forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Book Depository
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 101

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 01/04/2011 : 10:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Ne da se postarima nositi sa sobom u bazu sve te posiljke,znate vi koliko su teske te torbe!!
Treba ih vuci ulicama i lomiti kicmu,pa je njima jednostavnije ostaviti neki strip-knjizurinu od 500-600 strana HC-a na postanske sanducice i ko "prvi" vlasnik ili prolaznik-namjernik kleptoman(ka)!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 01/04/2011 : 10:25:56  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Za Obi-Wana...
Tvoj postar izgleda da te dobro zna!!
Cim mu oteza naglo torba,zna da si nesto glomazno narucio neku mega knjigu poput one na slici stranicu prije!!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/04/2011 : 17:30:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Za Obi-Wana...
Tvoj postar izgleda da te dobro zna!!
Cim mu oteza naglo torba,zna da si nesto glomazno narucio neku mega knjigu poput one na slici stranicu prije!!

A još kada bude 3-4 takva u kutiji.
Zato sam im i objasnio da ne nose već ja idem na poštu po to. Tako je svima bolje...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 01/04/2011 : 23:05:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
Ja se bavim mišlju da nabavim veći poštanski sandučić sa ogromnim otvorom... istrpit ću svaki dan reklame za Billu, Konzum i sl. samo da smanjim mogućnost oštećenja stripa.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27175 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 01/04/2011 : 23:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Upozorenje!!!
Naručio sam više stripova od kojih još neki nisu izašli ali svejedno su mi ih odma odbili na kartici za razliku od Amazona.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/04/2011 : 23:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Da, oni naplaćuju odmah, a ne kod slanja...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/04/2011 : 23:25:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DKoor

Ja se bavim mišlju da nabavim veći poštanski sandučić sa ogromnim otvorom... istrpit ću svaki dan reklame za Billu, Konzum i sl. samo da smanjim mogućnost oštećenja stripa.

Pogledajte ljudi kakav sandučić imam. Najveći koji ste ikada vidjeli! To je zato što dobijam jako velike i vrijedne stvari. Ima ogroman otvor - može se zavući ruka bez problema.

Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 03/04/2011 : 17:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
Nazalost i bookdepository je poceo da koristi kartonske kutije slabijeg kvaliteta. Nisam zadovooljan sa zadnjih par porudzbina

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 03/04/2011 : 17:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
To vas oni zavaraju, nekoliko puta posalju dobro upakovane a onda...

Captain America

Edited by - masija on 03/04/2011 18:01:53
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 03/04/2011 : 18:13:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
20tak puta je sve bilo perfektno a zadnjih par su omanuli. nadam se da je to ipak bila slucajnost

Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 03/04/2011 : 18:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
Meni je na pocetku Amazon slao super zapakovane stripove ali su se u poslednje vrijeme pokvarili ali mi ipak nijedan strip nije stigao ostecen. Inace poceo sam da sve narucujem na adresu firme u kojoj radim tako da
nemam problema hoce li ko biti kuci kada ih postar donese,hoce li ih vratiti i sl.

Captain America
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 03/04/2011 : 18:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by masija

Meni je na pocetku Amazon slao super zapakovane stripove ali su se u poslednje vrijeme pokvarili

upravo tako. ja sam zato i prestao da koristim amazon.

Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 03/04/2011 : 18:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
Mozda bi i ja ali Bookdepository ne salje u Crnu Goru pa onda moram...

Captain America
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 03/04/2011 : 22:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
Postanski kod ima veci znacaj od imena zemlje. Stavi Srbiju a postanski kod grada u kome zivis.

Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 03/04/2011 : 23:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
Mislis da moze tako?

Captain America
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/04/2011 : 23:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote

ja cu ovih dana da postavim jednu narudzbinu, treba mi novi Xmen ESSENTIAL, pa cu bas da obratim paznju na to pakovanje. Ali, prethodni ESS, zajedno sa jednom knjigom, mi je stigao pre manje od nedelju dana, proslog utorka, to be precise; knjiga je bila u kuverti, zato sto je mala, strip je bio u kartonu, vrlo dobro upakovan, niti malo ogreban, svaki cosak ravan ko ogledalo. e sad, ako cu i da gledam da li je karton u koji pakuju kvalitetan, e onda u qrac sve

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 03/04/2011 : 23:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislis da moze tako?

trebalo bi da moze. probaj sa necim jeftinim za pocetak.

Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 03/04/2011 : 23:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
mislim da ce moci jer kad sam usao na sajt pise da salju besplatno u srbiju.narucicu kick ass pa ako stetujem 10 eura nije velika steta.

Captain America
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 04/04/2011 : 00:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
najgori slucaj ce biti da im se strip na kraju vrati nazad a onda oni tebi pare

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 04/04/2011 : 12:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Danas stiglo..
Poslano 30.3. znaci 5 dana..
Bez ostecenja, uzeo jedan strip i bez nagnjecenja i zareza..
Koverta papirnata sa jastucima/mjehurici zraka unutra za zastitu.
Kupujem i dalje od Bookdepoa !!!

Go to Top of Page

Shiva314
Junior Member

Croatia
336 Posts

Member since 16/07/2004

Posted - 04/04/2011 : 14:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Shiva314 a Private Message  Reply with Quote
Naručih 16 Asterixa; 26.3. da kompletiram ono što imam.
12 komada mi je stiglo prošli četvrtak/petak (pisalo je na webu da je većina stvari shippana 28.3.).
Dakle prolazno vrijeme im je cca. 5 dana (inače mi to i nije bitno, ali moram ih pohvaliti).
E, sad, 4 stripa od tih 12 su mi stigla dobro nagnječena i iskrivljena, jer su bili poslani u ovim pucketavim mehkim omotnicama, pa sam se požalio prošle subote.
Danas mi je došao odgovor u kojem mi se ispričavaju za nastalo stanje i predlažu 2 opcije kojima bi se to ispravilo:
1. da potvrdim koji su primjerci oštećeni pa će mi poslati nove ili
2. tražim novac natrag

Za mene opcija 1, jer zbilja želim imati kvalitetan Orion komplet.
A ono, šta reći, fer trgovanje, brza reakcija, kiss princip.
Naručivat ću i dalje od njih.

A kad mi stigne zamjena za oštećene stripove, nudim ove primjerke za 'dž' (ili 'đ', kako ko voli).

Postat ću update ove situacije kad bude što za napisati.

I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 04/04/2011 : 15:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shiva314

Naručih 16 Asterixa; 26.3. da kompletiram ono što imam.
12 komada mi je stiglo prošli četvrtak/petak (pisalo je na webu da je većina stvari shippana 28.3.).
Dakle prolazno vrijeme im je cca. 5 dana (inače mi to i nije bitno, ali moram ih pohvaliti).
E, sad, 4 stripa od tih 12 su mi stigla dobro nagnječena i iskrivljena, jer su bili poslani u ovim pucketavim mehkim omotnicama, pa sam se požalio prošle subote.
Danas mi je došao odgovor u kojem mi se ispričavaju za nastalo stanje i predlažu 2 opcije kojima bi se to ispravilo:
1. da potvrdim koji su primjerci oštećeni pa će mi poslati nove ili
2. tražim novac natrag

Za mene opcija 1, jer zbilja želim imati kvalitetan Orion komplet.
A ono, šta reći, fer trgovanje, brza reakcija, kiss princip.
Naručivat ću i dalje od njih.

A kad mi stigne zamjena za oštećene stripove, nudim ove primjerke za 'dž' (ili 'đ', kako ko voli).

Postat ću update ove situacije kad bude što za napisati.

Imas PM!!
Steta za ostecenja!!!

Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 05/04/2011 : 09:30:55  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
Narucio sam preko bookdepository.com stavio postanski broj Podgorice a zemlja Srbija pa da vidimo hoce li stici.Inace narucio sam Kick ass paperback 10.12 eura.

Captain America
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27175 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/04/2011 : 13:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Stigla 3 od 6.Ostala 3 nisu još izašla.
Zanimljivo je da su ta tri poslana u isti dan a jedan mi je stigao u srijedu,jedan u petak i jedan danas.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 05/04/2011 : 18:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
quote:

Narucio sam preko bookdepository.com stavio postanski broj Podgorice a zemlja Srbija pa da vidimo hoce li stici.Inace narucio sam Kick ass paperback 10.12 eura.

Danas mi stigli casopisi na koje sam pretplacen preko nekog USA sajta. I pise zemlja Yugoslavia , tako da ne moras da brines, stize ti to garant. Mogao si i Nikaragva da stavis, bitno je da je postanski broj dobar.

Edited by - Born To Run on 05/04/2011 18:08:25
Go to Top of Page
Page: of 101 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000