Imam i ja onaj Salad Days 7". :) Rispekt za onaj NYHC, ja u principu ne volim to mnogo, ali Biscuitsi Star Today je epska ploca...ja bih rado od Agnostic Fronta Cause for Alarm ali ga ne iznalazim.
Kakav je onaj drugi od Jerksa ? Ja sam samo cuo naslovnu pesmu u Trashin'.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
I dan danas apsolutno najbolji show koji sam ikad vidio: Rancid 1995. nakon sto im je izasao And Out Come The Wolves album. Takvu energiju jos nikad nisam vidio, a vjerovatno nikad ni necu. Band, a posebno Tim Armstrong je samom svojom pojavom i karzmaticnosti napravio da citavi klub poludi. Cijelo mjesto je eksplodiralo, mislim da uopce nisam stajao na nogama nego sam se kao kap u moru cijelo vrijeme micao sa ostalih hiljadu ljudi.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Prekratko sam na forumu i nisam vidio da imamo i PUNKere ovdje, iako sam bio siguran da ih ima. Uglavnom preko 15 godina sam u tome, a zadnjih 7 god. sam vokal jednog zagrebačkog hardcorepunk benda... Drago mi je da ste ovdje prijatelji
Idem večeras na dropkick murphys u tvornicu. Dvoumio sam se zato jer je upad preskup al već dugo čekam da dođu...a još i radim sutra al idem ipak
Prekratko sam na forumu i nisam vidio da imamo i PUNKere ovdje, iako sam bio siguran da ih ima. Uglavnom preko 15 godina sam u tome, a zadnjih 7 god. sam vokal jednog zagrebačkog hardcorepunk benda... Drago mi je da ste ovdje prijatelji
Idem večeras na dropkick murphys u tvornicu. Dvoumio sam se zato jer je upad preskup al već dugo čekam da dođu...a još i radim sutra al idem ipak
Jel ide možda još netko sa foruma?
Kako je ptotekao koncert u Zagrebu ? Cena karte ?
Meni brat bio u Parizu , u Olimpiji...kaze bilo OK! Sad 16.02. ide na Agnostic Front .
Bija ja, nisam uopće vidija da je Nivox ovo napisa. Uglavnon, meni bilo vrhunski. Prvi put sam ih gleda i odlično je bilo, samo šteta šta vokal nije moga nastupit (kažu da je ima problema sa slijepim crijevom), al sve u svemu koncert odličan! Ko da je 10 minuta traja.