sad kad je ovaj izas'o, predpostavljam da nista nema od Januara i Februara, ta dva mjeseca jednostavno treba da zaboravimo, ne vjerujem da ce da nadoknade za jednog redovnog i jednog Extra. Znaci sledeci redovni izlazi u Aprilu, broj 116, Zakon Djungle. Ovo je, naravno, samo moja predpostavka
Super! Ja nemam sta da panicim oko extra, ovo ja imam jos kad ga izbacila Dalmacija...i one sarene zakrpe abatonove i ostale... Mada sam krenuo da kupujem i ove extra ludensove kao zbog crnih korica, i jelte, zbog "homegene" kolekcije xx( Ali bih voleo da vidim pod hitno ono sto ide posle "Cetiri elementa"...da, ta dvodelna "zakon dzungle"...kako li vec treba da se zove, i sve ostalo makar do #210 . . .
jutros mi prodavačica maše na kiosku: EVO GA!!! skoro sam kupio 2 primjerka __________________________________________________________________________________________________________________________ 42 godine Alan Forda u HR AF SUPER-Klasik 13 (GOLF) na kioscima
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
jedino REDOVNI nije imao najavu... valjda neće preskakati priče.. Ekstru je trebalo ugasiti, a redovnih izbaciti 12 kom godišnje da brže idemo, šteta što je ovako ______________________________________________________________________________________________________________________________ 42 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Originally posted by docA Nosi neku slicnu atmosferu tipa: Assault on Precinct 13 ...
Da, da, da... Pun pogodak! Koliko god loša bila, ipak može da prođe. No, od ove epizode je veličanstveno-blesavija samo jedna - "Sablast u noći"! Da, neupućeni čitaoče, riječ je o priči u kojoj se Baba Roga bori protiv nuklernih terorista.
Ekstru je trebalo ugasiti, a redovnih izbaciti 12 kom godišnje da brže idemo, šteta što je ovako
Mislim da je ipak bolje da Ludens prvo objavi sve one epizode koje je preskočila SD. Po meni, tek onda vrijedi ugasiti Extra seriju (ili ju smanjiti na 2-3 kom. godišnje?), a ubrzati Redovni DD na 12 kom.