1. Koleeko Ye 2. Raneyee Bilo 3. Ovak Weeh Topeeca
?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Magični Vjetar Brendon ... (vjerojatno Ken Parker isto, nažalost što zbog cijene LIB/FIB što zbog nekog čudnog spleta okolnosti nisam ih čitao više od par komada)
Mislim samo ova dva. Imam sve Zagore EXTRA i redovne ali to je samo nostalgija kao i Kit Teller. Sa sadašnje perspektive to ne bih kupovao da nije nostalgije. Od ostalih neuvrštenih Mister No i Dilan Dog su koplje iznad ove dvojice i ostatka najpopularnijih LMS/ZS... Blek, Mark i Miki totalni kriminal stripovi za djecu i tu nema pomoći. Džudas? Koliko se ja sjećam bio je solidan ali nisam čitao puno Džudasa moram priznati. Traper Keri mi je isto tako ok Bonelli... Dilan Dog mi je dobar i kvalitetan strip bio do neke granice kad se pretvorio u sapunicu. Teks, Dilan Dog i Zagor imaju zajedničko to da su doživjeli totalni raspad kvalitete zbog milijun nekvalitetnih epizoda... to je sudbina koju je MV nasreću izbjegao a zasad i Brendon. Brendon mi je interesantan zato što bi ga se najkraće moglo opisati sa Dilan Dog u budućnosti, neki od istih crtača samo podvlače ovu činjenicu. Prema mojem ukusu po kvaliteti Brendona bih mijenjao onih par epizoda što sam skinuo sa http://zlatnaserija.freeiz.com/pocetak.html za 50-100 posljednjih Zagora iz redovne serije, mislim da to dovoljno govori.
Sve što broji stotinama epizoda više neću niti početi čitati i sakupljati, općenito postaje prenaivno i nekvalitetno da bi malo starija djeca imala problem pratiti sa žarom pojedine epizode a kamoli ne matora sarkastična kljusina poput mene.