forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Sucker Punch
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

jaki
Advanced Member

Croatia
27179 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/02/2011 : 20:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Željno čekam
http://en.wikipedia.org/wiki/Sucker_Punch_(film)
http://www.youtube.com/watch?v=MnF4SpS9gUw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=qVNxRa13TZM&feature=related

Ja sam fetišist papira!

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 07/02/2011 : 21:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
mjuza super, Carla uvijek super. jedva čekam i ja!!!

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1563 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 07/02/2011 : 23:24:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Trailer izgleda super,pa se nadam da će takav biti i film.
Nadam se samo da neće previše radnje biti nabacano u malo vremena kao što samo imali prilike vidjeti u Clash Of the Titans.

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 24/02/2011 : 23:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Ma to Zack radi, drugim rijecima: Ne moze biti lose.
Meni isto izgleda zanimljivo i iscekujem to

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 25/02/2011 : 13:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
300 mi je bilo toliko pozersko smaranje da se ne mogu zamisliti da ga pogledam po drugi puta da zivim sljedecih 200 godina. Ali zato mi je Dawn of the dead bio super, jedan od rijetkih horror remakeova koji mi je bas legao. Watchmen isto jako jako dobar. Drzim mu fige i za Supermana. Dobar je taj Zack Snyder...

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 25/02/2011 : 16:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ovo će biti najEYECANDY film ikad.
Priča mu neće niti trebati.
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 27/02/2011 : 13:42:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

300 mi je bilo toliko pozersko smaranje da se ne mogu zamisliti da ga pogledam po drugi puta da zivim sljedecih 200 godina. Ali zato mi je Dawn of the dead bio super, jedan od rijetkih horror remakeova koji mi je bas legao. Watchmen isto jako jako dobar. Drzim mu fige i za Supermana. Dobar je taj Zack Snyder...

Vidis, meni je 300 bas epic film, pogledao sam ga do sad jedno 3-4 puta i svaki put mi je izvrstan. Dawn of the dead jos nisam pogledao, a watchmeni su mi isto super

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 28/02/2011 : 16:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Sucker bi mogao biti jedan od najzabavnijih filmova 2011. Bar po trejleru, a i vjerujem da će Snajder napraviti to dobro.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27179 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/03/2011 : 01:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
http://music.aol.com/new-releases-full-cds/#/5

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 25/03/2011 01:51:43
Go to Top of Page

Hexen
New Member

Croatia
190 Posts

Member since 22/02/2011

Posted - 25/03/2011 : 22:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Hexen a Private Message  Reply with Quote
Evo upravo sam ga pogledao pa da napišem nešto dok su dojmovi još svježi.
Moram reći da me je film ugodno iznenadio. Očekivao sam da će film biti samo besciljna pucnjava i golišave guzice (u biti to i je), ali film ima nekakvu poruku koju još uvijek pokušavam prokužiti. Akcijske scene su fenomenalne i Snyder usporava kadrove baš u točnim trenucima, tu se dosta sličnosti vidi sa 300. Jedna od mogućih zamjerki je možda to što ponekad ima PREVIŠE CG-i pa od toga bole oči. U biti kad bolje razmislim, cijeli film je jedan veliki eye-candy. Lijepe cure, cool oružja, odlična okruženja, sve je tu da nam oči uživaju. Nerijetko sam se osijećao kao da gledam nekakvu videoigru a ne film. Muzika je također na zavidnom nivou (White Rabbit od Jefferson Airplane je fenomenalan).
Na početku sam mislio da će ovo biti primarno akcijski film u kojeg su sklepali priču tek tako da se nađe, ali sad mi se čini da je obratno, da je tu ipak priča a akcija tek u drugom planu.
Film me dosta podsjetio na Shutter Island (što se tiče priče) i 300 (što se tiče akcije).
Na kraju krajeva bi mu dao 4/5 što rijetko kojem filmu dajem.
Film sam gledao sa frendom i on mu je dao 2 i to jedva. To me je dosta iznenadilo jer znam da je on veliki fan takvih akcijskih filmova sa ženskim junakinjama. Njemu je bio "dosadan sa previše akcije". Ne znam. Tko voli nek izvoli.

Edited by - Hexen on 25/03/2011 23:08:17
Go to Top of Page

TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 26/03/2011 : 14:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send TORQUE a Private Message  Reply with Quote
nekako sam li-la prema tome filmu..nadam se da ce valjat.

