forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 28/04/2011 : 15:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
ma...ja se uzdam u enormnu ljubav koju markos neguje prema ovom delu... da će ta ljubav uroditi plodom, tj. sjajnim prevodom...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/04/2011 : 15:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
mislim da je on pod "predviđam katastrofu" mislio na ishod cijelog kisok pothvata, a ne na prijevod:) A što se tiče kvalitete prijevoda, malo sam subjektivan:) , ali mislim da je jako dobar.

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/04/2011 : 15:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Pozdravljam ovaj potez (meke korice,kiosk) i čini mi se da je najispravniji od svih mogućih.
Ako i ne zaživi,kao što Gea nije prošla na kiosku, lako se može prebaciti na prodaju po striparnicama.
Ali uveren sam da će opstati na kioscima.
U svakom slučaju bravo za Markosa.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Argus
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 04/10/2010

Posted - 01/05/2011 : 12:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Argus a Private Message  Reply with Quote
LP, tek sam sad uocio ovaj clanak o kiosk izdanju fibre. Inace, osobno vise preferiram tvrdi uvez, nemam nista protiv mekog uveza,samo sto onda treba obratiti paznju na distribuciju (tisak?).Najveca ostecenja nastaju prilikom bandaziranja stripova bez zastite plasticnim povezima. Mislim da svi znate o cemu je rijec,mene to smeta a vecina stripova na kioscima ima takva ostecenja. Imao sam prilike nekoliko puta vidjeti kako se radnici tamo odnose prema stripovima bez paznje,i to je za njih roba kao i vrece krumpira nemareci za kolekcionarski izgled ili normalni izgled.Znam da je Markos perfekcionist i vjerujem da je vec obratio paznju na ovaj detalj.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 01/05/2011 : 13:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Znam da je Markos perfekcionist i vjerujem da je vec obratio paznju na ovaj detalj.

Da, pomirio se s činjenicom da će 70% remitende biti za škart.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/05/2011 : 14:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Argus

LP, tek sam sad uocio ovaj clanak o kiosk izdanju fibre. Inace, osobno vise preferiram tvrdi uvez, nemam nista protiv mekog uveza,samo sto onda treba obratiti paznju na distribuciju (tisak?).Najveca ostecenja nastaju prilikom bandaziranja stripova bez zastite plasticnim povezima. Mislim da svi znate o cemu je rijec,mene to smeta a vecina stripova na kioscima ima takva ostecenja. Imao sam prilike nekoliko puta vidjeti kako se radnici tamo odnose prema stripovima bez paznje,i to je za njih roba kao i vrece krumpira nemareci za kolekcionarski izgled ili normalni izgled.Znam da je Markos perfekcionist i vjerujem da je vec obratio paznju na ovaj detalj.

Ja tu, nažalost, ne mogu učiniti gotovo ništa, bojim se. Ako se veliki poput Ludensa i Strip-agenta nisu uspjeli izboriti za to da se stripovi koliko-toliko sačuvaju, ja tek nemam nikakve šanse.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 01/05/2011 : 14:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Mislim da svaki put kad se najavi novo od Fibre ja kazem "ovo me ne zanima" i svaki put kupim to sto me navodno ne zanima i odusevim se. Tako da cu sada hrabro reci da me Rat-Man zanima (mada mi ne deluje tako) i ispraticu ovu Fibrinu akciju. Ipak kod mene izdavac ima kredit za "staru slavu", pa umem kupovati po inerciji samo kad vidim brend.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 01/05/2011 : 14:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Argus

Ja tu, nažalost, ne mogu učiniti gotovo ništa, bojim se. Ako se veliki poput Ludensa i Strip-agenta nisu uspjeli izboriti za to da se stripovi koliko-toliko sačuvaju, ja tek nemam nikakve šanse.

Gledajmo to s pozitivne strane, ovo ce natjerati ljude da kupuju strip cim se pojavi, a ne da cekaju remitendu.

Go to Top of Page

Argus
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 04/10/2010

Posted - 01/05/2011 : 20:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Argus a Private Message  Reply with Quote
Mozda "veliki" nisu razmisljali o tome,i nisu to precizirali.Ne znam da li se to moze, ali ako se zamoli da se kod pakiranja samo umetnu mali kartoncici,problem je rijesen. To neiziskuje veliko finan. opterecenje samo malo paznje.I za mene je Fibra velika i to u svakom pogledu,a najvise u odabiru stripova i tocka
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 01/05/2011 : 22:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>ali ako se zamoli da se kod pakiranja samo umetnu mali kartoncici,problem je rijesen.

