A što se tiče komentara, pa zar na komentarima recenzija isto nema svakakvih komentara? Mislim, ok, ako netko bude pravio pizdarije, bit će upozoren/izbačen i gotovo. Ovjde sam bar dodao ograničenje da komentar mora imati 20 znakova, toga na recenzijama nema, možeš ostaviti samo brojčanu ocjenu.
Ovo si morao staviti na recenzijama, i to odavno. Idu mi na živce prazni komentari bez obrazloženja. Bilo bi dobro da postoje zvjezdice i za naslovnice.
btw ima san i ja nekih prijedloga nekad davno, za poboljšanje statistike recenzija. Ali vidin da mene niko ne badiva, dok se neki drugi prijedlozi odmah uvažavaju. Nisu svi isti, da da...
A što se tiče komentara, pa zar na komentarima recenzija isto nema svakakvih komentara? Mislim, ok, ako netko bude pravio pizdarije, bit će upozoren/izbačen i gotovo. Ovjde sam bar dodao ograničenje da komentar mora imati 20 znakova, toga na recenzijama nema, možeš ostaviti samo brojčanu ocjenu.
Ovo si morao staviti na recenzijama, i to odavno. Idu mi na živce prazni komentari bez obrazloženja. Bilo bi dobro da postoje zvjezdice i za naslovnice.
btw ima san i ja nekih prijedloga nekad davno, za poboljšanje statistike recenzija. Ali vidin da mene niko ne badiva, dok se neki drugi prijedlozi odmah uvažavaju. Nisu svi isti, da da...
Pa naravno da nisu svi isti. Neki prijedlozi imaju smisla, neki ne. Prazni komentari bez obrazloženja imaju smisla, jer tu je ocjena. U komentarima stripova prazni komentari nemaju smisla, jer nema ocjena. Vrlo jednostavno.
[quote]Originally posted by mpavin btw ima san i ja nekih prijedloga nekad davno, za poboljšanje statistike recenzija. Ali vidin da mene niko ne badiva, dok se neki drugi prijedlozi odmah uvažavaju. Nisu svi isti, da da...
Gle, sada smo uhvatili markosa kad je bio dobre volje i raspoložen pa je konačno napravio neke preinake. Jednostavno si valjda dao prijedloge u krivo vrijeme. Mislim, nije valjda da si sad malo povrijeđen jer tvoj prijedlog nije uvažio? Pa ja žicam markosa za listanje recki već par godina.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Evo popravljam... Problem je u originalnim izdanjima. Ukoliko nije dodijeljeno recki pravo izdanje, ne radi kako treba. Markosov algoritam funkcionira, u pitanju je ljudski faktor greške unosa u bazu. Nisam ja!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Evo popravljam... Problem je u originalnim izdanjima. Ukoliko nije dodijeljeno recki pravo izdanje, ne radi kako treba. Markosov algoritam funkcionira, u pitanju je ljudski faktor greške unosa u bazu. Nisam ja!
Bilo bi dobro kad bi se napravilo (a znam da je jednostavno) da linkovi iz tjednih crtica automatski otvaraju nove prozore, ovako se moram stalno vraćati ili desna tipka pa new tab ili new window usput, trenutne crtice imaju 15ak tema, svaka cast, bushido