Ovo je Popaj od Fantagraphicsa? Baš sam ga lista nekidan u Stripovima na Kvadrat, prejebeno izgleda.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Sale, vidim da smo na istoj "frekvenciji" kada je riječ o "Propovjedniku".:)
Šta kažeš za treći trejd, ako si ga pročitao? Pretpostavljam da Enisova pretjerivanja i ekstravagantno ludilo sa vremenom mogu dosaditi, ali ja sam još uvijek prilično daleko od tog trenutka. :P
U četvrtoj knjizi su sabrani specijalni brojevi, zar ne? Čitao sam skenirane priče o Arsefaceu i Kasidiju - prilično dobro, naročito prva! Martian-niggers...
Btw, mislim da si na jednoj slici bio postavio izdanje "Vooodoo Hoodoo" - čije je to izdanje, i koliko košta?
jedva cekam Arse-face sagu Zapravo, komični elemenat uopšte nije toliko izražen (ako misliš na "Arseface" specijal, a ne na redovne brojeve). Zanimljivo je kako je putem opisivanja porijekla lika koji na prvi pogled dijeluje kao još jedan hir Enisovog stila koji vječito teži širenju galerije bizarnih likova, izgrađena dirljiva i inteligentna priča. Evo, da te još više zaintrigiram :P :
aj mi nadji tu sliku, molim te! E, jebiga, baš je sad ne uspjedoh naći. :( Strip je bio na dnu hrpe drugih Diznijevih albuma...
Zapravo, komični elemenat uopšte nije toliko izražen (ako misliš na "Arseface" specijal, a ne na redovne brojeve). Zanimljivo je kako je putem opisivanja porijekla lika koji na prvi pogled dijeluje kao još jedan hir Enisovog stila koji vječito teži širenju galerije bizarnih likova, izgrađena dirljiva i inteligentna priča. Evo, da te još više zaintrigiram :P
pa, nije komicni element toliko izrazen ni u prvom trejdu, osim ako ne mislis na scenu "Hey, he's got a face like an arse!" ili na bizarnosti themselves, kojima osnovna svrha ipet nije zasmejavanje; to sto mi umiremo od smeha na to, to je druga prica :D
kapiram da ce mi biti funny enough :D
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Zagor VC Biblioteka - Knjiga 3 Alan Ford br.91 "Hendikep"
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!