Author |
Topic  |
sloppy
Average Member

703 Posts
Member since 23/07/2002 |
|
emirem
Advanced Member

10844 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 12/03/2011 : 15:03:48
|
quote: Originally posted by sloppy
pa to i jest crtež od esada. samo su napravili motion comic :P
Eto,majstore to ti ja govorim motion comic,da naprave sta sa Bonellijem ,koji lik da progovori ( Osim NN u nekoj izvedbi kao cheap japanese anima film,ima na youtubeu!)
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 02/05/2011 : 20:52:48
|
THOR
Kenneth Branagh je vrlo vjesto uspio izbalansirati storyline izmedu dogadanja na Asgardu i dogadanja na Midgardu (zemlji) te prilicno uvjerljivo ispricati pricu o nordijskom bogu groma kojeg je Stan Lee 1962 pretvorio u superjunaka . Osobno mislim da je story sa Asgarda bolji i uvjerljiviji dio filma fantasticno stiliziran i upotpunjen zanimljivim karakterima poput mog omiljenog Haimdalla (Idris Elba) ili Hoguna (Tadanobu Asano)... Anthony Hopkins kao Odin je po meni prilicno uvjerljiv i smatram ga dobrim izborom. Tom Hiddleston kao Loki me nije odusevio , ali ni previse razocarao . Chris Hemsworth Kao glavna uloga je odradio dobar posao i takoder ga smatram dobrim izborom. Natalie Portman kao Jane Foster je prilicno neupadljiva, ali na neki se nacin ipak uklapa u ulogu . Sporedni glumci u prici koja se odvija na zemlji , a koja je bljeda od price sa Asgarda su ustvari odlicno i sa poprilicno humora odradili svoj posao ..Stellan Skarsgård i Kat Dennings kao Erik Selvig i darcy su mi se jako svidjeli . Film mi se svida i nisam razocaran sinoc napustio filmsku dvoranu . Ono cemu se jos vise veselim je The Avengers 2012.
ps
Kratko pojavljivanje Hawkeya i naznaka glavnog negativca za Avengers (ostanite sjediti u kinu do kraja odjavne spice) su naravno odlicni aperativi za dolazeci spektakl, ali prvo jos da pogledamo i Captain America.
 |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
Edited by - mr murdoc on 02/05/2011 20:56:45 |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27436 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 02/05/2011 : 21:19:42
|
Meni je Hiddleston bija jedini koji zna glumiti.Hopkins neuvjerljiv tj.Odina sam očekivao kao arogantnijega i močnijega.Film zabavan,3d osim na par scena nepotreban,karta preskupa:45 kn (cinestar split). Ajme nisam ostao do kraja jer su mi rekli da nema ništa poslin špice.Daj spoiler,tko je negativac za Avengers???? |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 02/05/2011 : 21:44:00
|
quote: Originally posted by jaki
Meni je Hiddleston bija jedini koji zna glumiti.Hopkins neuvjerljiv tj.Odina sam očekivao kao arogantnijega i močnijega.Film zabavan,3d osim na par scena nepotreban,karta preskupa:45 kn (cinestar split). Ajme nisam ostao do kraja jer su mi rekli da nema ništa poslin špice.Daj spoiler,tko je negativac za Avengers????
izvoli..
http://www.youtube.com/watch?v=dHFvbpOME7k |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27436 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 03/05/2011 : 12:22:09
|
Pogledah i ja ovaj vikend... Nekako mi je bio neuobičajen izbor redatelja Kenneta Brannagha za redatelja jednog MArvelovog filma, no možda je to dalo filmu i prividnu dozu ozbiljnosti?!
Te neke ljubavne iskrice (obostrana privlačnost?) između Thora i Fosterice možda su mi bile malo previše isforsirane i razvodnjene, tek toliko da su ubace nekakav vid ljubavne priče (bez toga valjda ne ide). No, možda planiraju to dalje nastaviti u Avengersima, tko zna. Zapravo je lik Portmanice (Jane Foster) vrlo isprazan, s ozbirom na niz sjajnih superjunačkih likova iz Aasgarda i okolice... Odlično je što se film povezuje s ostalim Marvelovim i što se ciljano kreće prema main eventu s Avengersima (još samo Captain America i tu smo!). Tu je i Hawkman, Fury, agent Coulson - odlično za malo continuityja. Vizualno prekrasno, priča pitka i jednostavna, Lokija odmah prokužiš na samom početku! :D Ta dva sata su jednostavno preletjela.
Što se tiče teasera (znao sam da ga mora biti) nakon odjavne špice, već upale sva svjetla i prekinu film prije nego do toga i dođe. No, saznao sam na netu što je bilo. :):
Ima i na wikipediji detaljnije o Avengersima, tko će glumit, negativci, itd. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27436 Posts
Posted - 03/05/2011 : 12:50:04
|
Jebam njih i njihova svjetla Nakon šta platiš kartu(skupu)imamo pravo i odgledati film do kraja! |
 |
|
sloppy
Average Member

