Ja sam procitao nekih 600 strana prije 7 godina otprilike i bilo mi je odlicno. Onda sam shvatio da ce to potrajati ohoho dok zavrsi, pa sam prestao citati. Ionako bi zaboravio o cemu se radi od knjige do knjige. da me sad pitas o cemu se radilo, sjecam se samo u magli. Ali sjecam se da je bilo odlicno i da sam gutao dok sam citao.
Nekako mi nije jasno zasto su sf i fantasy knjige sve duze i duze i s toliko nastavaka, dok u isto vrijeme je vremena sve manje i zivot je sve ubrzaniji. Pa tko to stigne citat.
Mozda pocnem citat ako knjiga dobije napokon kraj. Samo da lik ne odapne prije kraja. Ove godine 5. knjiga izlazi ima jos bar 2 do kraja a on ima preko 6 banki i previse kila. Ne sluti na dobro.
Deep into that darkness peering, long I stood there wondering, fearing, Doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before..
Kasting je odlican, likovi su odlicno preneseni (Oni koji su mi bili najvise kul u knjizi i sad su. Sansa i Sersei odvratni, Tirion i Arija predobri, Teon govno i dzubre i dalje ga obozavam, Viseris nenormalan itd..) - sve u svemu odlicno, ja imam jedinu zamerku sto malo je brzo tekla radnja i fali jedna od bitnijih scena (Joff i Rob kad se bore u dvoristu) no dobro.
Evo upravo gledam drugi put i sad mi izgleda jos bolje.
Fantastična prva epizoda. Imam poneku zamerku, ali ne mari Inače, pošto će snimati i ostale sezone, kapiram da bi mogli da pritisnu martina da malo brže piše
Ma da, i ja imam zamerke ali to su tolke gluposti posto obracam paznju na sve i svasta. Inace, najbolja scena: Kad Eddard pogubljen stoji u sobi a iza njega Ket i Luvin se svadjaju da li treba da prihvati kraljevu ponudu. Bas ZLO DOBRO odradjeno.
> no previše mi izgleda kao neka visokobudžetna srednjovjekovna sapunica.
Ne,ne, ne ... to je DOBRA visokobudžetna srednjovjekovna sapunica.
mcn
^ What he said...jasno o knjigama pricamo...serija ce vjerojatno bit identicna...ono sto je bitno jest da je produkcija jako dobra...po meni je Catelyn pogodjena sjajno...Tyrion mi se ne svidja, a bome ni Jamie....Danaerys je dusu dala za sve fetisiste...ni s Johnom nisam bas zadovoljan al tako to bude
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
A ja se uplašio da niko ne gleda Inače,preporučajem mkv verziju od 1,4 GB!
De bre da ne gledam, odborjavam dane vec mesec ipo dana. Ponedeljak na utorak do 3 izjutra igrao Igru Prestola tablicnu igru, dosao kuci i do pola 5 gledao seriju. Onda u utorak u 12 pao kolokvijum iz KDPa ali VREDELO JE.