Lijepo je sresti toliki idealizam.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 02/05/2011 : 08:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Marko, je li mozda ovo u planu? http://www.amazon.com/Like-Sniper-Lining-His-Shot/dp/1606994484/ref=pd_ys_qtk_general_recs_45

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/05/2011 : 08:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne, to sam prepustio jednom drugom izdavaču, ja sam izabrao Ici meme.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9393 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 02/05/2011 : 09:35:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
kad smo već kod Rat-mana, to je drugi duži serijal nakon Kena Parkera koji će Fibra objavit pa evo jednog skoro prigodnog crteža

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/05/2011 : 09:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
;)))

Trouble will find me
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 02/05/2011 : 13:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raven84

Marko, je li mozda ovo u planu? http://www.amazon.com/Like-Sniper-Lining-His-Shot/dp/1606994484/ref=pd_ys_qtk_general_recs_45

To je stavise 4-i tardi kog fantagraphics izbacuje (u toj ediciji, plus arctic marauder i prvi integral adele blanc sec). Kod nas je za sada izasao samo bluz sa zapadne obale i arctic marauder.

Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 04/05/2011 : 21:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Marko, svake godine isto pitanje pa i ove :).
Dakle, oce stici sve previdjeno za Mafest?
Znaci po sjecanju El Nino 2, Opskurni gradovi, Halo Jones i.. jos nesto :)?

Jack the Black.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 04/05/2011 : 21:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
E da! Rip Kirby i Trgovina 1? Al to vjerojatno nece e?

Jack the Black.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/05/2011 : 23:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne, samo Vrh Bogova i Halo Jones.
Idući mjesec Opskurni gradovi 1-4, a Rip Kirby 1&2, El Nino 2 i Trgovina 1 vjerojatno ipak u sedmom mjesecu. Osim ako ih ne odlučim prebaciti još kasnije.

Trouble will find me
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/05/2011 : 23:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
a Rip Kirby 1&2, vjerojatno ipak u sedmom mjesecu. Osim ako ih ne odlučim prebaciti još kasnije.

prvo si reka u petom,pa u šestom,sad će u sedmom...pizdunu

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/05/2011 : 23:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Oće možda ovih dana bit ikakav preview za Halo Jones? Za Vrh Bogova već ima, pa me zanima oće li bit i za ovo, da znan šta me točno čeka na MaFestu.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2341 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 04/05/2011 : 23:11:52  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
Меni vise nego razumljivo...covece,stisni malo tu rucnu,nemoj da preterujes...nigde,nista nece pobeci,samo ti pronadji neki razuman i realan ritam,a mi smo tu da te podrzimo...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/05/2011 : 23:35:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Stavit cu preview za Halo Jones čim napravim najavnu sliku za sajt.
A za odlaganje izlaska, ni meni nije drago i ako ikako budem mogao, neću to odgađati, ali realno, to je sulud ritam, nije ga lako izdržati. Plus još sad i ta kiosk avantura. Ne znam, vidjet ću.

Trouble will find me
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/05/2011 : 23:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stavit cu preview za Halo Jones čim napravim najavnu sliku za sajt.
A za odlaganje izlaska, ni meni nije drago i ako ikako budem mogao, neću to odgađati, ali realno, to je sulud ritam, nije ga lako izdržati. Plus još sad i ta kiosk avantura. Ne znam, vidjet ću.

zaposli nekog i sve ćeš stić

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/05/2011 : 23:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Evo, ja poklanjam fibri jedan prevod sa holandskog po zelji. To je moj skromni dar za ovog izdavaca. Samo, ne umem da prevodim na hrvatski, pa bi mi trebao lektor da to "hrvatizuje". To ce sigurno skloniti puno brige sa Markosovih ramena, pa ce Rip Kirby izaci na vreme... :D

(polu-ozbiljan sam)

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/05/2011 : 23:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ma nije stvar u vremenu. Osim ako se ne držimo one da je vrijeme novac.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.33 seconds. Snitz Forums 2000