Meni osobno su zapeli pojedini (relativno novi) albumi na aukcijama koji su skuplji nego u trgovini stripovi na kvadrat. Nisu niti kolekcionarski primjerci, niti baš mislim da su 'razgrabljeni'. Neću ih sad poimence nabrajati. Netko zbilja potcjenjuje tuđu inteligenciju, nažalost ta pojava je česta.
prejeftino ,boga pitaj na kakvim tabletama je prodavač
Mislin da ljudi jednostavno ne znaju koliko nešto vridi, nije tu neka pohlepa u pitanju. Nisu informirani, to je to...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ja bas mislim da su pohlepni. Kako niko ne stavi neku malu cifru nego se gadjaju stotinama kuna ??? Ma daj, culi su da su stripovi skupi pa misle da mogu da se obogate za tren. Ajde i da ne znaju kako se krecu cene pa da im se oprosti, ali kad vidim da je neko napisao da je strip GLANC ili KOLEKCIONARSKI primerak ili sta vec,a strip je totalna rusevina, poludim skroz. Pa jel misle da smo slepi i glupi ???
Ja bas mislim da su pohlepni. Kako niko ne stavi neku malu cifru nego se gadjaju stotinama kuna ??? Ma daj, culi su da su stripovi skupi pa misle da mogu da se obogate za tren. Ajde i da ne znaju kako se krecu cene pa da im se oprosti, ali kad vidim da je neko napisao da je strip GLANC ili KOLEKCIONARSKI primerak ili sta vec,a strip je totalna rusevina, poludim skroz. Pa jel misle da smo slepi i glupi ???
Eno ti hrpa sličnih primjera na aukcije.com... sva sreća što se sad stavljaju slike pa se može provjeriti taj "minus 5".
U određenim slučajevima je to zbilja smiješno...
Da se razumijemo ja podržavam oba kampa i onaj koji voli što bolji strip i one kojima to nije toliko važno ali ono što treba dobro razlučiti je cijena stripa.
Za neke prodavače je cijena visoka isto ako je strip (Ludens) 3, 3/4 (realno ocjenjivanje)... nešto mi govori da je situacija obrnuta i da oni kupuju takav strip ne bi dali više od 5-6 kuna za njega a sila je prilika da ga ne bi ni pogledali.
Zbilja dolazim u napast da počnem popunjavati rubriku banirani prodavači.