Ćak i da se negdje otvori topic o npr.pogodnostima i nedostacima solarne energije,prije ili poslje bi se sveo na Zagora.... Mislim da je to već postalo pravilo
Evo da pokažem svoju skromnu kolekciju.Slike su slikane mobitelom pa nisu nešto ali eto Moje dvije najdraže police:ALAN FORD Druge dvije police su Boneli stripovi.Prva polica:ZAGOR I DYLAN DOG,druga polica MARK,BLEK i par TEX-a,Mr No,MM:
Eto to je sve pa ako vam se da ostavite koji komentar
Skuby, lipo izgleda Al ajd dajte malo ne-bonelli kolekcija, da vidimo štagod francuza, amerikanaca, itd...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ja ih imam negdje 510.Imam i nešto za Pakla, Tamara Drewe,Corto Maltese, Captain America Vol.3 & 4(129-156,157-186;to su brojevi iz 70-ih), hrpa Ultimate Spider-mana/X-Mena, hrpa Spektakularnih Spider-mana, Mini Marvelse,zabavnike iz Jutarnjeg Lista, Amazing Spider-mane,Marvel Avanture, jednog Bat-Mana,jednog SD Spider-Mana, nekoliko Ultimate Fantastic Four/Ultimatesa, Strip "Tron",i,najbolje za kraj, Marvel Comics Vault(Sve od početaka Marvel izdavačke kuće pa do danas), i Dc Comics Vault(Isto kao i Marvel Comics). Imam još i hrpu Dylan Dogova,Alan Fordova, Zagora,Garfielda,i nešto Martin Mysterea. Uskoro ću staviti sliku.
Evo i moje nove kolekcije. Ovo su uglavnom stripovi koje sakupljam, s tim što imam još stripova koji nisu na vidnom mjestu i od kojih ću polako da se oslobađam. Inače, stripovi su mi tačno pored kreveta, tako da su mi na dohvat ruke jer uglavnom čitam uveče kad legnem a i ujutru čim se probudim prvo njih vidim. Kao što se vidi imam i nešto knjiga...
Omnibusi I ja bi ovoga... Koji su sve tu? Čini mi se da vidin Thora od Straczynskoga, Ghost Ridera, Daredevil, X-Men (?), 2 Captain America i Ultimates? Jesu li Captain America od Brubakera? To planiran naručit priko lita
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Svaka čast Stvarno odlično izgledaju, a ni ostali stripovi ne zaostaju...