znam da je od broja 812 ZS reprint,i da ide do broja 800 a tu je 76 brojeva... samo me je začudilo koliko je još poslije tog broja 800 izašlo u italiji epizoda a da zlatna serija nije objavila...više od trećine...istina,jeste nešto izlazilo u horusu,porinu od tih epizoda što nije izašlo u ZS ali opet ostaje još dosta toga što će po prvi put kod nas izlaziti...
moja ponuda još stoji...kada krene miki poklanjam sve blekove i markove u humanitarne svrhe!
evo ga...ako stvarno izlazi onda moram poštivati riječ...sjećam se d je jednom bilo skupljanje stripova za klince iz doma ili nešto slično....pa ako netko zna gdje i kako da poklonim blekove i markove.
jel netko zna tko je organizirao skupljanje i za koga???
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
jutros me šokiralo na kioscima - MIKI knjižurina s prvih par priča dreči s police s šarenom naslovnicom... (inače, tražio sam AF 112 - HIPNOS)... meni je Miki od uvijek naj-antipatičniji strip (uz ĐILA), no tko voli, eto, kreće i Ludens biblioteka MIKI pa ugodna zabava (i sakupljanje kolekcionarima)... _______________________________________________________________________________________________________________________________ 42 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Jao, neko je izvukao moj stari topik. A sad vidite prvu stranicu pa pogledajte kako kico, lwood i drugi kazu nema sanse da Miki dodje na svoje itd. VIDITE DA JE SVE MOGUCE! Polako ali nesigurno, to je nas balkanski nacin.
je, kad bi netko od Ludensovih čitao Čudesno lice iz Dnevnika....moglo je i MIKI PROTIV ČOVJEKA SA HILJADU/TISUĆU LICA....to bi tek bilo zanimljivo ...onda je ovo ok...važno da je 4 broj MIKIJA stigo.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
ali svakako je ovo uzasno, magic facea... uh, kako bih im ja opalio po džepu za ove talijanske grozote... pa onda nek' izdaju što hoće, nepismeni idioti...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
ali svakako je ovo uzasno, magic facea... uh, kako bih im ja opalio po džepu za ove talijanske grozote... pa onda nek' izdaju što hoće, nepismeni idioti...