Jeste kapitalno i maestralno nacrtano, ali iz moje današnje perspektive nečitljivo. Previše teksta, prenaivno. Iako mi je bilo interesantno vidjeti neke stavove autora iz tih godina morao sam uložiti puno truda da pročitam do kraja. Na kraju mi je još najbolja bila epizoda u Moskvi koja je antisovjetska propaganda i gdje se tek nazire autorov genijalni crtež. Možda zato što je puno dinamičnija i sa manje teksta.
ja sam pročitao prve dve knjige i tek od 4-priče strip mi postaje zanimljiv. Čekam sad da nađem neku Zagrebačku vezu da mi uzme ove tintinove na akciji 3 za 2!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
ja sam pročitao prve dve knjige i tek od 4-priče strip mi postaje zanimljiv. Čekam sad da nađem neku Zagrebačku vezu da mi uzme ove tintinove na akciji 3 za 2!
Thx to Dikej (zagrebačkoj vezi ta "3 za 2") došao sam u vlasništvo ovih odličnih knjiga.Tek sad se vidi koliko je IPS-ov TT ipak bio premali, kad se uporedi sa Algoritmovim TT. Inače, završih i treću knjigu i mogu reći da je TT sve bolji i bolji - ko voli avanturistički strip sa šmekom 50-ih i 60-ih godina prošlog veka , ovo je pun pogodak!!!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Nedavno sam pročitao prvu knjigu i moram da kažem da je Macan - nisam ni sumnjao - predivno preveo i adaptirao Tintina. Format je sasvim prihvatljiv, kao i cena i definitivno vredi imati ovaj komplet.
Omega prigovor Algoritmovom Tintinu, ali samo u nepar (čak tri) segmenata. Radi se o striktno kolekcionarskom izdanju. Htjedoh nećacima kupiti isto, ali kada sam vidio odustah, što da me klinici mrze jer sam im donio knjižurine (onu dvostruku Alisu mi nisu oprostili).
Jel' neko može spodeliti utiske sa slovenačkih albuma Tintina?
Neki su imeli primjedbe oko prijevoda, no meni se čini dobar. Napravljeni su kvalitetno. U početku su bili dosta skupi, no kasnije se ih moglo nabaviti puno jeftinije u raznim akcijama. Dosta brzo su izdali 16 komada, no onda su stali za par godina. Sada bi trebali uskoro (ili možda več jesu) izdati još 4 komada. Sve u svemu dobar posao.