Kolekcionarski Zagor, dvomjesecno super-extra-vrhunsko-nemoguce mocno-preluksuzno izdanje od najmanje 300-400 strana, sa cijenom prihvatljivom za svakoga, recimo 40-50 kuna...!!?!! :))
Nemam pojma vjerujte mi, ne vjerujem da je ikakav kolekcionarac cim ide na kiosk (mada me opcenito zivcira takva klasifikacijia), cim je nesto jace ili HC da ne dolazi na trafike... A i da je Zagor kolekcionar nije mi neka najavao kao nesto specijalno kad se o tome prica svako malo, meni bi recimo mocno bilo reprint brojeva Slobodne ali jednakih dimenzija kao SD i prihvatljivih cijena...!? ;)
Znaci rijec je definitivno o Kapetanu Mikiju, jel tako?
Bilo bi cool, samo sumnjam da je neki potpuno novi junak radi velike love koju Tisak trazi za potpuno nova izdanja, a opet s druge strane Globinja bi mogla ovako uzbuditi samo dva izdanja: kolekcionarski Zagor od prvog broja i Kapetan Miki
Kapetan Miki???? Oho ho, evo ja sav svrsi od uzbudjenja, stvarno je ovo pravo 'iznenadjenje' :(
Koji si ti perverznjak...
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
stariji forumaši će se sjetiti mene i dragog kolege portera i koji je nama lik kralj! kolekcionarski zagor ide,pa to se zna...kad?još malo,ide miljun posto...
Kolekcionarski Zagor, dvomjesecno super-extra-vrhunsko-nemoguce mocno-preluksuzno izdanje od najmanje 300-400 strana, sa cijenom prihvatljivom za svakoga, recimo 40-50 kuna...!!?!! :))
trobroj...
Vise nema sumnje - Kapetan Miki! Nisam ga citao preko 20 godina. Bio mi je simpatican kad sam bio mali, prava razbibriga, a i imao sam srece sto je prvi broj koji sam procitao bio Zloduh Kundura koji je sigurno jedna od boljih epizoda.
Ja pomislio stvarno nesto ozbiljno se desava, il' ce da se desi cim global moderator otvorijo temu, kad ono nije ni taj Miki nego nesto trece. Sve u svemu - Cvrc Milojko!
trobroj...
Vise nema sumnje - Kapetan Miki! Nisam ga citao preko 20 godina. Bio mi je simpatican kad sam bio mali, prava razbibriga, a i imao sam srece sto je prvi broj koji sam procitao bio Zloduh Kundura koji je sigurno jedna od boljih epizoda.