Imam četiri kuma! Jednog nisam video već godinama, drugog vidim svake druge godine, trećeg vidim dva puta godišnje, a četvrtog jednom u dva ili tri meseca. A i tog četvrtog javiše zbog toga što samo na neki način poslovno vezani. Niko nema vremena... Ma daj...
Imam četiri kuma! Jednog nisam video već godinama, drugog vidim svake druge godine, trećeg vidim dva puta godišnje, a četvrtog jednom u dva ili tri meseca. A i tog četvrtog javiše zbog toga što samo na neki način poslovno vezani. Niko nema vremena... Ma daj...
moj kum živi na 20 min hoda od mene. Poslednji put sam ga video na nekom šestomesečnom pomenu na groblju a pre toga sam ga video na sahrani iste osobe...Dok smo živeli ja na jednom kraju on na suprotnom češće smo se viđali...
Moj drugi kum, kojeg vidim jednom u dve godine stanuje od mene na nekih 150 ili 200 metara. Prolazim često pored njegove zgrade, ali ne svratim kod njega. Zašto? Pa, zato što su nam utuvili u glavu da nije ni kod koga pristojno doći nenajavljen. Voleo sam doba kada smo bili nepristojni pa nam je bilo dozvoljeno da banemo kad hoćemo na kaficu i čašicu razgovora. Inače, mnoge prijatelje i viđam samo onda kada nam neki zajednički prijatelj završi među "maturantima".
Uskoro će biti ograničeno povlačenje vode iz vodo kotlića u privatnim stanovima. Svaki stanar bi smeo da povuče kotlić tri puta dnevno. Odnosno, četvoročlana porodica bi imala pravo na 12 povlačenja dnevno. Svako naredno povlačenje se doplaćuje sa dva eurića u dinarskoj protivrednosti. Uskoro će se u svakom stanu, naravno, o trošku stanara, ugrađivati novi kotlići u koji će biti ugrađen datumar i brojač povlačenja. Ovo se radi zbog smanjivanja kanalizacionih voda i samim tim smanjivanju zagađivanja naših reka. Sredstva prikupljena od dodatnih povlačenja će biti upotrebljena za razne programe ekologije i popunu budžeta (čitaj - džepova). Da li je ovo samo "patka" ili ne, razmislite sami.
Mnoge evropske zemlje zabranile su pojedine nastavke animirane serije o Homeru Simpsonu i njegovoj porodici jer se u njima ismeva američka nebriga prema opasnostima od nuklearnih havarija
Posle raznoraznih kolubara i kojekakvih nagodbi, sve vise jesam, al necemo o politici Ovde pricamo o tome kako nam kresu glavu cim pokazemo malo individualnosti i ne ponasamo se kao stoka ugurana u tor.