forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 04/04/2011 : 01:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
dal je veci problem to sto hajduk nije nastao u splitu i hrvatskoj ili to sto je dinamo mjenjao imena ( s obzirmo da su mnogi sportski klubovi u svjetu mjenjali imena, stadione, cak i klupsku boju )
mislim da je nebitno
samo je budalama vazno, ne misleci na da je i ono drugo isto tako jednako kao i ono prvo
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 05/04/2011 : 23:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

vidi,vidi, opet krugi uzea kombinaciju krivih lijekova

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 06/04/2011 : 01:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
potvrđeno da barca ne dolazi u split
koji retard je krafnar svaguša....
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/04/2011 : 06:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

zašto je retard?bio je puno bolji od imbecila vd grbića...hebala te barca bez messija i alvesakoji će mi to vrag?iso kao i kad je brazil bio bez zubaca...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/04/2011 : 06:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

sto se tice broja, vjerojatno ce biti jednak kao i u dalmacija,

nemres ti nas sa sjevera skuzit, a kak sam videl nit znas kuliko nas imade, morti vise neg vas

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/04/2011 : 06:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by brni
evo ako se skupi upola ljudi i festa bude upola ka ona u splitu i ciloj dalmaciji ja cu ti prvi priznat da je dinamo tad nasta..

a vidis o cmu vi razmisljate koliko ce biti ljudi koliko ce biti veselih i pijani ito je mjerilo postojanja i ljubavi prema klubu, iako se i tu varate, mozda necemo biti toliko pijani kao vi al ce nas biti vise

kruger moj dragi i premili,na našoj proslavi o kojoj će pričati budući naraštaji,nije bilo ni jednog sranja ni incidenta...a naravno da je bilo pijanih ljudi,ja sam prvi bio pijan,ali od sreće šta sam doživio stogodišnjicu o kojoj ću pričati unucima...a vaša proslava će biti umjetna kao i sve vaše proslave

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/04/2011 : 06:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

sto se tice broja, vjerojatno ce biti jednak kao i u dalmacija, ne zaboravio da veliki dio sjevera navija za dinamo
jedina razlika ce biti u festi, mislim da ce ona biti drugacija kao sto je razlicit stil navijanja, radi se o drugacijem mentalitetu ako gledas zapadni dio sjevera, a mi iz istocnog djela sjevera smo ipak tu manjina iako smo slicni vama iz dalmacije

ne, nisam to mislia reci..nego to da vecina fetivih zagrebcanaca ne viruje u to..ja iman par prijatelja u zg i svi navijaju za dinamo i nitko od njih ne viruje u to da je dinamo nasta 1911..naravno ima onih koji su popili tu pricu jer se to bilo pumpalo za vrime krivoustog Mesije..

problem je u tome sto se o tome zabranjivalo pricati, sto je sva dokumentacija nestala, sto su svi pokali nestali
ali sud je na osnovu nekih dokaza donio odluku da je dinamo sljednik gradjanskog, trebat ce vremena da ljudima to sjedne
ljudi ce se skupiti ne brini se

koji si ti prcator

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/04/2011 : 06:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

jel on zna da je hajduk mjenjao stadione,
samo jednom,ali to nema veze...

jel on zna da je i hajduk mjenjao prednaslove u imenima,
hajduk je osnovan kao hrvatski nogometni klub,normalno da je 1945. nakon pobjede partizana u ratu,izostalo ono hrvatski...

jel on zna da je i hajduk mjenjao grbove,
jedan put,zna se i zašto...

vjerojatno ne zna,vjerojatno ni ne zna kao i vecina navijaca hajduka do ove godine da hajduk nije nastao u hrvatskoj i splitu

ovo je kao da kažeš da mnogi nisu znali u splitu koji je glavni grad hrvatske dok nije nastala hrvatska država...daj krugeru,ne blamiraj se,pa znaš li ti koliko ljudi ovo čita po netu...

nitko me ne može nasmijati na forumu kao kruger i glodar

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/04/2011 : 08:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Evo sada je postalo i sluzbeno..vise nije sawitch-teller forum nego sawitch-Kruger forum..
mislim da je ova potonja kombinacija jos smrtonosnija..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/04/2011 : 17:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Jajduk ahhha cuo sam za taj klu...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/04/2011 : 21:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

