Bilo bi super kad bi postoja po jedan ovakav topic u kojemu bi mogli najavljivat koncerte, ali radi lakšega snalaženja bi bilo najbolje otvorit 3 topica, jedan za koncerte u Hrvatskoj, jedan za one u Srbiji i jedan za one u Sloveniji.
Također, moglo bi ovo i pod sticky, šta kažete? Evo za sada malo najava:
TKO: MEGADETH KADA: 30.6.2010. GDJE: Boogaloo, Zagreb KOLIKO: 230 kn
-------------------------------------------------
TKO: SABATON, ALESTORM KADA: 20.11.2010. GDJE: Močvara, Zagreb KOLIKO: (još nije poznato)
------------------------------------------------- UFO FESTIVAL
TKO: LET 3 DEAFNESS BY NOISE GUŽVA U 16-ERCU KUD IDIJOTI RITAM NEREDA RADIO-AKTIV UDAV VICE SQUAD ARTHRONE HELLCATS DEVASTATION POPEYE EXILIA THE ROCK FLOCK REPETITOR
GDJE: Pula KADA: 13.-14.8.2010. KOLIKO: (još nije poznato) -------------------------------------------------
CRUSADE FEST
TKO: Anti nowhere league Overflow Eksodus Savant Equinoxe Hladno pivo Picksiebner Ferzzo & melodic trip(ex-crno perje) Ballbreakers
GDJE: Križevci, Stara Vojarna KADA: 25.-26.7.2010. KOLIKO: 99/140 kn
TKO: DARK TRANQUILLITY GDJE: Boogaloo, Zagreb KADA: 13.10.2010. KOLIKO: (još nije poznato)
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Slobodno i vi dodajte informacija o koncertima ako znate.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
TKO: [b]HELLOWEEN & STRATOVARIUS[b] KADA: 26.1.2011. GDJE: Boogaloo, Zagreb KOLIKO: (ne zna se)
O jebenti, o jebenti, o jebenti, o jebenti, o jebenti, o jebenti, o jebenti, o jebenti, o jebenti, o jebenti, o jebenti...
NOFX-u su predgrupe Pasi i Debeli Precjednik, čisto informacije radi.
Po prvi put nakon 20 godina jedan od najbitnijih albuma ikada "The Wall" ponovo će biti izveden uživo. A Zagreb će po prvi put ugostit jedan originalni Pink Floyd show i to 13. travnja.
Obilježavajući 30-godišnjicu izlaska dotičnog albuma originalni basist i kreativna jezgra Floyda, Roger Waters, 2011. proći će kroz 25 europskih gradova i prirediti cijeloj vojski Floyd fanova show koji je prije bio jednostavno prevelik da bi se osmislila cijela turneja, no nove Arene kao i nova koncertna tehnologija omugućili su da se sve Watersove ideje realiziraju.
Ulaznice su podijeljene su u kategorije: VIP loža: 800 kuna Tribina dolje: 400 kuna Tribina gore: 360 kuna Parter: 360 kuna
Za svaki nastup na turneji pripremljen je i posebni paket koji sadrži: · Ulaznicu za 1. kategoriju sjedala (tribina dolje) koja je smještena unutar prvih 15 redova u sektoru 102 · Posebno dizajniranu majicu · Poster turneje (limitirano izdanje) · Službeni program turneje · Akreditacija za uspomenu · Set bedževa · Ekskluzivni Roger Waters - The Wall poklon
Cijena ovog posebnog paketa iznosi 1650 kuna (400 kn ulaznica + 1250 kn paket), a rezervirana je za samo 100 sretnika. Pretprodaja paketa počinje 27. i traje do 30. kolovoza, dok redovna prodaja počinje 1. rujna u 8 h. Dodatna pogodnost za kupce posbenih paketa je 15 minuta raniji ulazak u Arenu.
Ulaznice, kao i posebni paketi mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.
Prošle godine sam ih propustija, ne bi smija i ove!
Ja ne, nisu mi dragi nikako... Al očekujen da ćeš slikat Simone par puta i stavit slike vamo
Ljudi moji, svima vama koji idete na Rogera Watersa večeras želim dobru zabavu Ja jedva čekan, karte su kupljene već davno i sad se odbrojavaju sati do spektakla...
Da, a ja zbog treme iman osjećaj ko da je još 2 dana
Je li itko spominjao na ovom topicu Bon Jovija u Zagrebu???
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Ja ne mogu ništa komentirat. Ko nije bija, ima za čime žalit. Meni je ovo najbolji koncert koji sam u životu vidija, a vjerojatno i koji ću ikad vidit.