703 Posts
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
sloppy
Average Member

703 Posts
|
fler
Senior Member

Croatia
2067 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 04/05/2011 : 02:08:28
|
Jebam njih i njihova svjetla Nakon šta platiš kartu(skupu)imamo pravo i odgledati film do kraja!
baš jučer (Cineplexx Osijek) smo nas 4 sjedili skroz do kraja, ostali jedini u dvorani. svjetla su se upalila, no onda su valjda skužili da još nekoga ima pa su ih ponovo ugasili. bome, odjavna špica traje i traje i traje ... al nije problem, super je osjećaj kad si sam u kinu :) |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 04/05/2011 : 03:23:22
|
Ma naravno da pale svjetla kad krene špica. Hrpa ljudi u dvorani nema pojma da nakon špice ima još jedna scena pa nemaju razloga čekati.
Ja i frend smo čekali da prođe špica Iron Mana 2. Kad je završila, svjetla u dvorani su se ponovo ugasila i mi smo u miru pogledali zadnju scenu.
I da, to je bilo u Cinestaru.
To što oni pale svjetla kad krene špica ne znači ništa. To oni moraju napraviti iz pristojnosti prema ljudima koji žele izaći van. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27436 Posts
Posted - 04/05/2011 : 03:24:47
|
Zatornik(Destroyer),9 predjela(9 realms),Mrzli divovi(Frost giants),Odinson su ostavili neprevedeno? |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 04/05/2011 : 09:49:01
|
 kad sam procitao 9 predjela sorry  
nego, i u civilizovanoj i skandinavski nedodirljivoj norveskoj isto pale svetla kad krene spica, pa sam gledao Sneak Peek za Thora with the lights on da su ugasili film, dok mi peva Highway to hell, na*ebao bi im se svega po redu!!! :D |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 04/05/2011 : 13:44:39
|
quote: Originally posted by sloppy
ma znam. morao sam malo da nerviram :D
Sorry, tipfeler, mislio na Hawkeyea, naravno... On će očito biti jedini lik/Avenger bez predstavljanja u svom vlastitom filmu. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 04/05/2011 : 13:46:55
|
Odinson su ostavili neprevedeno?
A zašto bi preveli Odinson? To bi službeno bilo njegovo "prezime" ako je on Odinov sin. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27436 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 04/05/2011 : 15:14:25
|
Balder je mrtav, Loki ga ubio na prevaru  |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 04/05/2011 : 16:51:04
|
quote: Originally posted by DeeCay
On će očito biti jedini lik/Avenger bez predstavljanja u svom vlastitom filmu.
Zaboravio si na Nicka Furyja i Black Widow. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 04/05/2011 : 19:53:25
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Zaboravio si na Nicka Furyja i Black Widow.
Sto se mene tice Black Widow bi odmah dobila svoj film  |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 05/05/2011 : 10:29:37
|
Samo što se Fury pojavio u skoro svakom filmu kao poveznica, a Black widow da, dobila isti tretman kao Hawkeye. Iako sad vidim da je bila povremeni član Avengersa. Pravedno ili nepravedno nezastupljena?
Bilo bi dobro da malo naprave i team-upove s DC-junacima ili planski povežu njihov filmski univerzum. Ne pada mi na pamet jel uopće bio koji filmski crossover u dc unverzumu (ne računajući crtane)? |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 05/05/2011 : 10:32:53
|
Samo što se Fury pojavio u skoro svakom filmu kao poveznica, a Black widow da, dobila isti tretman kao Hawkeye. Iako sad vidim da je bila povremeni član Avengersa. Pravedno ili nepravedno nezastupljena?
mm, kako to mislis "isti tretman kao Hawkeye"? kolio sam razumeo ovaj je samo nagovesten u Thor filmu, a Black widow ipak igra bitnu ulogu u Iron manu.
Bilo bi dobro da malo naprave i team-upove s DC-junacima ili planski povežu njihov filmski univerzum. Ne pada mi na pamet jel uopće bio koji filmski crossover u dc unverzumu (ne računajući crtane)?
sad mogu da urade jedan Crisis film, i da retkonuju ceo filmski DC univerzum, te da pocnu da grade novi     |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 05/05/2011 : 20:01:36
|
Mislim da DC nece dugo cekati sa slicnim projektom. |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 05/05/2011 : 20:19:36
|
Mislin da bi najbolje prošla slična varijanta, npr. osnivanje JLA i tako nešto. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
Topic  |
|