Deep into that darkness peering, long I stood there wondering, fearing,
Doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before..
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 02/04/2011 : 09:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Jedan od rijetkih filmova na koji idete sa znanjem o materiji (strip-adaptacija) i ocekujete bas ono neizbjezno..dobar film za insidere svijta stripa i insidere igrica, a onda vas poklopi saznanje da upravo buljite u najbolji , najstilskiji i najdublji akcijski film u zadnjih par godina .
Amalgam izmedu fantazije, akcije , klasicne (imam ideju kako da se spasimo) price i gotovo poeticne tragedije je fantastican i vec dugo ne viden niti izrecen sa ovakom drskoscu..
Film koji brutalnu rusi i gradi dogme..istovremeno..
Nije desetka , ali je jaka devetka .
Obavezno pogledati u kinu.
Napomenuo bi da je glazba u filmu pomno izabrana i pogada svaku senkvencu i svaki djelic celuloida...

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Hexen
New Member

Croatia
190 Posts

Member since 22/02/2011

Posted - 02/04/2011 : 12:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Hexen a Private Message  Reply with Quote
Cijeli film je u biti jedna velika velika metafora, ali problem je u tome što mnogi ljudi to ne vide pa su ga zato i popljuvali.
Jedva čekam director's cut jer je Snyder najavio kako će u njemu biti dodatne scene iz ludnice/bordela koje bi trebale malo bolje objasniti cijelu priču.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 02/04/2011 : 12:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Nema veze ako je metafora, vazna stvar je da film i prica nekako imaju smisla. Ovdje, na zalost, to nije slucaj.
Film je pretrpan akcijskim scenama, koje su previse glasne, likovi koji nisu bas nesto, tako da je krajni utisak vrlo los. Reko bi da je ovoj Snyderov najgori film, nisam bas neki fan 300, ali ako je stani pani, radije bi to gledo ponovo nego ovu katastrofu. (Dawn of the Dead i Watchmen mi se puno svidjaju). Da je barem ova verzija bila onaj director's cut, sa malo vise price, ali eto... Stvarno ne znam zasto toliko ljudi smatra da ako film ima previse akcije, da to znaci da je dobar. Ovo je ocajno :(

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 02/04/2011 : 17:17:33  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
watchmen i likov plavi kurac mi je jedan od najgorih filmova koje sam ikad pogledao u svome zivotu, jos sam platio karte za kino i curi... kupis cugu kokice i sve... ugl oko 150 kuna zakurac...
kretenski film
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 02/04/2011 : 18:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

watchmen i likov plavi kurac mi je jedan od najgorih filmova koje sam ikad pogledao u svome zivotu, jos sam platio karte za kino i curi...

I poslije je očekivala da svaki bude plav?

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 02/04/2011 : 18:19:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

watchmen i likov plavi kurac mi je jedan od najgorih filmova koje sam ikad pogledao u svome zivotu, jos sam platio karte za kino i curi... kupis cugu kokice i sve... ugl oko 150 kuna zakurac...
kretenski film

Ti svoju pratilju u kino zoves curom

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 02/04/2011 : 19:45:33  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
macane komedijasu
pratilja za kino oO ne kuzim poantu :D
Go to Top of Page

Dr.GonZo
Senior Member

Croatia
1212 Posts

Member since 31/03/2002

Posted - 08/04/2011 : 00:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dr.GonZo's Homepage  Send Dr.GonZo a Private Message  Reply with Quote
Recenzija filma = http://frogbros.blog.hr/2011/04/1629128843/sucker-punch-2011.html

- inače film je stvarno super. Ovakvi se filmovi gledaju na BLu Rayu u kućnom kinu sa projektorom... Jedva čekam Snyderovog Supermana

https://www.youtube.com/@HororFilmPlaygroundpredstavlja/videos - HororFilm Playground predstavlja
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 08/04/2011 : 00:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
evo nije tako los... al ono ne kuzim euforiju
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 03/07/2011 : 10:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Sinoć odgledao, dobar film, ali mu nedostaje ono malo da bude odličan. Akcione scene su prelijepe, muzika je sjajna i, kao što je rečeno, prati radnju filma (Snyder uvijek zna sklopiti soundtrack). Film nije nabacan ni zbrzan, što sam očekivao vidjevši bum-tras trejler. Meni je i pored scena fajta otvaranje filma najupečatljivije. Ja mu dajem jaku 7/10.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000