Mislim da je to jedna od boljih novosti, sjećam se da su mi kao klincu, taman pred rat PSDZ vjerojatno bile najbolje od ZS/LMS uz Traper Kerija... u biti je to pomalo tužno.
Cena?? Pretpostavljam da ce biti dvobroji ,gledajuci ritam izlazenja. Ne razumem potez donegde.Serijal i nije nesto popularan,vec izlazio u Dnevniku,a odradjena je i piratska ,veoma dobra verzija kompletnog serijala ciji se primerci nalaze i po 150din,tj 10kn. Sve najbolje od mene,uzimacu ali ko ce sve....
Hvala, vidio sam da je Markos postao link. Dobre vijesti ako se mene pita. Jedan od boljih Bonellija definitivno zaslužuje da ga se ponovno izda u boljem izdanju.
Price sa Divljeg Zapada. Sve bi bilo puno jasnije da se i topic ovako zove, ali eto, trebaju nam haman 3 stranice pune spama i zajebancije da bi napokon otkrili o cemu je stvar
A joj, cekajte samo da Pravedni vidi ove vijesti! Covjek u svakom drugom postu spominje PSDZ.
Kod postova mog uvazenog prijatelja pravednog ide princip alternacije: docA, PSDZ, docA, PSDZ, docA, PSDZ.... Sad treba utvrditi kakva je veza izmedju ta dva pojma? Ja pojma nemam, osim pretpostavke da je docA s obzirem na njegovo kucno vaspitanje verovatno imao pretke sa DZ...
A joj, cekajte samo da Pravedni vidi ove vijesti! Covjek u svakom drugom postu spominje PSDZ.
Kod postova mog uvazenog prijatelja pravednog ide princip alternacije: docA, PSDZ, docA, PSDZ, docA, PSDZ.... Sad treba utvrditi kakva je veza izmedju ta dva pojma? Ja pojma nemam, osim pretpostavke da je docA s obzirem na njegovo kucno vaspitanje verovatno imao pretke sa DZ...
Ovde bre i Webmaster poceo da se sprda sa clanovima, bas mu prilici, sramota!! Sad kad kliknes na link, nije ono kako pisase...a i ja se ponadah PSDZ...a ono - Cvetko!
Ovde bre i Webmaster poceo da se sprda sa clanovima, bas mu prilici, sramota!! Sad kad kliknes na link, nije ono kako pisase...a i ja se ponadah PSDZ...a ono - Cvetko!
Nije Marko kriv za to. Taj link je privremen, jer se ta stranica nakon nekog vremena automatski osvježava i vraća na glavnu stranicu. Da je stranica još bila aktivna, ovo bi našao na linku.
Vrsta građe: serijska publikacija Ključni naslov: Priče s Divljeg zapada Naslov: Priče s Divljeg zapada. Impresum: Zagreb: Strip agent, 2011- . Izlaženje: Dvomjesečnik.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud