Author |
Topic |
Checee
Advanced Member
China
3004 Posts
Member since 17/11/2008 |
Posted - 31/03/2011 : 01:52:45
|
Pronadjite uljeza:
quote: Originally posted by pravedni "Duh sa sekirce","Priče od Divlji Zapad",Tex poznat po vilerovim goblenima i Ken Parker!
Znam!
Ken Parker! Ovi ostali mora da su iz "Pobeželopati comics-a"
Boli me qr sto Pajtos voli Texa! ((()))
|
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 31/03/2011 : 21:42:23
|
Prijatelju Checee,možemo diskutovati o tome zašto neko preferira odredjene serijale dok je prema drugima indiferentan,ali ako voliš Ken Parkera trebalo bi da ti se svide i "Priče sa Divljeg Zapada". Saga o porodici Mekdonald-Adams obradjuje slične teme,serijal je opor,životan i realistično prikazuje vreme osvajanja Divljeg Zapada. Stoga ti preporučujem da to pročitaš,verovatno se nećeš razočarati! |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 31/03/2011 : 21:49:50
|
quote: Originally posted by pravedni
Prijatelju Checee,možemo diskutovati o tome zašto neko preferira odredjene serijale dok je prema drugima indiferentan,ali ako voliš Ken Parkera trebalo bi da ti se svide i "Priče sa Divljeg Zapada". Saga o porodici Mekdonald-Adams obradjuje slične teme,serijal je opor,životan i realistično prikazuje vreme osvajanja Divljeg Zapada. Stoga ti preporučujem da to pročitaš,verovatno se nećeš razočarati!
|
|
|
Checee
Advanced Member
China
3004 Posts
Member since 17/11/2008 |
Posted - 01/04/2011 : 01:19:58
|
@ pravedni
Druze, tvoje misljenje drzim za relevantno, od ovog iznad mog posta - NIKAKO! Inace, znam ja sta su PSDZ, nije da nisam u toku;) Hvala za lepo iznenadjenje danas, a i onaj vAmpir ne zasluzuje da pre mene preslusa/pregleda ovo:
Pregledano/preslusano!
PERFECT!
I narafski,
jos jednom samo:
Zmija je Nolita, zmija je Zagor, zmija je zakon...
Ali Demoni su ZLO!..koliko su mocni! ;) |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Posted - 01/04/2011 : 08:27:01
|
Checee,hvala na lepim rečima! Uskoro stižu Pink Floyd (Pompeja) i Whitersnake! Pozdrav tebi,Doci i Pajtosu! Veliki pozdrav i mom drugu Zoranu! Kada budem išao za Sijarinsku banju obavezno ću ga posetiti. Moj otac je iz tog kraja. |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 01/04/2011 : 10:22:25
|
quote: Originally posted by Checee
@ pravedni
Druze, tvoje misljenje drzim za relevantno, od ovog iznad mog posta - NIKAKO! Inace, znam ja sta su PSDZ, nije da nisam u toku;) Hvala za lepo iznenadjenje danas, a i onaj vAmpir ne zasluzuje da pre mene preslusa/pregleda ovo:
Pregledano/preslusano!
PERFECT!
I narafski,
jos jednom samo:
Zmija je Nolita, zmija je Zagor, zmija je zakon...
Ali Demoni su ZLO!..koliko su mocni! ;)
|
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 01/04/2011 : 10:26:26
|
quote: Originally posted by pravedni
Checee,hvala na lepim rečima! Uskoro stižu Pink Floyd (Pompeja) i Whitersnake! Pozdrav tebi,Doci i Pajtosu! Veliki pozdrav i mom drugu Zoranu! Kada budem išao za Sijarinsku banju obavezno ću ga posetiti. Moj otac je iz tog kraja.
Radujem se našem susretu Nedeljko Svakako biće tu i legenda cronos! Inače Whitesnake je moj omiljeni bend
EDIT:Morao sam da zacrvenim cronosa, ipak je on legenda |
Edited by - Bruce Springsteen on 01/04/2011 10:27:58 |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
|
Topic |
|