forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 strip-knjizara.hr - Strip knjižara Palach
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 12/03/2011 : 20:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Što se tiče Palacha, Palach je kultno mjesto u Rijeci i dugogodišnje okupljalište rock scene svih vrsta rocka, tako da govoriti protiv Palacha je ne znati što on predstavlja ne samo za Rijeku nego i šire. Oni koji su bili sretnije ruke (tu je i moja malenkost i to više puta), imali su prilike prisustvovati nekom od legendarnih koncerata ili biti dio cijele jedne velike pokretačke atmosfere "zlatnog doba" ovog kultnog riječkog kluba.
Go to Top of Page

Dirk23
Starting Member

52 Posts

Member since 25/02/2011

Posted - 13/03/2011 : 04:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Dirk23 a Private Message
On topic:
Postovani gospodine stripor, mozete barem okvirno reci sta imate u ponudi, ili barem koju sliku iz ducana ovdje postat,
jer ima nas dosta koji bi iz pule dosli, pa da ne dolazimo bezveze.
Puno hvala.
Go to Top of Page

Stripor
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 09/03/2011

Posted - 14/03/2011 : 21:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Stripor's Homepage  Send Stripor a Private Message
quote:
Originally posted by Dirk23

On topic:
Postovani gospodine stripor, mozete barem okvirno reci sta imate u ponudi, ili barem koju sliku iz ducana ovdje postat,
jer ima nas dosta koji bi iz pule dosli, pa da ne dolazimo bezveze.
Puno hvala.

Pozdrav i isprika što nisam pisao ranije. U principu još nismo na optimumu što se tiče asortimana. Od novijih stvari, u odnosu na staru striparnicu, popunili smo se samo sa Fibrinim i Libellusovim izdanjima kako bi mogli startati nakon toliko odugovlačenja. Uskoro idu naruđbe prema bookglobeu, stri-agentu i strip centru Tino, te bi brzo trebali imati i kompletnu nakladu Algoritma (albumi i manga).

Za početak će to biti to, kako budemo dalje išli i ponudu ćemo proširivati...

Za sve druge informacije ili naruđbe (dok webshop ne proradi) slobodno nam se javite na:

info@stripor.com

Go to Top of Page

Stripor
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 09/03/2011

Posted - 14/03/2011 : 21:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Stripor's Homepage  Send Stripor a Private Message
quote:
Originally posted by Dalen

Gand, ča in je opet radno vrime tek od podne? Joj, to me odmah podsjeća na Lergu .

nema straha... radno vrijeme je od tek od podne iz razloga što će u striparnici manje više raditi samo supruga, a ja sam leteći pošto imam stalan posao a obaveze ne dozvoljavaju raniji dolazak u striparnicu.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/03/2011 : 21:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Stripor

quote:

Gand, ča in je opet radno vrime tek od podne? Joj, to me odmah podsjeća na Lergu .

nema straha... radno vrijeme je od tek od podne iz razloga što će u striparnici manje više raditi samo supruga, a ja sam leteći pošto imam stalan posao a obaveze ne dozvoljavaju raniji dolazak u striparnicu.

Kao prvo, nemojte dozvoliti da vas ovo što ću napisati naljuti ili obeshrabri.
Pristup bilo čemu u današnje vrijeme s pola snage jednostavno ne prolazi. Riječi "leteći", "stalan" (znači drugi, da ne kažem pravi) posao, "obaveze ne dozvoljavaju", užasno vuče na amaterizam i na stav onih koji su prije vas držali tu striparnicu.
S obzirom da vam želim sreću i uspjeh, morao sam ovo napisati...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 14/03/2011 23:12:08
Go to Top of Page

Stripor
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 09/03/2011

Posted - 14/03/2011 : 21:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Stripor's Homepage  Send Stripor a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

quote:

Kao prvo, nemojte dozvoliti da vas ovo što ću napisati naljuti ili obeshrabri.
Prostup bilo čemu u današnje vrijeme s pola snage jednostavno ne prolazi. Riječi "leteći", "stalan" (znači drugi da ne kažem pravi) posao, "obaveze ne dozvoljava", užasno vuče na amaterizam i na stav onih koji su prije vas držali tu striparnicu.
S obzirom da vam želim sreću i uspjeh, morao sam ovo napisati...

