariba. Sale, ako imalo voliš Riđobradog, onda ćeš da padneš na dupe čitajući Salgarija (inače autor Sandokana).
Gomilu knjiga možeš naći po 100 dinara, ali za neke kultne, kao npr. Mač od Šanare mogu da ti traže i po 20-30€!
Šteta što Elrik nikada kod nas nije objavljen u celosti...
Karik i Valja, to beše nešto u svetu insekata, ako se dobro sećam... Uh, ta biblioteka je bila keva! Predobar izbor naslova.
Gde moze da se nadje po 100 dinara??? Majstore, ako nadjes igde po stoju, uzimaj slobodno... Imas li moj broj mob.? Samo me cimni pa cu te nazvati da ti kazem sta da uzmes, ako naletis...
Pa, valja malo njuškati kod uličnih preprodavaca, ne verujem da je izbor neki preveliki, ali viđam Plavu pticu relativno često. Recimo kod Vukovog spomenika... Nema frke, javim ti ako naletim na neki naslov, imam tvoj broj.
Ima li neko spisak svih knjiga od Bufalo Bila izdatih od strane "Vuk Karadzic" kuce???
Ja imam samo ovih osam:
- Bufalo Bil - Medju indijanskim ratnicima (Din Blekmur) - 1967. - Bufalo Bil - U protivnapadu (Din Blekmur) - 1967. - Bufalo Bil - Jedan kolt za Bufala Bila (David Hamilton) - 1967. - Bufalo Bil - Protiv Risovog Oka (Din Blekmur) - 1967. - Bufalo Bil - Nepobedivi (Din Blekmur) - 1967. - Bufalo Bil - Legendarni heroj (J. Viljem Seridan) - 1967. - Bufalo Bil - Protiv odmetnika zapada (David Hamilton) - 1967. - Bufalo Bil - Trijumf Bufala Bila (Din Blekmur) - 1967.
2,3 Blago u srebrnom jezeru I i II-Karl Maj , 5 Vatra-Roni Stariji, 6 Lovci vukova-Džejms Kervud, 7 Baskervilski pas-A.K.Dojl , 32 Rudnici cara Solomona-Rajder Hagard , 38,39,40 Faraon I,II,III-Boleslav Prus, 43 Frankenštajn-Meri Šeli, 75,76 Drakula I i II-Brem Stoker, 72,73 Leon i Leonina I i II-F.A.Suli.
Sawitch... Imam moj drugar nekih dvadesetak knjiga...jel te interesuju koje su...?
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
Kod knjige broj 8 (Knjiga o dzungli 1) ide naslovna radnja samo do polovine... Onda ima nekoliko pripovedaka.. O foki, mungosu, slonu... Drugu cu kasnije poceti da citam pa cu videti sta se desava...
Ima li neko spisak svih knjiga od Bufalo Bila izdatih od strane "Vuk Karadzic" kuce???
Ja imam samo ovih sedam:
- Bufalo Bil - Medju indijanskim ratnicima (Din Blekmur) - 1967. - Bufalo Bil - U protivnapadu (Din Blekmur) - 1967. - Bufalo Bil - Jedan kolt za Bufala Bila (David Hamilton) - 1967. - Bufalo Bil - Protiv Risovog Oka (Din Blekmur) - 1967. - Bufalo Bil - Nepobedivi (Din Blekmur) - 1967. - Bufalo Bil - Legendarni heroj (J. Viljem Seridan) - 1967. - Bufalo Bil - Protiv odmetnika zapada (David Hamilton) - 1967.
Ja sam ih imao sve! Nazalost, krnjila se kolekcija, i sada ih imam 5-6. Pogledacu naslove kad se budem setio.