vidis ja san cua za klub pod imenom dinamo..
NK Dinamo Trnava..NK Dinamo Vidovci..NK Dinamo Apatija..FK Dinamo Tbilisi..NK Dinamo Domašinec..NK Dinamo Kutina..NK Dinamo Novo Čiče..NK Dinamo Tomašanci..NK Dinamo Predavac..NK Dinamo Rajsavac..NK Dinamo Schaffhausen..NK Dinamo Odranski Obrež..NK Dinamo Donja Mahala..NK Dinamo Kapela Dvor..NK Dinamo Baranjsko Petrovo Selo..FK Dinamo Kijev..MBK Dinamo Moskva..HNK Cibalia Vinkovci (preusmjeravanje Dinamo Vinkovci)..FC Dinamo Bukurešt..Dinamo Moskva (vaterpolo)..FK Dinamo Mahačkala..Dinamo Tbilisi BK..BK Dinamo Sankt Peterburg..ŠNK Dinamo Jamarice..FK Dinamo Pančevo..ŽNK Dinamo-Maksimir..NK Dinamo Babinec..NK Dinamo Palovec..NK Dinamo Vrbanovec..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/04/2011 : 22:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

NK Dinamo Trnava..NK Dinamo Vidovci..NK Dinamo Apatija..FK Dinamo Tbilisi..NK Dinamo Domašinec..NK Dinamo Kutina..NK Dinamo Novo Čiče..NK Dinamo Tomašanci..NK Dinamo Predavac..NK Dinamo Rajsavac..NK Dinamo Schaffhausen..NK Dinamo Odranski Obrež..NK Dinamo Donja Mahala..NK Dinamo Kapela Dvor..NK Dinamo Baranjsko Petrovo Selo..FK Dinamo Kijev..MBK Dinamo Moskva..HNK Cibalia Vinkovci (preusmjeravanje Dinamo Vinkovci)..FC Dinamo Bukurešt..Dinamo Moskva (vaterpolo)..FK Dinamo Mahačkala..Dinamo Tbilisi BK..BK Dinamo Sankt Peterburg..ŠNK Dinamo Jamarice..FK Dinamo Pančevo..ŽNK Dinamo-Maksimir..NK Dinamo Babinec..NK Dinamo Palovec..NK Dinamo Vrbanovec..

Normalno kad je dinamo priznato ime u svijetu a ne neki hajduk pardon jajduk
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/04/2011 : 22:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Normalno kad je dinamo priznato ime u svijetu a ne neki hajduk pardon jajduk

to je istina ako pod ovim "u svijetu" smatras zemlje bivseg istocnog bloka..

Edited by - brni on 06/04/2011 22:17:28
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/04/2011 : 22:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
bEz zajebancije varaš se ako mislis da ponizavam hajduk ne spustam se na grane ljudi koji recimo navijaju za hajduk i onda srcano navijaju protiv dinama kad igra u europi.
Iskreno zao mi je svih pravih navijaca hajduka,hnk hajduka...
Jer lopovi koji vode klub unistavaju sistematski klub bosanskim šestorazrednim nogometašima.
Ili recimo anas sharbini vidi se da ga briga za nogomet samo da on dobije paru bolje bi bilo ljudima u hnk hajduku da su za te novce doveli 5 afrikanaca koji ce trcat ka zivotinje i ginit za svaku loptu i opravdat naziv hajducko srce... a ne neki vukušići koji odlete kad zapuhne bura na poljudu.Svako dobro svim iskrenim prijateljima hajduka!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/04/2011 : 22:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

bEz zajebancije varaš se ako mislis da ponizavam hajduk ne spustam se na grane ljudi koji recimo navijaju za hajduk i onda srcano navijaju protiv dinama kad igra u europi.
Jer lopovi koji vode klub unistavaju sistematski klub bosanskim šestorazrednim nogometašima.
Ili recimo anas sharbini vidi se da ga briga za nogomet samo da on dobije paru bolje bi bilo ljudima u hnk hajduku da su za te novce doveli 5 afrikanaca koji ce trcat ka zivotinje i ginit za svaku loptu i opravdat naziv hajducko srce... a ne neki vukušići koji odlete kad zapuhne bura na poljudu.Svako dobro svim iskrenim prijateljima hajduka!

ma sve pet..ja volim dobru zafrkanciju..
sta se tice problema u kojima je hajduk to nije nista novo i vuce se vec godinama..ne bi reka da je problem u dovodenju samo bosanaca..ako pogledas i ovi iz omladinske skole znaju cesto preko veze uletit (čop recimo taj veze nema)..rad se ne cijeni..
eto slicna je situacija u kosarci..jugoplastika je bila tri puta prvak europe za redom, proglasena je najboljom ekipom u povijesti europske kosarke a 20 godina kasnije ispada iz nlb lige..a imala je iskljucivo svoje igrace uz par pravih pojacanja iz jugo lige..znaci nije stvar da se triba orjentirat na nekakve afrikance nego na rad sa mladima..ali eto bitnije je ko ti je menader i caca nego kakav si igrac i radnik..

