to kad su ga ljudi gledali u onim intervijuima kad je bio debeli bradonja sa smesnim naocarima....onda je dobio kintu od Gospodara, pa se malo emancipovao
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
500 miliona dolara je budzet za dva filma Sta ce tu sve biti Jedva cekam...
Ako se dobro sjecam za kompletnu LOTR trilogiju je budzet bio oko 300 mil. Uglavnom, ajde da su konacno poceli, jer ovaj film je imao predprodukcijsku nocnu moru kakva se rijetko vidja. Plus strajkovi, potresi i puknuti cirevi
Jeste, oko 300 miliona je bio budzet za sve... A sad sam se sokirao.. 500 miliona za Hobita.. Sunce ti... Ali jedva cekam da vidim bitku pelenorskih polja, orlove, Smauga... I ostalo.... Uuuu... Bice to ekstra...
Super,to su slike sa snimanja? Nisam citao "Hobbita" ali o cemu je detaljno,Bilbova mladost, " Bilbo prica...", "Gospodar Shirewooda" ? Pogledat cu na Wikipediji poslije...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Meni bolja bajka od LOTR... Citao sam bar 6-7 puta... Nije glomazna, predrljas za jedan dan kada ti se cita..
Nazalost,Sawichu nisam ni LOTR citao,gledao crtani ko dijete..Nadam se prije filma da budem,a ceka me Trilogija "Dune" Frank Herberta i "The Winds of Dune"
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Inace, u Hobitu cemo videti i The white council u pohodu na Dol Gudur i Necromancera (Saurona), sto, ako se ne varam, nije prikazano u knjizi Hobit, vec u Silmarilionu, ili tako negde?
tako cemo dobiti malo siru perspektivu, i mnogo blizu vezu sa Gospodarem prstenova; drago mi je da su se odlucili da i to ubace :)
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.