forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 07/04/2011 : 12:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
kakva egzekucija čeka moj novčanik
em opskurni gradovi, em vrh bogova....
ukupno 10tak stripova cca 150e
JEBEMTI ŽIVOT!

(taman sam se odmorio od fibronje)

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 07/04/2011 : 13:54:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
pa to nije neka brojka za norvežana...to se tamo zapije na jednu večer
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 07/04/2011 : 15:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
istina, još da sam u norveškoj...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7115 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/04/2011 : 22:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by noemis

istina, još da sam u norveškoj...

Inace sad sam vidio da ni privju stripa nije bas mali - 245 strana

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/04/2011 : 22:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

pa to nije neka brojka za norvežana...to se tamo zapije na jednu večer

samo sto, stari moj, za razliku od turista , oni koji nesto duze vremena sede u toj norveskoj moraju da daju pare na drugim stranama osim zapijanja, tako da od stripova opet nista

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 08/04/2011 : 08:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89
... oni koji nesto duze vremena sede u toj norveskoj moraju da daju pare na drugim stranama osim zapijanja, tako da od stripova opet nista

tačno... ja sam više kratkosedelac... mada ima se prostora za luksuz, koliko sam primetio...

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/04/2011 : 09:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by noemis

quote:
Originally posted by Lord Vader89
... oni koji nesto duze vremena sede u toj norveskoj moraju da daju pare na drugim stranama osim zapijanja, tako da od stripova opet nista

tačno... ja sam više kratkosedelac... mada ima se prostora za luksuz, koliko sam primetio...

sreca tvoja :P

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 08/04/2011 : 09:41:28  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
da li je prica zaokruzena sa ovih sest knjiga

feka

Edited by - feka82 on 08/04/2011 09:47:10
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/04/2011 : 09:55:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne, u "ovih šest" nije, ali u prvih pet jest.

Trouble will find me
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 08/04/2011 : 10:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ne, u "ovih šest" nije, ali u prvih pet jest.

Ok , hvala , znaci sesta je u stvari koja zaokruzuje citavu radnju kao neki specijal u bonelliu , da li ima jos prica

feka
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/04/2011 : 10:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ma koja šesta knjiga!??!

Trouble will find me
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 08/04/2011 : 10:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma koja šesta knjiga!??!

A upravu si dobra je ova , da mi ti ne rece ja bih kupio sest
corav covjek

feka
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/04/2011 : 13:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Samo jedno pitanje - preview na Fibrinom sajtu vise ne radi ili je nesto do mog kompjutera?
Moze da pomogne bilo ko informacijom da li radi kod njega
Ako ne da Markos vidi o cemu se radi.
I jos jedno kratko - ako se dobro secam Rip krece u maju (svibnju) ?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/04/2011 : 13:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Radi, vjerojatno je nešto do tvog kompjutera. Probaj ne kliknuti na link za download, nego desni klik i save link as ... (zavisi od browsera).
Rip je svibanj/lipanj, da.

Trouble will find me
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
383 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 08/04/2011 : 17:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
Markose, preview ide naopako. Shvatio sam da sam krenuo od kraja tek nakon što sam poslije 20-ak stranica došao do natpisa "6. poglavlje" (zanimljivo je da priča i tako funkcionira, na "Memento" način... :)) Da stvar bude još više zbunjujuća, prva stranica u PDF-u je uputstvo za čitanje, dakle nešto što bi posve logično očekivao na početku previewa, a ne na kraju! I zašto je naslovnica na str. 324? Što ne bi trebalo biti dosljedan Japancima, pa i numerirati stranice od zadnje stranice prema prvoj (po Zapadnjačkoj praksi, naravno). Frustrirajuće.

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/04/2011 : 17:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Radi, vjerojatno je nešto do tvog kompjutera. Probaj ne kliknuti na link za download, nego desni klik i save link as ... (zavisi od browsera).
Rip je svibanj/lipanj, da.

E hvala, probacu da reinstaliram Adobe Reader, verovatno je do njega.
Otvori stranicu i odmah mi napise Stopped kad krenem bilo na preview, bilo na download.