Edited by - brni on 06/04/2011 22:30:30
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/04/2011 : 23:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

taj sam...u biti,uz malu ispravku...ja ne navijam za dinamovog protivnika,niti navijam da dinamo izgubi...MENE JEDNOSTAVNO BOLI ĐON

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/04/2011 : 00:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ma sve pet..ja volim dobru zafrkanciju..
sta se tice problema u kojima je hajduk to nije nista novo i vuce se vec godinama..ne bi reka da je problem u dovodenju samo bosanaca..ako pogledas i ovi iz omladinske skole znaju cesto preko veze uletit (čop recimo taj veze nema)..rad se ne cijeni..
eto slicna je situacija u kosarci..jugoplastika je bila tri puta prvak europe za redom, proglasena je najboljom ekipom u povijesti europske kosarke a 20 godina kasnije ispada iz nlb lige..a imala je iskljucivo svoje igrace uz par pravih pojacanja iz jugo lige..znaci nije stvar da se triba orjentirat na nekakve afrikance nego na rad sa mladima..ali eto bitnije je ko ti je menader i caca nego kakav si igrac i radnik..

E moj sine...ova zadnja recenica skidam kapu do podruma
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/04/2011 : 00:02:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

taj sam...u biti,uz malu ispravku...ja ne navijam za dinamovog protivnika,niti navijam da dinamo izgubi...MENE JEDNOSTAVNO BOLI ĐON

Pa dobro nije ni to baš ok ali bar ne pljuješ opet pošteno.Ja kad Hajduk igra s nekim vani redovito se nerviram ako loše ide.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 07/04/2011 : 00:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by supermark

zašto je retard?bio je puno bolji od imbecila vd grbića...hebala te barca bez messija i alvesakoji će mi to vrag?iso kao i kad je brazil bio bez zubaca...

1. Iz izvora bliskih čelništvu Hajduka doznali smo kako su predstavnici agencije Media Pro u startu jasno dali do znanja kako najbolji igrač Barcelone Lionel Messi niti u jednoj varijanti nije bio u planu za gostovanje na Poljudu, no Svaguša i njegovi suradnici tu su informaciju svjesno zatajili čelnicima Hajduka i medijima.

2. Svaguša je tvrdio kako Barca dolazi za dva milijuna eura, no prava je istina kako je riječ o više od tri milijuna eura, što je za Hajduk potpuno neprihvatljivo. Pogotovo ako se zna da će Barcelona za gostovanje u Münchenu i turneju u SAD-u zaraditi po milijun eura.

3. Na Poljudu strepe da je Svaguša potpisao ugovor prema kojem će Barceloni platiti od 200.000 do milijun eura odštete u slučaju da odustanu od Barcelone.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 07/04/2011 : 17:56:16  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Svagi je rekao da ništa nije potpisao.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/04/2011 : 15:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ma svagi svašta govori, ali nisam ni napisao da je potpisao, samo da se "strepi"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/04/2011 : 16:31:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
petak, 08.travanj 2011

Popisivači u Splitu na mukama: Napišite da je moja vjera - Hajduk!

Popisivačima stanovništva u Splitu teže je nego u drugim gradovima. Do naše redakcije došla je informacija o već dva slučaju u kojima Splićani popisivačima kao vjeru navode - Hajduk. Splitski klub je religija, znalo se mnogo puta čuti, ali stogodišnjica je očito toliko zaludila hajdukovce da se neki žele deklarirati kao vjernici Hajduka.

- Da, istina je, popisivač je uredno zapisao da sam vjernik Hajduka - rekao nam je jedan od dvojice "vjernika".

Drugi pak nije bio te sreće. Žena koja je obavljala popisivanje odbila je to upisati, jednostavno je žestokog hajdukovca prekrstila u - katolika. Ostatak obitelji mu se tako izjasnio, pa je ona skratila priču i odlučila po svome…

- Posvađali smo se. Pitala me kada je to Hajduk bio velik klub, poludio sam! - otkrio nam je drugi hajdukovac.

Sigurni smo da ovakvih fanatika ima još…

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 09/04/2011 : 18:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=5gdxR17H6ws&feature=related

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 09/04/2011 : 22:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Bravo Varazdin..momci su odigrali lipo..hajduk standarno nikakav..
bravo i za Vugu..sa ova dva gola dosa je do brojke 120..jos 6 i stiga je onog cmizdravca Cvitanovica..ajmo Vuga..

Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 10/04/2011 : 22:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bravo Varazdin..momci su odigrali lipo..hajduk standarno nikakav..
bravo i za Vugu..sa ova dva gola dosa je do brojke 120..jos 6 i stiga je onog cmizdravca Cvitanovica..ajmo Vuga..

Počeja si navijat za Varteks
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.94 seconds. Snitz Forums 2000