:D E sad, probaj da zamislis mene kako muvam svoju buducu koja se tako zove i saljem joj ovaj pesmicak, a njen muzicki fond je neki Vlado Georgijev i tome sl. :D
:D E sad, probaj da zamislis mene kako muvam svoju buducu koja se tako zove i saljem joj ovaj pesmicak, a njen muzicki fond je neki Vlado Georgijev i tome sl. :D
Imam radio promo 2. albuma Atheist Rapa npr. Imam Lunu, imam novi PUNK val kompilaciju, imam diskografije EKVa, Haustora, Brejkersa, Discipline, Idola i jos gomile domacih bendova, od Alise do Riblje Corbe
Imam radio promo 7" Zemlja od EKVa. Imam prva dva od Direktora, Dza ili Bu, imam meni jako drage 7" od Jakarte (Put u Bajano/Amerika i Spiritus/Problem), imam Bobana Petrovica, imam radio promo 7" od Bajage gde je A Strana "Ja mislim 300 na sat" a B strana intervju sa Momcilom...
Od stranih, imam kompletnu diskografiju The Police sa svim 7" plus neke gluposti sa strane, imam ceo Iron Maiden do neke tacke (Fear poslednji), imam celu Metallicu do Load, imam ceo Slayer do Seasons, imam ceo Queen uz dosta rariteta (radijski You Don't Fool Me limited sivi vinil npr., pa picture disc 7" Only the Good Die Young i gomila sedmica)...pa puno toga. Naravno ne previse, ali za moje uslove dosta. Evo spiska ovde : http://rateyourmusic.com/~Mairosu , Yu stvari su tagovane za laksi pregled.
Kad sam dokon pisem kratke review crtice na RYMu o domacim bendovima i albumima.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
sta ti je kad te neko parafrazira na bilo kakav nacin 8D
Lepo, ubavo, fenomenalno... Samo, ja imam 4-5 ploca, jedno 600 kaseta i 40-ak CDa... a HBG, ovaj GBH..ma ne, JBG nemam foto aparat... Danas sve slusamo direktno iz kompA...lepo b'ate picis play in winamp -> http://i51.tinypic.com/23i6iop.jpg ... Kurafte tehnika! TEHNOLOSKA REVOLUCIJA!
"Ki bi reka, ki bi moga znat', da ce Idijoti kompakt disk imat'!"
Nisam, bio sam tad' nesto 'sprecen', al' sam bio na onaj Exploited 2005. u skc-u, onaj od 15 minuta kad je nastao GUZVANJAC zbog bacenog suzavca... Koji je freak onaj Wattie, nastade haos, ja bio medju blizima izlazu pa sam i bolje prosao...a Wattie pici i ne staje! Cinilo mi se narednih desetak dana kao da sam jeo neku gumu koja nikako da izvetri iz jetre, zeluca odakle li vec...
GBH ja mislim da su bili vise puta, ali onaj prvi '98. u Domu Omladine sam ispratio. Do danas najbolji cert sto sam gledao...prvo triple bill predgrupa, NBG (nenajavljeni), Zakon Jaceg (ovi su bili smaraci) i Vox Populi, pa onda izlazi GBH i sa Vox Populi svira "if the kids are united", pa onda 2 sata i kusur GBH, i samo i striktno matore stvari, nisu svirali nista mladje od City Babies Revenge albuma. Dozivljaj.