Ljudi - izlazi provjereno! Idu Mastantuonove naslovnice i tim povodom lik sredinom maja dolazi u Zagreb da potpisuje prvi broj. Na promociju ili šta već.
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Ljudi - izlazi provjereno! Idu Mastantuonove naslovnice i tim povodom lik sredinom maja dolazi u Zagreb da potpisuje prvi broj. Na promociju ili šta već.
Odakle tebi info?
@zlatane i 1 euro fali
jeste i on,ali čini mi se da je on više inzistirao na onim specijalijma od malog rendžera....
moja ponuda još stoji...kada krene miki poklanjam sve blekove i markove u humanitarne svrhe!
evo ga...ako stvarno izlazi onda moram poštivati riječ...sjećam se d je jednom bilo skupljanje stripova za klince iz doma ili nešto slično....pa ako netko zna gdje i kako da poklonim blekove i markove.
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
moja ponuda još stoji...kada krene miki poklanjam sve blekove i markove u humanitarne svrhe!
evo ga...ako stvarno izlazi onda moram poštivati riječ...sjećam se d je jednom bilo skupljanje stripova za klince iz doma ili nešto slično....pa ako netko zna gdje i kako da poklonim blekove i markove.
Ovo zadnje i mene zanima, al ozbiljno, pa bi bilo super kad bi neko moga dat par informacija Imam neke Zagor Klasike kojih bi se htio rješit, al najradije bi ih poklonija nekoj djeci u bolnicama ili domovima ili slično, pa me zanima jel iko ima iskustva sa time?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Svi kažu da je Miki zakon strip čak bolji od Bleka i Marka.
Blek je kult, vrhunski trash. Od ove trojice daleko najbolji. Miki i Mark, a sta ja znam. Tu su negdje, na samom dnu po kvaliteti svih junaka iz ZS i LMS. Skoro pa necitljivi. Konkurencija im je jedino pocetne epizode Malog Rendzera.