Svaki savjet, primjedba i kritika je dobrodošla... Pod leteći sam mislio samo na radno vrijeme, odnosno na sat od kojeg do kojeg ću ja osobno biti u striparnici, a ne na moje zalaganje. NA svu sreću moj stalni posao je vezan uz računala i provođenje mnogo vremena na webu, tako da ću kompletan dio oko vođenja web-shopa i pračenja mailova, upita i naruđbi moći voditi sa radnog mjesta koji nije striparnica. To što ću manje biti prisutan u samoj striparnici ne znaći in da ću se manje zalagati.
Go to Top of Page

Stripor
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 09/03/2011

Posted - 14/03/2011 : 22:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Stripor's Homepage  Send Stripor a Private Message
Znam da su mnogi ljudi izgubili povjerenje u Strip knjižaru Palach. Iskreno mnogima nije jasno kako se je desilo to što se je desilo. Itekako nam je jasno da se moramo boriti sa kosturima iz ormara koje su tamo zakopali drugi, ali isto tako vijerujem da ćemo se vrlo brzo dokazati u najboljem svijetlu.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/03/2011 : 23:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

Znam da su mnogi ljudi izgubili povjerenje u Strip knjižaru Palach. Iskreno mnogima nije jasno kako se je desilo to što se je desilo. Itekako nam je jasno da se moramo boriti sa kosturima iz ormara koje su tamo zakopali drugi, ali isto tako vijerujem da ćemo se vrlo brzo dokazati u najboljem svijetlu.

Držimo vam palčeve svi ovdje...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 14/03/2011 : 23:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message
Na videoklipu se vidi ponuda Veselog četvrtka od 1-24 po izuzetno povoljnoj cijeni i svaka čast zbog toga.Što se mene tiče malo kasno jer sam nabavio po normalnoj cijeni sve primjerke Dylana i Dampyra,ali zato ću vam počistiti dio sa Texom i Mister No-om
Pitanje:Dal imate u planu nastaviti suradnju sa Veselim četvrtkom i nabaviti i ostale brojeve izašle do danas?Unaprijed zahvalan.
Usput bih molio Leona,momka sa videoklipa da mi se javi na private ili na mail sumohrvat@gmail.com kako bih mu proslijedio slike sa dana stripa u Rijeci jer sam zametnuo kontakt.
Go to Top of Page

Stripor
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 09/03/2011

Posted - 15/03/2011 : 08:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Stripor's Homepage  Send Stripor a Private Message
quote:
Originally posted by sumohrvat

Na videoklipu se vidi ponuda Veselog četvrtka od 1-24 po izuzetno povoljnoj cijeni i svaka čast zbog toga.Što se mene tiče malo kasno jer sam nabavio po normalnoj cijeni sve primjerke Dylana i Dampyra,ali zato ću vam počistiti dio sa Texom i Mister No-om
Pitanje:Dal imate u planu nastaviti suradnju sa Veselim četvrtkom i nabaviti i ostale brojeve izašle do danas?Unaprijed zahvalan.
Usput bih molio Leona,momka sa videoklipa da mi se javi na private ili na mail sumohrvat@gmail.com kako bih mu proslijedio slike sa dana stripa u Rijeci jer sam zametnuo kontakt.

NAmjeravamo, samo što će VČ i ostali strani doći nma red nakon što se popunimo sa našim izdanjima, a pod time mislim da želimo ažurirati stanje odnosno zaostatke naših izdavača...
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 15/03/2011 : 09:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
a kakvo je to radno vrijeme subotom? sa najavom?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Stripor
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 09/03/2011

Posted - 15/03/2011 : 12:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Stripor's Homepage  Send Stripor a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

a kakvo je to radno vrijeme subotom? sa najavom?

