Ja sam počeo skupljati Zagore prije otprilike godinu dana,a prvi je bio u pakiranju od tri gdje sam dobio brojeve: ZG LEX 162 "Tropical Corp" ZG LEX 178 "Putovanje Bez Povratka" ZG LEX 179 "Posljednji Viking" Svi su bili dobri osim crteža u zadnja dva.Crtao ih je Segna.
Ahme taj segna brate nezna crtat zagora.ČLikovi su mu odvratni...
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Ne sjećam se... Al znan da mi je među prvim pričama koje sam ikad pročita bio extra 55 - Nesretni Sporazum. Također, možda malo prije (ili poslije, nisam siguran) broja 55. kupio sam u onom pakiranju 3 stripa u kompletu i broj extra 27 - Pobuna Trapera Danas držin taj strip ko prvi Zagor kojega sam pročita. Općenito mi je to jedna od najdražih priča i stvarno sam vezan za nju.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Eh, davno je to bilo. Jos sam bio klinac, stari me poveo iz vrtica i na obliznjem kiosku uzmem Rendala Mutanta. Mada, kad se malo bolje prisjetim, vrti mi se po glavi i Vuk samotnjak koji je evidentno ranije izasao.
Hm. Mislim da je u pitanju bilo prvo pojavljivanje Diging Bila. Naravno, govorim o legendarnim "Morskim hijenama", u izdanju "Vanrednog Strip Zabavnika" ili neke slične revije. Izvrstan Nolitin Zagor i sjajan početak ove skupe sage od mog sakupljanja stripova.
Močvara, Indijanci ljudožderi, pirati i svetionik, Zagorovo praćenje Čikovih otmičara... Ne znam da li je stvar u nostalgiji, ali to su za mene ostali neki od najupečatljivijih stripskih prizora. I, uopšte, stripovi neizmjerno razvijaju maštu.
Opet mi se čitaju stari Zagori od ove diskusije. :)
Ne sjećam se... Al znan da mi je među prvim pričama koje sam ikad pročita bio extra 55 - Nesretni Sporazum. Također, možda malo prije (ili poslije, nisam siguran) broja 55. kupio sam u onom pakiranju 3 stripa u kompletu i broj extra 27 - Pobuna Trapera Danas držin taj strip ko prvi Zagor kojega sam pročita. Općenito mi je to jedna od najdražih priča i stvarno sam vezan za nju.
Hm. Mislim da je u pitanju bilo prvo pojavljivanje Diging Bila. Naravno, govorim o legendarnim "Morskim hijenama", u izdanju "Vanrednog Strip Zabavnika" ili neke slične revije. Izvrstan Nolitin Zagor i sjajan početak ove skupe sage od mog sakupljanja stripova.
Močvara, Indijanci ljudožderi, pirati i svetionik, Zagorovo praćenje Čikovih otmičara... Ne znam da li je stvar u nostalgiji, ali to su za mene ostali neki od najupečatljivijih stripskih prizora. I, uopšte, stripovi neizmjerno razvijaju maštu.
Opet mi se čitaju stari Zagori od ove diskusije. :)
Baš sam neki dan pročitao tu epizodu ponovno i to baš u tom izdanju kojega si spomenuo, ma legendarna epizoda