EDIT: To je bilo to, reseno. Samo mi je lakse bilo da proveri neko nego da sredjujem bez razloga a da mozda bude do sajta

Edited by - Tex Willer on 08/04/2011 18:05:29
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/04/2011 : 18:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SenG

Markose, preview ide naopako. Shvatio sam da sam krenuo od kraja tek nakon što sam poslije 20-ak stranica došao do natpisa "6. poglavlje" (zanimljivo je da priča i tako funkcionira, na "Memento" način... :)) Da stvar bude još više zbunjujuća, prva stranica u PDF-u je uputstvo za čitanje, dakle nešto što bi posve logično očekivao na početku previewa, a ne na kraju! I zašto je naslovnica na str. 324? Što ne bi trebalo biti dosljedan Japancima, pa i numerirati stranice od zadnje stranice prema prvoj (po Zapadnjačkoj praksi, naravno). Frustrirajuće.

Pa japanski način je da je sve obrnuto. Naša prva stranica je njima zadnja i obrnuto. Tako preview počinje od zadnje, 324. stranice, a završava s prvom. I tako se i lista, od kraja prema početku. Nema drugog načina da to bolje izvedem, bar ja za njega ne znam. Jedino nekako ručno u pdfu prebaciti jednu po jednu stranicu s kraja na početak...

Trouble will find me
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
383 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 08/04/2011 : 19:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
To znači da bi Japanci skenirali mangu i od nje napravili PDF koji, nakon što se otvori, prvo treba odscrolati do dna i onda ga se lista prema gore? Nekako sam skeptičan, ali dobro, možda stvarno i jest tako.

U svakom slučaju, moj savjet je da staviš nekakvo upozorenje na početak svog previewa. Ovako kako je sad, siguran sam da će većina ljudi krivo krenuti čitati (i da će im to pokvariti prvi utisak).

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/04/2011 : 19:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

To znači da bi Japanci skenirali mangu i od nje napravili PDF koji, nakon što se otvori, prvo treba odscrolati do dna i onda ga se lista prema gore? Nekako sam skeptičan, ali dobro, možda stvarno i jest tako.

Ne bi, jer oni imaju east asian Indesign/Quark gdje je right_to_left layout default. Ali ako bi isli raditi zapadnjački layout, onda bi bilo isto.

quote:
U svakom slučaju, moj savjet je da staviš nekakvo upozorenje na početak svog previewa. Ovako kako je sad, siguran sam da će većina ljudi krivo krenuti čitati (i da će im to pokvariti prvi utisak).

Pa stavio sam upozorenje na početak... Ali ok, vidim da nije dovoljno pa ću smisliti nešto još.

Trouble will find me
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 08/04/2011 : 21:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
@Markos

ispričavam se ako je već ranije bilo spomenuto, ne vidjeh u topiku dok sam browsao zadnjih par stranica.

Tvrđa će ići po istom rasporedu kao i prošle godine, tj. dva Sumraka i dva Zenita?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/04/2011 : 22:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ovaj put dva zenita i dva praskozorja!

Trouble will find me
Go to Top of Page

mali zmaj
Starting Member

Serbia
11 Posts

Member since 15/08/2010

Posted - 08/04/2011 : 23:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mali zmaj a Private Message  Reply with Quote
Kad mozemo ocekivati Magasin General i Isaac Le Pirat? Ima li sanse do leta?
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 09/04/2011 : 14:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odlično :) Strip mi je fenomenalan

plan je Tvrđa jednom godišnje, pretpostavljam?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/04/2011 : 14:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mali zmaj

Kad mozemo ocekivati Magasin General i Isaac Le Pirat? Ima li sanse do leta?

Magasin general izlazi u svibnju/lipnju.
Isaac krajem godine.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/04/2011 : 14:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sandyboy

quote:

Odlično :) Strip mi je fenomenalan

plan je Tvrđa jednom godišnje, pretpostavljam?

Da, iako će ove godine biti tijesno, moramo prvo završiti Zekane.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.2 seconds. Snitz Forums 2000