forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Holivudski spektakli
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/04/2011 : 01:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
au Mile, kakvih li gluposti....a vrh mi je, Shane je spektakl

ali dobro, nego Mairosu BD izdanje Apocalypse je odavno vani...uskoro stize i britansko izdanje!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 09/04/2011 : 01:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Cek, niko nije spomenuo STAR WARS?
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/04/2011 : 02:06:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

ali dobro, nego Mairosu BD izdanje Apocalypse je odavno vani...uskoro stize i britansko izdanje!

Da, to htedoh reci, hvala na ispravki :) Uglavnom cekam UK izdanja.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/04/2011 : 03:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
zakaj?
ionak je ovo dsadasnje region free!

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/04/2011 : 04:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

zakaj?

1) Troskovi slanja sa amazon.com, uzimam US diskove samo ako imam neku kombinaciju tipa neko mi kupi tamo i salje kao fizicko lice pa ja "prebijam" tako sto njemu saljem neki euro disk.
2) nije _sve_ region free. Ima prilicno region locked Blurayeva. Npr. sva Criterion izdanja su A-locked. Baci pogled na http://regionfreemovies.com/

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 09/04/2011 : 07:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Rađanje jedne nacije
Netrpeljivost

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/04/2011 : 07:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

zakaj?

1) Troskovi slanja sa amazon.com, uzimam US diskove samo ako imam neku kombinaciju tipa neko mi kupi tamo i salje kao fizicko lice pa ja "prebijam" tako sto njemu saljem neki euro disk.
2) nije _sve_ region free. Ima prilicno region locked Blurayeva. Npr. sva Criterion izdanja su A-locked. Baci pogled na http://regionfreemovies.com/

ok, kad su u pitanju BD zone A, ali troskovi slanja nisu skuplji od co.uk ili .de, cak i jeftiniji.......cesto imaju bolja (kolekcionarska) izdanja (i u ovom slucaju je "americko" bolje), pa sve ovisi o pojedinacnom naslovu!

p.s. uzimam mjesecno desetak filmova pa pisem iz iskustva

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/04/2011 : 11:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
....a vrh mi je, Shane je spektakl

Ne znam gde si ti procitao da je Sejn spektakl?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/04/2011 : 11:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
na prosloj stranici gdje se nabrajaju filmovi po naslovu teme!

istina, tema je kao da pitas da se nabroje brazilski nogometasi, pa se onda sve i nabraja. Dobro jos da se ogranicilo na Hollywood :)

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/04/2011 : 11:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Istina, tema je spektakli, ali kad videh da su ubacivani i neki filmovi koji ne spadaju u tu kategoriju, nisam mogao da odolim a da ne spomenem ovaj (a i naglasio sam "vestern" ne spektakl), jednostavno film koji se mora pogledati.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/04/2011 : 11:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
.....tak sam videl da je spominjan i Leanov "Lawrence" koji je britanski/nije hollywoodski, kao i izvrsna "Ryanova kci". A americko/talijanski (talijani imaju cijelu plejadu povijesnih epova) je npr. "Passage to India"!

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/04/2011 : 11:27:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Istina, tema je spektakli, ali kad videh da su ubacivani i neki filmovi koji ne spadaju u tu kategoriju, nisam mogao da odolim a da ne spomenem ovaj (a i naglasio sam "vestern" ne spektakl), jednostavno film koji se mora pogledati.

vidim da si naglasil vestern (s tim se slazem, samo steta kaj je vise drama)......a mora se pogledati, takvih je filmova na tisuce (koji se moraju pogledati). Da ne dolazi iz americke kinemografije sumnjam koliko bi ga se spominjalo zbog neke pšosebne kvalitete

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/04/2011 : 13:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
ok, kad su u pitanju BD zone A, ali troskovi slanja nisu skuplji od co.uk ili .de, cak i jeftiniji.......cesto imaju bolja (kolekcionarska) izdanja (i u ovom slucaju je "americko" bolje), pa sve ovisi o pojedinacnom naslovu!

Upravo "testirao". Shipping sa .co.uk za jedan disk : 4.16 eur. Sa .com : 7.20. Sem ako za .com ne izaberem "standard international shipping", onda je citavih 18-32 dana ETA, i kosta 4.62, znaci opet skuplje, i drasticno sporije (sa .co.uk stize do 5 dana uglavnom meni).

Amazon US : per delivery 4.83 + 2.07 per item (a ispalo jos skuplje u EUR nego po helpu, zamisli)
Amazon UK : per delivery 2.36 + 1.67 per item

Tako da...I rest my case.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/04/2011 : 13:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

.....tak sam videl da je spominjan i Leanov "Lawrence" koji je britanski/nije hollywoodski

Producirao je Sam Spiegel sa parama od Columbie, kroz svoju britansku filijalu Horizon. Moze komotno da se svrsta pod Hollywood.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/04/2011 : 14:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Upravo "testirao". Shipping sa .co.uk za jedan disk : 4.16 eur. Sa .com : 7.20. Sem ako za .com ne izaberem "standard international shipping", onda je citavih 18-32 dana ETA, i kosta 4.62, znaci opet skuplje, i drasticno sporije (sa .co.uk stize do 5 dana uglavnom meni).

