forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Predlog za pravila...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 15/03/2011 : 13:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Smatram da bi se pravila ovog foruma trebala malo prosiriti. U prvoj recenici gdje pise "Najstroze je zabranjeno vridjedanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, politickoj i slicnoj osnovi", trebalo bi se dodati jos i "seksualnoj orijentaciji".

Neke stvari koje citam ovdje na forumu, i uvrede prema homoseksualcima u postovima pojedinacnih clanova, ne samo da nisu fer, nego su i nehumane. Cudi me stvarno da su takve izjave uopste tolerisane.

Znam da su moderatori, i isto tako oni koji pokrecu ovu website, razumni ljudi, i da ce ubuduce mudrije glave prevladat u ovom slucaju.

http://www.acestroke.blogspot.com

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 15/03/2011 : 13:35:34  Show Profile Show Extended Profile
Nisam kapirao uopste da i ti stitis ove "ugrozene" po sexualnoj osnovi...
Opet mi svasta pada na pamet...
Trebalo bi da zaobilazim neke teme,
da ne klikam uopste na naslove koji mi stvarno uzremete rezon...

Edit:

quote:
Originally posted by acestroke
ej, docA, brate dragi ... jos uvijek ne shvatas?
Ovakve izjave upravo i jesu problem. Umjesto da nekako usporis s ovim, ili jos bolje, da prestanes totalno, ti samo nastavljas pljuvati ovaj otrov

Ok, prestao sam...
rekao sam vec u ovom istom postu, ne klikam vise na "sumnjive" teme i nece me boleti glava...

Jbg, pisao sam ono sto mislim, imam i ja jebeno pravo da tako mislim, e sad, sta cu kad sam "balkanski" primitivac....

Edited by - docA on 15/03/2011 13:47:36
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 15/03/2011 : 13:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by docA

Nisam kapirao uopste da i ti stitis ove "ugrozene" po sexualnoj osnovi...
Opet mi svasta pada na pamet...
Trebalo bi da zaobilazim neke teme,
da ne klikam uopste na naslove koji mi stvarno uzremete rezon...

ej, docA, brate dragi ... jos uvijek ne shvatas?
Ovakve izjave upravo i jesu problem. Umjesto da nekako usporis s ovim, ili jos bolje, da prestanes totalno, ti samo nastavljas pljuvati ovaj otrov

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/03/2011 : 13:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
I ja sam protiv pedera... Inkvizicija je mama bila za neke stvari..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15032 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/03/2011 : 13:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Ja isto ne volim homoseksualce...ali cek zato i je balkan sto se 99,9% ljudi ponasa tako ubi zakolji oo ono...ja neshvacam zasto jednostavno nemogu proci pored takvih ljudi i to je to kao da da oni imaju ista zajednicko sa homoseksualcima.
Zato i jesu svi jadnici koji nemjau svoj zivot pa gledaju tuđe.
Zato ne samo da gledaju krivo homoseksualce nego i druge ljude.
Zato ja takve stvari rješavam tučom jer to su primitivne osobe ogranicene da razmisljaju svojom glavom.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 15/03/2011 : 13:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

I ja sam protiv pedera... Inkvizicija je mama bila za neke stvari..

A sad zamisli da neko ovdje izjavi nesto slicno, ali da umjesto 'pedera' kaze, "Ja sam protiv muslimana", ili "ja sam protiv Katolika", "protiv ljudi iz Balkana", ili slicno... kakvu bi reakciju to izazvalo ovdje, i koliko dugo bi se to uopste tolerisalo?

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7673 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 15/03/2011 : 13:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Ja nemam ništa protiv homića, nikad ih ne bih mlatio, ali bih im svim mogućim zakonima zabranio da odgajaju djecu.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/03/2011 : 13:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ma kakve veze ima ono u sta verujes sa onim u sta guras nesto sto ti je priroda napravila za produzetak vrste??? Ako to nije devijacija onda sve u mp3..

Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 15/03/2011 : 13:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message
Evo ja sam isto protiv tih homesexualaca i slicnih, ali nekako me boli briga za njih imaju svoj zivot i svoj izbor i eto ih tamo...