To bi značilo... Onaj tko nemože doći preko tjedna, nazove na br. 095/7777-309 ili se najavi na info@stripor.com da bi došao u subotu i dogovorimo dolazak. Nažalost nismo u mogućanosti biti svaku subotu u striparnici. Ako se ovo pokaže kao koncept koji nevalja mjenjati ćemo ga ali za sada stoji.
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 16/03/2011 : 00:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
izgleda odlicno, mogao bi i ja naletit sutra malo pogledat, iovako imam nekih obveza u gradu :)
Go to Top of Page

kingleoric
New Member

229 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 16/03/2011 : 00:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Send kingleoric a Private Message
Možda mi nisu sve na broju, ali svaki putkada želim otići na web strip knjižare Palach, rediredkta me na knjižaru Babilon!! Jel to samo moj problem ili nešto nisam shvatio? Ili nešto treće?

In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...
Go to Top of Page

Stripor
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 09/03/2011

Posted - 16/03/2011 : 09:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Stripor's Homepage  Send Stripor a Private Message
quote:
Originally posted by kingleoric

Možda mi nisu sve na broju, ali svaki putkada želim otići na web strip knjižare Palach, rediredkta me na knjižaru Babilon!! Jel to samo moj problem ili nešto nisam shvatio? Ili nešto treće?

Nema više weba od strip knjižare Palach, barem ne staroga. Izrađujemo novi web koji će se nalaziti na www.stripor.com Odlaskom staroga gazde otišao i stari web.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/03/2011 : 14:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Stripor, imate li više primjeraka istih VČ brojeva, ili samo jedan po svakome broju?

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Stripor
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 09/03/2011

Posted - 16/03/2011 : 15:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Stripor's Homepage  Send Stripor a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor12

Stripor, imate li više primjeraka istih VČ brojeva, ili samo jedan po svakome broju?

Ima ih više:
DD 1-24 5 sigurnih kompleta i raznih brojeva po još i više primjeraka

Mr. NO 1-24 4 sigurna kompleta i raznih brojeva po još i više primjeraka

Tex 1-21 4 sigurna kompleta i raznih brojeva po još i više primjeraka

Dampyr 1-29 5 sigurnih kompleta i raznih brojeva po još i više primjeraka

M.Mistere 1-11 2 sigurna kompleta i raznih brojeva po još i više primjeraka

Brad Baron 1-6 više primjeraka
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/03/2011 : 15:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Hvala!

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 17/03/2011 : 13:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
Stripor mozes li vidjeti za AF KLASIKE 94, 95, 96, 97. 98, i 99 te superklasike 7, 8 , 9 , 10
Go to Top of Page

kingleoric
New Member

229 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 17/03/2011 : 17:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send kingleoric a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by kingleoric

Nema više weba od strip knjižare Palach, barem ne staroga. Izrađujemo novi web koji će se nalaziti na www.stripor.com Odlaskom staroga gazde otišao i stari web.

Ok, hvala! Čekam onda novi web!

In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 18/03/2011 : 03:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message
Cagliostro...bacio ja slučajno pogled i koliko me sjećanje ne vara imaju ti AF klasik 94,95,96 i super klasik 7 i 8...Ne mogu garantirati,ali mislim da sam ove brojeve vidio na polici
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1605 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 18/03/2011 : 07:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message
quote:

Cagliostro...bacio ja slučajno pogled i koliko me sjećanje ne vara imaju ti AF klasik 94,95,96 i super klasik 7 i 8...Ne mogu garantirati,ali mislim da sam ove brojeve vidio na polici

A imaju li možda što od marvela,dc-a,dark horsea?

“All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 18/03/2011 : 12:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
quote:

odlicno, hvala
Go to Top of Page

Dirk23
Starting Member

52 Posts

Member since 25/02/2011

Posted - 15/04/2011 : 04:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dirk23 a Private Message
Posjetio danas ovo kultno mjesto, i mogu da dam, same pohvale,
od usluge, do cijena stripova!
Nadam se, da ce se u buduce knjizara jos i vise prosiriti!
Pozdrav!
Go to Top of Page

Stripor
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 09/03/2011

Posted - 20/04/2011 : 09:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Stripor's Homepage  Send Stripor a Private Message
Sutra sam u Puli. Ukoliko ima tko zainteresiran za kupnju stripova, sutra za Pulu dostava badave (džabe, besplatno).
Zainteresirani upite na info@stripor.com
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000