Ne, nego treba da kraj bude "i živeli su srećno do kraja života". Smor Volim kad autor ima "muda" da završi ovako, a ne na već milion puta prežvakan način.
Po meni, fantastičan strip. Nije mi odmah legao, ali je na kraju sve došlo na svoje mesto. Ne bih baš ovoliko išao u teorije zavere kao Đura, ali dobro, svako ima pravo da doživi strip na svoj način. Preporuka s moje strane.
Kakav besmisleni serijal!!! nema objasnjenja, nema kraja... od 12 epizoda ima 2-3 koje su dobre, ostale su cist prosek, koji sa glupim krajem pada ispod svakog nivoa...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Nisam shvatio da je iko poginuo... osim vojnika... a mozda nisu ni oni... ali to ipak nije objasnjenje sta se zapravo desavalo, zasto, kako... i realno nema kraj. tj ima, ali je suvise otvoren. nikakav zakljucak ni na jednom nivou price.
mislim, volim i ja kada misterija ostane nerazjasnjena, ali ovo je stvarno previse...
Ni u životu nema uvek objašnjenja šta se zapravo desilo, pa ne vidim što je problem da to bude i u stripu. Kraj je otvoren, svako može da ga doživi na svoj način. Meni je to fantastično.
I početak i kraj su mi odlični,škripi mi sredina sa pričicama karavandžija koje su dosta razblažile ovaj serijal.Možda i mala zamjerka na različitim crtačima,ovo je trebao biti Medin šou(plus crtač naravno) jer je ovo ipak jedna priča. Sve u svemu zadovoljan sam na kraju!
I ja sam zadovoljan... I slazem se tu sa tobom da je prica razvodnjena u nekim delovima ali sta je u sustini Meda mogao da izbleba u 12 stripova na ovu temu? Sada kada znas pocetak i kraj... Necim je morao da produzi... Licno, ona sa indijancom mi je najbolja...
Jel ima u Libellusu možda kupit Caravan? Ne da mi se davat 40 kn u Stripovima Na Kvadrat, a na Libellusovoj web stranici nema u ponudi...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Jel ima u Libellusu možda kupit Caravan? Ne da mi se davat 40 kn u Stripovima Na Kvadrat, a na Libellusovoj web stranici nema u ponudi...
Pitaj Ontarioweba.. On je to imao u HR da proda.. Distribuira.. Posalji mu PM...
Da, al on je iz Osijeka, tako da me sa poštarinom opet izađe skoro ko da kupujem u SNK. Ne mislin uzimat cili komplet nego možda samo prva 2-3 broja da vidin oće mi se svidit.
Uzima Babilon, koliko vidim u ponudi imaju prvih šest brojeva
E odlično, javi mi se kad budeš opet uzima u njih, uzea bi komad-dva.