Ali zivcira me sto se oni nekako uvijek trude isticati, mora se znati sta su oni, moraju oni imati svoja prava, moraju ovo, moraju ono, moraju se oni javiti u svemu... Dobro je netko rekao, sad im je trunutno jak lobi pa se javljaju svugdje...

bola eto vas tamo, budite sto god hocete, al nemojte mi to promovirati ;)
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7673 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 15/03/2011 : 14:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by Davor2403

Evo ja sam isto protiv tih homesexualaca i slicnih, ali nekako me boli briga za njih imaju svoj zivot i svoj izbor i eto ih tamo...

Ali zivcira me sto se oni nekako uvijek trude isticati, mora se znati sta su oni, moraju oni imati svoja prava, moraju ovo, moraju ono, moraju se oni javiti u svemu... Dobro je netko rekao, sad im je trunutno jak lobi pa se javljaju svugdje...

Svete riječi, prijatelju!

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15032 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/03/2011 : 14:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

Tu se slazem malo znaju provocirati svojim paradama...jedino sto me smeta je to da usvajaju djecu.
Koga ce dite nazvati mama a koga tata?! to je definitivno izopačenost i protiv toga sam.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/03/2011 : 14:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Ja bih im napravio neki rezervat na Grenlandu i neka se jebu do mile volje, a ne ovde da deca svasta gledaju... Ako treba da je normalno da moje dete gleda jedan dan 2 bolesnika kako se drpaju na ulici onda cu verovatno morati da se selim tamo gde to nije normalno...

A taj truli zapad neka se busa pravima ovih ili onih, nekad sam stvarno preponosan sto sam balkanac...

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7673 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 15/03/2011 : 14:12:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
http://www.youtube.com/watch?v=6KsuOv93T9Y Evo pogodan video.
Da se i ja vratim na ozbiljan razgovor - vidim da se većina nas slaže, ne mrzim nikoga i ne smeta mi nitko, pa tako ni pederi, ali neka se ne busaju tako u prsa i pogotovo neka se kane brakova i djece.

Edited by - selanne on 15/03/2011 14:14:16
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/03/2011 : 14:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Svatko tko nastavi odgovarati na ovaj topic i nastavi s ovakvim odvratnim ispoljavanjem mržnje, zatucanosti i netrpeljivosti će letit s foruma na mjesec dana.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15032 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/03/2011 : 14:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Ja bih im napravio neki rezervat na Grenlandu i neka se jebu do mile volje, a ne ovde da deca svasta gledaju... Ako treba da je normalno da moje dete gleda jedan dan 2 bolesnika kako se drpaju na ulici onda cu verovatno morati da se selim tamo gde to nije normalno...

A taj truli zapad neka se busa pravima ovih ili onih, nekad sam stvarno preponosan sto sam balkanac...

Isto tako kao sto djeca gledaju drpanje dva bolesnika tako i gledaju top vijsti :" sin raskomadao majku u tuš kabini..."i onda slike krv itd itd...mislim da nemozes to tako gledati.Na ovom svjetu ima svacega i bit ce svacega od čega nemozes pobjeci ni da hoces.
Reci mi isto tako uzmi bilo koje dnevne novine ili televiziju/internet posbno...ako neces naci bar 20 slika polugolih cura...brate i ja volim da karam i sve to ali mislim da onda nije ok da dica od 5-10 godina gledaju takve stvari.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/03/2011 : 14:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

Smatram da bi se pravila ovog foruma trebala malo prosiriti. U prvoj recenici gdje pise "Najstroze je zabranjeno vridjedanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, politickoj i slicnoj osnovi", trebalo bi se dodati jos i "seksualnoj orijentaciji".

Inače, ovo se podrazumijeva, naravno, nema potrebe dodavati.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15032 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/03/2011 : 14:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Svatko tko nastavi odgovarati na ovaj topic i nastavi s ovakvim odvratnim ispoljavanjem mržnje, zatucanosti i netrpeljivosti će letit s foruma na mjesec dana.

Pa onda lijepo zakljucaj...za sebe mogu reci da ne sirim mrznju i da ne diskriminiram samo normalno odgovaram ako se nesmije nevidim razloga zasto je otkljucan još...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/03/2011 : 14:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
U biti, preventivno lock, da ne bi bilo poslije nesporazuma.

Trouble will find me
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000