Iskreno, i ne bi mi bilo žao da propadnu, ali tek pošto izdaju kompletan Karavan! Grejstorm, Sigma i ostale džidža-bidže su obične gluposti, kvazi-kvalitetne-Bonijelštine; ovako će nam ostati pare za bolje stvari poput legendarnih Priča sa Divljeg Zapada, pa i kapetana Mikija koji uprkos svojoj naivnosti ima kvalitet jednog klasika!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Iskreno, i ne bi mi bilo žao da propadnu, ali tek pošto izdaju kompletan Karavan! Grejstorm, Sigma i ostale džidža-bidže su obične gluposti, kvazi-kvalitetne-Bonijelštine; ovako će nam ostati pare za bolje stvari poput legendarnih Priča sa Divljeg Zapada, pa i kapetana Mikija koji uprkos svojoj naivnosti ima kvalitet jednog klasika!
Mislim da je prvi april vec prosao, tako da ce ti ova izjava biti uzeta zaozbiljno. Jesi li to zbilja htio?
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Jel se to neko ulogovao na Coltov nick i nalog? Moderatori odgovorite! Ne pravite novu "Mirabilis" aferu i ne štitite prevarante!
Nista se ne sekiraj. Saznali smo vac ko je prevarant koji je prolupao Coltov nick, neki tamo tip koji se zove Goran Zecevic. Policiju smo vec informisali.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Volwo bi ti da si tako "glup" ko ja makar deset posto ali ne ide to batice moj... Takav si kakav si, piši i dalje po forumima i uživaj a pusti nas "glupe" da nešto prave u svom životu.
Volwo bi ti da si tako "glup" ko ja makar deset posto ali ne ide to batice moj... Takav si kakav si, piši i dalje po forumima i uživaj a pusti nas "glupe" da nešto prave u svom životu.
Voleo bih ja da sam glup kao ti, da se odmorim makar na par dana, ali ne ide to tako batice moj. Nabio si skoro 1200 postova u godinu i po dana, uglavnom prosipajuci drek po forumu, i mislis da si nesto postigao u zivotu, a dovoljno si ometen u razvoju da ne kapiras do koje mere ti se svi podsmevaju ovde. Ja ti kazem otvoreno da si glup i da preterano lupas. Treba da si zahvalan, nemoj da gresis dusu...odmah u crkvu da se ispovedis, da ne cekas Uskrs gresan
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.