Amazon US : per delivery 4.83 + 2.07 per item (a ispalo jos skuplje u EUR nego po helpu, zamisli)
Amazon UK : per delivery 2.36 + 1.67 per item

Tako da...I rest my case.

ak gledas u lipu, onda si u pravu......zadnje 3 narudzbe;
na britanskom mi je postarina za 3 filma bila 6.56 funti (cca. 60 kn)
na njemackom za 2 filma 6 eura (cca. 45 kn)
na americkom za 2 filma 8.97 dolara (50 kuna)
i sad kad imam narudzbu od 200-tinjak kuna svejedno mi je jel to 205 ili 215 kn, znaci za tu razliku jedino kaj me zanim su izdanja......naravno da mi ne znaci isto obicno UK BD izdanje "Africke kraljice" i komemorativno US BD izdanje
e da, a kaj se tice stizanja paketa.....ne vidim kak bi se isel odreci boljeg izdanja samo zato kaj paket ne bu stigel u srijedu vec u petak ili ponedeljak!?

u svakom slucaju svako trosi pare kak ga volja

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/04/2011 : 14:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

.....tak sam videl da je spominjan i Leanov "Lawrence" koji je britanski/nije hollywoodski

Producirao je Sam Spiegel sa parama od Columbie, kroz svoju britansku filijalu Horizon. Moze komotno da se svrsta pod Hollywood.

nikako ga ne mozemo svrstat pod americki...jedino ak komocija ide u nedogled. Svaki Leanov film se tocno vidi da nije americki, iako ponekad je rađen s njihovim parama.....
Uostalom kaj da raspravljamo o "holivudskim spektaklima" kad takva vrsta filmova ni ne postoji. Postoji puno vrsta/zanrova ali ovaj NE!

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/04/2011 : 14:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
ak gledas u lipu, onda si u pravu......zadnje 3 narudzbe;
na britanskom mi je postarina za 3 filma bila 6.56 funti (cca. 60 kn)
na njemackom za 2 filma 6 eura (cca. 45 kn)
na americkom za 2 filma 8.97 dolara (50 kuna)
i sad kad imam narudzbu od 200-tinjak kuna svejedno mi je jel to 205 ili 215 kn, znaci za tu razliku jedino kaj me zanim su izdanja......naravno da mi ne znaci isto obicno UK BD izdanje "Africke kraljice" i komemorativno US BD izdanje
e da, a kaj se tice stizanja paketa.....ne vidim kak bi se isel odreci boljeg izdanja samo zato kaj paket ne bu stigel u srijedu vec u petak ili ponedeljak!?

Prvo i prvo, moje porudzbine ne prelaze 20-30EUR iz cistog razloga jer zivim u Srbiji. Narucim mesecno 2x toliko i svi srecni. Ako zivis u Srbiji, zanimanje sa postom je hazardni posao, utoliko jer ce ti vec nesto za 50 EUR doneti carinski trosak od dodatnih 10tak eur, sto nije problem za mene finansijski, ali mi je problem ovom cmaru od drzave dati i dinar vise nego sto je zakonski propisano, a da ne govorimo da te vole rastezati kako stignu. Isto tome, 18-32 dana u posti - SRPSKOJ POSTI - je nesto sto ne zelim da prolazim. Sto se tice izdanja, umem i ja sacekati za lepo izdanje (cekao sam americki Blade Runner kofer jedno mesec dana, i to sam potezao neke veze, jao mene...), ali za time posezem samo kad je apsolutno neophodno.

Uostalom, imam alternativnih nacina za dobavljanje robe iz US, gde je sve bezbolnije (covek kupi u BestBuyu ili tome sl. i ja mu platim tu robu i shipping kao fizickom licu preporuceno, pa ispadne jeftinije nego lihvarski Amazon). Ako mi se bas digne na nesto, lako dodjem do njega.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/04/2011 : 14:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
..... i ovdje ima komplikacija s carinom, srecom za sad ponekad.....bas za Africku kraljicu su me opleli za 100-tinjak kuna na posiljci od 180 kuna (poslal mi odvojeno drugi film)!

u svakom slucaju te probleme imas sa svakim amzonom tak da to ne mijenja na stvari, da je isto/slicno narucit paket s britanskog ili americkog! sumnjam da ovi na posti prave razliku izmedu amazona.....

p.s. Blade Runner BD (ili imas DVD) izdanje o kojem govoris su mi zabunom poslali dva za cijenu jednog ;)

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/04/2011 : 15:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
A vidis, meni su sve iz US carinili dok UK cesto puste bez brige. Tj. carine kad vide firmiran paket iz US, kad mi salje Joe Average propustaju...

Imam DVD, bas onaj kofer sa jednorogom, spinnerom itd. Limited edition, broj neki od nekoliko... :D :D :D Narucili ja i drugar iz Nish na njegovu adresu, on ima veze u carini pa ga tu nisu odrali, ja platio rucak u kafani i svi srecni. :D :D

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/04/2011 : 15:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

A vidis, meni su sve iz US carinili dok UK cesto puste bez brige. Tj. carine kad vide firmiran paket iz US, kad mi salje Joe Average propustaju...

Imam DVD, bas onaj kofer sa jednorogom, spinnerom itd. Limited edition, broj neki od nekoliko... :D :D :D Narucili ja i drugar iz Nish na njegovu adresu, on ima veze u carini pa ga tu nisu odrali, ja platio rucak u kafani i svi srecni. :D :D

tak su meni sve pustali s dvdpacifica (jos dok je slal u RH)....između ostalog i tog "Istrebljivaca", i to dvaput!!!!

a jesu spinner i jodnorog od jeftine plastike (:

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/04/2011 : 15:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Spinner i origami jesu malo fus, ali su one production designs slike super.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40256 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/04/2011 : 17:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
'aj' ne smarajte o glupostima na mom topicu...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 09/04/2011 : 17:43:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Opti

Rađanje jedne nacije
Netrpeljivost

Onda i Napoleon i La roue

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/04/2011 : 18:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

'aj' ne smarajte o glupostima na mom topicu...

a tema ti je stvarno malo jača

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/04/2011 : 18:07:17  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
da te pitam, koji 10-godišnjak ti je dal ideju......ili si se sam toga setil?

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000