Pa kud najbezvezniju stvar od njih Još da neko i Helenu stavi i eto ga... Inače, obožavan, al stvarno obožavan Misfitse i jedan su mi od najdražih bendova iako masu ljudi kaže da su očajni uživo. Faza sa Danzigom mi je genijalna i naprosto svaka stvar pršti energijom. Šta se tiče "Cabeca de Dinosauro", provjerit ću taj album
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Da se evidentira da sam danas narucio Shock Troops od Cock Sparrera mahom zahvaljujuci ovom threadu. I jos kod istog sellera naletim na Zen Arcade koji trazim ... minulih 5 godina, i svi srecni !
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Da se evidentira da sam danas narucio Shock Troops od Cock Sparrera mahom zahvaljujuci ovom threadu. I jos kod istog sellera naletim na Zen Arcade koji trazim ... minulih 5 godina, i svi srecni !
Obe su bese neke stare talijanske partizanske pesmice :D
Ovo la Stella Rossa u ovom tuc tuc miksu je ona odvratna verzija sa kasete "pesme zvezdinog severa", ko tu izgura dalje od 20 minuta taj je veci cigan od mene !
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
One morning I woke up O bella ciao, bella ciao, bella ciao ciao ciao One morning I woke up And I found the invader
Oh partisan, carry me away, O bella ciao, bella ciao, bella ciao ciao ciao Oh partisan, carry me away, For I feel I'm dying
And if I die as a partisan O bella ciao, bella ciao, bella ciao ciao ciao And if I die as a partisan You have to bury me
But bury me up in the mountain O bella ciao, bella ciao, bella ciao ciao ciao, But bury me up in the mountain Under the shadow of a beautiful flower
And the people who will pass by O bella ciao, bella ciao, bella ciao ciao ciao, And the people who will pass by Will say to me: "what a beautiful flower"
This is the flower of the partisan O bella ciao, bella ciao, bella ciao ciao ciao This is the flower of the partisan Who died for freedom
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Mairosu, ovaj nosati stakor ovo: "Avanti popolo, a la riscosa, la Stella Rossa!" ustvari tretira na jedan drugaciji nacin, zanemaruje taktiku...8D Bas lepo si ga podsetio na ovo: The Partisans - Bastards In Blue :P